- Konu Sahibi sekerciiik
-
bende 60tım 70 oldum işte .... benim doğum tarihi 7 ağustos canım sata göre bakalım hanfendi ne zaman gelirse artık sağlıkla gelsinlerde ..
yok canım öyle düşünme sonuçta herkesin bünyesi boyu farklı.Bende sadece karnımdan aldım.Allaha şükür şişliğimde yok çatlağımdaben 12 kilo aldım cokmu almısmki yaa 62 ydim 74 olmusum simdi ama sanki o kadar almamıs gibiyim cok fazla sismedigimi söylüyor cevremdekiler karnım var ama onun dısındaki her yerim aynı
ben 12 kilo aldım cokmu almısmki yaa 62 ydim 74 olmusum simdi ama sanki o kadar almamıs gibiyim cok fazla sismedigimi söylüyor cevremdekiler karnım var ama onun dısındaki her yerim aynı
yok canım öyle düşünme sonuçta herkesin bünyesi boyu farklı.Bende sadece karnımdan aldım.Allaha şükür şişliğimde yok çatlağımda
mesela bi tanıdığım bayan var 38 kilo almış düşünebiliyomusun120 kilo ile doğum yapmış yaa
abovvvv hey yavrum be ama ben söyle biliyorum bu kadar cok kilo alanlar bebege almıyolarmıs bilmiyorum ne kadar dogru kendileri ne kadar kiloluysa bebekte o kadar zayıf oluyomus yani..
benim arkadaşımın 3 aylık bebeği var dr çok gazlı olduğunu söylemiş rezene ve kimyon çayı içiyor hem kendine hemde bebeğine çok iyi geldi.
evet bnm de dr öyle söyledi (ayrıca arkadaşım kendisi).annenin içmesi gerektiğini söyledi.sütten çocuğa geçerek gazı önlüyormuş. sanırım bu söylenen çocuğun ağızına 3 damla nar suyu damlatılırsa gaz olmaz deniyor.
evet bnm de dr öyle söyledi (ayrıca arkadaşım kendisi).annenin içmesi gerektiğini söyledi.sütten çocuğa geçerek gazı önlüyormuş. sanırım bu söylenen çocuğun ağızına 3 damla nar suyu damlatılırsa gaz olmaz deniyor.
bende forumdan okuyorum ama teredüttlüyüm aslında ilk altı ay sadece anne sütü deniyor hemde doğar doğmaz narın suyunu damlatın deniyor pufff
evet canlarım ben yapıcam bide bebegin vücuduna hiçbişey girmeden anne sütü bile girmeden yapılması gerekiyor ilk nar suyu damlatıcaz yani aksi halde faydası olmuyormus unutmassak inşallah ben nar suyunun zararlı oldugunu düsünmüyorum ama maden suyu verenler var yuh diyorum onlara..[/QU
maden suyu mudaha neler ne alaka hiç duymamaıştım neye iyi geliyomuşki gaza mı ?ya kızlar minicik bebeğe maden suyumu verilir allah aşkına millet çıldırmış
nar suyunu hep duyuyorum ama yapıp yapmamakta kararsızım taze nar şu an bulunur mu bilmem bekletilmişide ben içirmem .. bulabilirsem taze nar denerim bakalım narın bebeğe bi zarar verceğini düşünmüyorum
Nar bulabilirsem vericem ama bu mezsimde nerde bulucam valla bilmiyorum.. Kocaya dedim nar istiyorum aş erdim diye ama halaa bulamadı :))
nar suyumu maden suyumu ikisinide yeni duydum ya ilk doğduğunda zemzem damlatın ağzına derler ama
hosgeldin elacım bir agustos annesi daha aramıza katıldı zemzem her derde deva biliyosun dogrudur belki ama bulamayabiliriz onu ve ben nar suyunu gercekten cok duydum.su portakal suyu satılan dükkanlarda hazır gözünün önünde sıkıyorlar ordan bulabiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?