Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm kızlar dün sabah saat 08.15te normal doğumla kızımı kucağıma aldım.zor bi doğumdu ama bitti çok şükür.doğum yapanlara tebrikler henüz yapmamışlara da sabır diliyorum:)

sedacım tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün.aynı tarihi beklerken sen ikinci doğum yapansın biz geçmi kaldık acaba

Aynı haftalarda olduğumuz anne adaylarının doğum yaptığını duymak insani heyecanlandırıyor :) tebrik ederim öncelikle Seda, ve geçmiş olsun. Bebeğin kaç kilo doğdu acaba?

rooa senle ben hala beklemekteyiz darısı en kolayından bizim başımıza sabırsızlanıyorum artık

kızlar bende 15 ağustos saat 15:35 de doğumumu gerçekleştirdiim.hiç açıklığım yoktu suni sancı vericeklerde gittim sabah hastaneye muayene ettiler 1 cm açıklık çıktı rahim ağızıda yumuşamış.suni sancıyı verdiler ilk hafif kasılmalar hissettim daha sonra sancılı kasılmalar 4 dakka arayla filan 3,5 saat bu şekilde kaldım sonlara doğru sancılar arttı sonra biraz çıkarttı suni sancıyı açıklığa baktı 2 cm olmuş 3.5 saat de 1 cnm açılmış tabi ben sonrakı gelicek sancılardan korktum.çok çok daga ağrılı olacağı için 10 cm açılana kadar.eşimle konuşup fikir değiştirdim ve spinal anestezi ile sezaryan oldumm.çok kısa sürdü .kızım hemen geldi.onu görünce zaten çekeceğin sonraki ağrıları düşünmüyon şimdi 4. günüm ilk günden ayağa kalkıp gezindim.erresi gün wc ye yalnız gidebildim.bebeğimide emzirebildim çok şükür şimdi iyiyim banyomuda yaptım sezaryanın 3. günü. herşey yolunda kızım elimde şimdi uyuyorr.
doğrusu içimde kaldı normal doğum acaba dayanabilirmiydim çok uzun sürermiydi yoksa kısa mı sürerdi.uzun sürerse bebekte sıkıntıya girebilirdi gene sezaryan olabilirdim bunları çok düşündüm sanırım o yüzden karar değitirip sezaryan oldumm.öle ya da böle bebişim elimde yaa DDDDD mutluyummm

tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün inşallahh..

slm kızlar bende 16 ağustos saat 14de sezeryanla doğumumu gerçekleştirdim kendi isteğimle sezeryan oldum doktorda itiraz etmedı bugün 3.günümüz çok ama çok mutluyum tarif edilemez bi duygu allah herkeze nasip etsin dikişlerim biraz zorluyo onada dayanıcaz artık zaten bebeğimi görünce herşeyi unutuyorum:)

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...

Maşallah vaktin olduğunda doğum hikayeni yazarsan bize de umut ve moral olurrrrr :)

tesekkür ederim hepinize vaktim olmadıgı için yazamadım cumartesi saat 3 gibi ufak ufak sancılarım basladı sabah saat 6 da sızıntı seklinde suyum geldi saat 8 de hastaneye gitmek için evden cıktık kızımın cantasını hazırlayıp halasına bıraktık kayınvaldemi aldık annemi aldık bende tık yok şeftali yiyorum habire hastaneye gittik sancı yok ebe aksam ancak doğum olur dedi sabah saat 09:30 da sancım basladı ebe rahim ters dönmüş dedi ve düzeltti acılma arttı dogum masasına cıktım doktorum geldi sancı gelecek ve bir kerede ıkınıp bebegi it dedi ve ben o dakikaya kadar hic ıkınmadım bir kerede dogdu oglum rabbim o sıkıntıda kmseyi bırakmasın yardımcısı olsun herkesin

Herkese hayırlı, Mutlu bayramlarr...

Doktora gittik kontrolümüz vardı...

Herşey yolunda.. Nst'de sancı ÇIKMADIIII

Daha 1 hafta var gibi diolar bakalım... Hayırlısııııı

bekleyen sadece ikimiz mi kaldık acaba:26: banada bayramda gez toz dedi doktor bende öyle yapıyorum

Evett canım Galiba sadece ikimizzz kaldık valla ben de baktım geleceği yok gezip tozuyorumm :)) Nasılsa uzun süre evden çıkamayacağım :)))

Perşembe tekrar kontrolüm var bakalımm nolucakk...

