Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben 12 kilo aldım cokmu almısmki yaa 62 ydim 74 olmusum simdi ama sanki o kadar almamıs gibiyim cok fazla sismedigimi söylüyor cevremdekiler karnım var ama onun dısındaki her yerim aynı

ben 12 kilo aldım cokmu almısmki yaa 62 ydim 74 olmusum simdi ama sanki o kadar almamıs gibiyim cok fazla sismedigimi söylüyor cevremdekiler karnım var ama onun dısındaki her yerim aynı
yok canım öyle düşünme sonuçta herkesin bünyesi boyu farklı.Bende sadece karnımdan aldım.Allaha şükür şişliğimde yok çatlağımda
mesela bi tanıdığım bayan var 38 kilo almış düşünebiliyomusun 120 kilo ile doğum yapmış yaa

yok yaa tam normali bu zaten baksana millet 30 kilo almış bizimkiler normal canım sakın takma yani .. bende de şişlik yok karnımda çatlakta yok inş ta olmazzzzzz

maşşallah de jasmin kendine :Nazar: degdirmeyesin bende diyeyim sana maşşşşaaallaahhhh :)çatlak konusunda 4.aydan itibaren kremlenirsek olmaz diye biliyodum öylede yaptım nasılki topragı susuz bırakınca catlıyosa cildimizde öyle nemsiz bırakmayalım kızlar bu arada aksamları yürüyüse falan cıkıyormusunuz bende sabah beri kolay dogum hikayeleri okuyorum icim rahatladı cok güzel seyler anlatmıslar isin enteresan tarafı hepsinin de farklı tıpkı parmak izi gibi herkesin dogumuda farklı

abovvvv hey yavrum be ama ben söyle biliyorum bu kadar cok kilo alanlar bebege almıyolarmıs bilmiyorum ne kadar dogru kendileri ne kadar kiloluysa bebekte o kadar zayıf oluyomus yani..

abovvvv hey yavrum be ama ben söyle biliyorum bu kadar cok kilo alanlar bebege almıyolarmıs bilmiyorum ne kadar dogru kendileri ne kadar kiloluysa bebekte o kadar zayıf oluyomus yani..

aynen canım hiç bi şekilde verememiş zaten 3,5 yaşına gelmiş çocuğu halen diyet yapıyor

benim arkadaşımın 3 aylık bebeği var dr çok gazlı olduğunu söylemiş rezene ve kimyon çayı içiyor hem kendine hemde bebeğine çok iyi geldi.

evet bnm de dr öyle söyledi (ayrıca arkadaşım kendisi).annenin içmesi gerektiğini söyledi.sütten çocuğa geçerek gazı önlüyormuş. sanırım bu söylenen çocuğun ağızına 3 damla nar suyu damlatılırsa gaz olmaz deniyor.

bende forumdan okuyorum ama teredüttlüyüm aslında ilk altı ay sadece anne sütü deniyor hemde doğar doğmaz narın suyunu damlatın deniyor pufff

bende forumdan okuyorum ama teredüttlüyüm aslında ilk altı ay sadece anne sütü deniyor hemde doğar doğmaz narın suyunu damlatın deniyor pufff

evet canlarım ben yapıcam bide bebegin vücuduna hiçbişey girmeden anne sütü bile girmeden yapılması gerekiyor ilk nar suyu damlatıcaz yani aksi halde faydası olmuyormus unutmassak inşallah ben nar suyunun zararlı oldugunu düsünmüyorum ama maden suyu verenler var yuh diyorum onlara..

merhaba kızlar bende 30+0 oldum sukur su ana kadar 6 kılo aldım bakalım bebegımız saglıklı olsunda baska bırsey ıstemıyorum catlaklarım benımde sımdılık yok doguma baya var sanırım 12 13 kıloya yakın kılo alırırm aslında cokda umursamıyorum yaa saglıklı olsun kızımda

Nar bulabilirsem vericem ama bu mezsimde nerde bulucam valla bilmiyorum.. Kocaya dedim nar istiyorum aş erdim diye ama halaa bulamadı :))

Nar bulabilirsem vericem ama bu mezsimde nerde bulucam valla bilmiyorum.. Kocaya dedim nar istiyorum aş erdim diye ama halaa bulamadı :))

kız sen simdiden mi aramaya basladın yoksa su taze portakal suyu sıkan yerler varya oralardan bulabilirsiniz nar suyunu ama hamileyken icilmiyo pek önermiyolar canım

nar suyumu maden suyumu ikisinide yeni duydum ya ilk doğduğunda zemzem damlatın ağzına derler ama

hosgeldin elacım bir agustos annesi daha aramıza katıldı zemzem her derde deva biliyosun dogrudur belki ama bulamayabiliriz onu ve ben nar suyunu gercekten cok duydum.su portakal suyu satılan dükkanlarda hazır gözünün önünde sıkıyorlar ordan bulabiliriz..

Son düzenleme:
Hayirli sağlıklı bir sekilde vaktinde bebeklerinize kavuşmanızı dilerim öncelikle. Ben de taze bir anneyim artık. Hamilelik benim hayatımda fiziken zor ama ruhen en guzel ve ozel zamanlarımmis şimdi daha iyi anlıyorum. Bugünlerinizin keyfini çıkarın, sıcaklar elverdikce tabii
Bizim topigimizi okursanız özellikle önceki sayfaları guzel paylaşımlar fikir alışverişleri vardi. Umarım yardımcı olur sizlere de. Aklınıza takılan olursa da yardımı olmaya çalışırım, tabii oğlum izin verirse gün icinde.

kızlar bugün biz bebişimizle mışıl mışıl uyuduk doktorun bi tavsiyesi vardı onu yaptım sizede tavsiye ederim simdi ben kahvaltı yapmaya gidicem.döndügümde gelen olursa konusuruz.. öpüyorum sizleriii

aa doğru valla hiç aklıma gelmemişti yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…