- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.461
evet ama ben ordakinden daha cok korkuyorum.40 gun ustune oturamadım falan diyen arkadaslarım var.kimine de cok fazla dikiş atıyolar iyileşmiyomus kolay kolay.sezeryandaysa iyileşmesi ise on gün falan sürüyomuş.olan arkadaslarımdan duyduklarım bunlar
Kişiye göre değişiyor canım, benim 3 dikişim vardı şimdi sadece 1 dikişimde ağrı var.
Sezeryan olan bir arkadaşla görüştüm 6 gün olmasına rağmen çok yavaş yürüyordu, çocuğu emziremiyordu, ayrıca el ve ayakları çok şişti.
En iyisi bence epidural normal doğum...
Arkadaşlar merhaba,
24/08/2012 saat 14:38 'de Epiduralsiz Normal doğum ile bebeğimi kucağıma aldım. Allah herkese nasip etsin.. Hastane de süper jet doğum dediler:) Maşallah 6 saat suni sancı çektim.. Doğumn hikayemi uzun uzun yazıcam ama sorularım var...
Bebek en geç 2 saatte bir uyandırılıp süt verilecekmiş hastaneden öle dediler.. Benim bebeğim gece uyumuyor sabah ezanına kadar uyumuyor ne yapsakta ağlıyor gündüz ise mışıl mışıl.. Gece uyumuyor neden acaba ?
Uyuduğunda da 2 saat sonra emzirmek için uyandırıyorum. Annem yapma diye ama kan şekeri düşermiş yapmak lazımmış..
Bu konularda ne diyorsunuz ?
Gece neden uyumaz ki ?
Arkadaşlar merhaba,
24/08/2012 saat 14:38 'de Epiduralsiz Normal doğum ile bebeğimi kucağıma aldım. Allah herkese nasip etsin.. Hastane de süper jet doğum dediler:) Maşallah 6 saat suni sancı çektim.. Doğumn hikayemi uzun uzun yazıcam ama sorularım var...
Bebek en geç 2 saatte bir uyandırılıp süt verilecekmiş hastaneden öle dediler.. Benim bebeğim gece uyumuyor sabah ezanına kadar uyumuyor ne yapsakta ağlıyor gündüz ise mışıl mışıl.. Gece uyumuyor neden acaba ?
Uyuduğunda da 2 saat sonra emzirmek için uyandırıyorum. Annem yapma diye ama kan şekeri düşermiş yapmak lazımmış..
Gece neden uyumaz ki
hayırlı olsun canım saglıkla buyut bebesını....bende 39+3 deyım ama hala tık yok gecen ay eltımın bebegı oldu o da senın gıbı gece uyutamadı gunduz uyandıramadı bız uyku arasında sureklı emzırmeye calıstık ama cok basarılı oldugumuz soylenemez onun ıcın bebek bır haftalık olana kadar her gun ara ara 1-2 cay kasıgı kadar sekerlı su verdık kan sekerı dusupte sarılık olmasın dıye cok sukurde olmadı sımdı 1 aylık oldu gayette saglıklı bıze bunu bır hemsıre arkadasımız soylemıstı etrafımızdakı bebeklerde denedık hepsındede ıse yaradı uykusuda zamanla duzene gırdı malum henuz gece gunduz kavramları pek yok ama sımdı gecelerı uyuyo ınsallah senınkıde yoluna gırer canım bana sunı sancıyla normal dogumun cok zor oldugu anlatılmıstı onun ıcın baya korkuyordum ama sen basarmıssın masallah ayrıntılarını ve dogumunun nasıl basladıgını anlatırsan ccoookkkk sevınırım tekrar hayırlı ugurlu olsun....
Arkadaşlar merhaba,
Gece neden uyumaz ki ?
Arkadaşlar merhaba,
Gece neden uyumaz ki ?
24/08/2012 16:17 de geldi Zeynep İrem bebegimiz Allah'a binlerce şükür
hayallerimdeki gibi bir dogum olmasa da 8 saatte bitti kolaylıkla
normal dogumla cıktık yola suni sancıyla başladık bebegimin kalp atışları düştü
sonrasında vajinaya bir ilaç koydular o da tüm karnımı kaskatı etti onu da temizlediler
izleyelim dediler bu şekilde acılmam o kadarcık suni sanıyla 3,5 cm oldu ama bebegimin kalp atışları tekrar düştü kordon dolandı belki dediler baktılar yok
dogum stresine girmiş bizimkisi acil sezeryena alalım riske atmaya gerek yok dediler 5 dk da cıktı bebegim epidural oldum cok rahattı
şimdi dikişlerim biraz acıyo ama minnoşum yanımda cok şükür hatta ağlıyo görüşmek üzere bekleyenlere Allah kolaylık versin arkadaşlar işte benim dogum hikayem :)))
Bir ben kaldım galiba :) inatçı kızım doğmuyor, anne babasını strese sokuyor. şaka bi yana her şeyin normal yollardan olmasını çok istiyorum. Son dakikaya kalmak, sezeryana girmek istemiyorum. Allah ben ve benim durumda olanlara yardım etsin inşallah.
merhaba arkadaşlar
bebeğim bugun 5 gunluk...
doğum hikayemi yazamadım sze hala..
farklı şeylerle uğraşıyorum çünkü...
çok guzel rahat bir doğum yaptım epiduralsiz normal Allahıma şükürler olsun herşey yolunda.. bebeğimin sağlığı vs
ama bende anlam veremediğim bir sorun var. ne yesem kusuyrum. bugun kontrole gittik fiziksel olarak hiçbişeyim yok doktorum da baktı. herşey yolunda.
gaviscon mide koruyucu da kullanıyorum ama hiç bişey yieymiyrum. içim almıyo açken bile safra kusuyorum..
derdim ne bilmiyorum.
dolayısıyla doymadığım için sütüm yetmiyor. doktor bebeğime mama verdi.
Allaha şükür biliyorum geçecek herşey ama sorun ne bulamıyorum. Benime aynı şeyleri yaşayanınız oldu mu acaba ?
Selam kizlar nasilsiniz? Bebislerinizle durumlar nasil? Bizim bidik 20 gunluk oldu bugun. Ancak cok fazla sutum yok mama takviyesi yapiyorum maalesef ki. Sagdigim zaman iki gogusumden toplam 40cc cikiyor. Herseyi denedim vitamalt, humana cayi, komposto neler neler 20 gun oldu hala az geliyor. Ne yapicagimi sasirdim
Selam kizlar nasilsiniz? Bebislerinizle durumlar nasil? Bizim bidik 20 gunluk oldu bugun. Ancak cok fazla sutum yok mama takviyesi yapiyorum maalesef ki. Sagdigim zaman iki gogusumden toplam 40cc cikiyor. Herseyi denedim vitamalt, humana cayi, komposto neler neler 20 gun oldu hala az geliyor. Ne yapicagimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?