selam bayanlar...bende 16 ağustos saat 12.30da sezaryenle kızımı aldım kucağıma :) istek dışı yapılan bır sezaryen oldu normal doğum ıstedım ama iri bebek teşhısı ile sezaryene alındım apar topar.dıkışlerım çok zorluyor benı yurumekte gucluk ekıyorum ama annelık herseye değer. yenı anne olanlara tebrıklerımı iletıyorum;ane adaylarına da Allahtan bır avazda kurtarmasını dılıyorum.tum annelere hayırlı olsun bebişlerimiz.....

nasılsınız kızlar kimse yok galibaa:122::119::119::119::119::119:

canım tebrik ederim kurtuldun sende. Allah bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin ha geldiler ha gelicekler derken şimdi yanımızda kuzucuklarımız şükürler olsun bekleyen herkeze bu mutluluğu tattırsın mevlam.:)

herkese iyi bayramlarrr bir ramazanıda böylece gecirdik bayrama yavrularımızla giriyoruz inşallah gelmeyenlerede hayırlı dogumlar diliyorum..

canım tebrik ederim kurtuldun sende. Allah bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin ha geldiler ha gelicekler derken şimdi yanımızda kuzucuklarımız şükürler olsun bekleyen herkeze bu mutluluğu tattırsın mevlam.:)

tebrikler kuzuna kavuşmuşsun sende.benimde göğüs ucum yoktu silikon göğüs ucuyla emziriyorum kızımı o biraz çıkardı ucunu sonra boş emziricem inşallah bi sende dene istersen işe yarar inşallah

tebrikler canım bide sütün olması için kuruincir kompostosunu tavsiye ederim humana çayının yanında onuda çok tükettim sütümü arttırdı :)

güle güle büyüt cnm oglusunu.benımde cok sancım oldu özellıkle sağ tarafımda rahım kasıldıgı ıcın oluyomus agrı eşiğin düşük sanırım seninde .kas gevşetici biir iğne yaptır istersen rahatlatıyo. göğüs ucu için silikon emzik kullan göğüslerini sağmayı ihmal etme yoksa sertleşip ateş yapıyo daha kötü ben yasadıgım için..

Herkese selam,
Bayramı da geri de bıraktık...
Gelen giden yok :))

Dün nst'de sancım hiç çıkmadı demiştim ya, doktor perşembe tekrar gel demişti...

Boşver sabırsızlanma .. şimdi ufak bi sancın olsa verirdik suniyi bu seni zorlardı... En azından haftası dolarsa kendi sancını çekicen daha kolay olucak suni sancıdan kurtulmuş olursun dedi.. Bu da beni çok sevindirdi..

Bakalım perşmbe gunu ne olucak.. Tam 40+1 olmuş olucazzz...

slm kızlar, son güne yetişebildim anca ama hayırlı bayramlar diliyorum :)
meleklerini kucaklarına alan annelerimiz olmuş, hepinizi tebrik ederim Rabb'im bağışlasın kuzucuklarınızı bekleyenlerede Allah sabır ve kolaylıklar versin inşallah...
Biz kızımla iyiyiz çok şükür. dikişlerimden çok karnımın iç kısımları ağrıyor. düne kadar ağrı kesici iğneyle ayakta duruyordum. ama bu gün iyiyim çok şükür. onun haricinde humana çayını bende tavsiye ederim, gün içinde bol bol tüketiyorum, çay olarak değil ama meşrubat olarak gerçekten çok faydasını gördüm. silikon göğüs ucunu bende kullanıyorum, ama göğüs ucum olmadığı için değil. 3. günümüzde göğüslerim çok yara olduğundan 2 gün biberon kullandım, sonra göğsümü almamaya başladı sıpa. o yüzden kullanıyorum kolaylıkla alıyor memnunum yani. hatta işime bile geliyor diyebilirim, çünkü ben sürekli yolculuk yapmak zorunda kalan biriyim. o yüzden bebeğimin biberona alışması lazım. silikon göğüs ucunuda kullanıyor olunca biberon konusunda zorluk çekmiyorum çok şükür. bizden havadisler bu kadar şimdilik

Selam kızlar bebegini kucagına alanların gözü aydın olsun..
Ben bugün 40+1 oldum ve yine sancım cıkmadı bugün dr cumaya gel suni sancıyla dogumu başlatalım dedi
tekrar açılma var mı diye kontrol etti açıklık 1 cm bu sefer acıdı baya bagırdım aptal hemşire de sen bunda böyle bagırıosan normal dogumu nasıl yapcaksın dedi!
öyle sinirim bozulduki anltamam resmen tüm gün agladım nasıl yapıcam ben bu dogumu diye,zaten günüm gecti millet arıyo soruyo sagolsun bir stres de ordan var üzerimde
boşaldım artık heralde ( cnm cok sıkkın cidden çok mu zor bu dogum ya doguramıcam diye bir korku oluştu ben de bugüne kdr hiç olmadı bende böyle bir şey
Allahım sen yardım et ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…