- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.421
slm kızlar dün sabah saat 08.15te normal doğumla kızımı kucağıma aldım.zor bi doğumdu ama bitti çok şükür.doğum yapanlara tebrikler henüz yapmamışlara da sabır diliyorum:)
Aynı haftalarda olduğumuz anne adaylarının doğum yaptığını duymak insani heyecanlandırıyor :) tebrik ederim öncelikle Seda, ve geçmiş olsun. Bebeğin kaç kilo doğdu acaba?
tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün inşallahh..kızlar bende 15 ağustos saat 15:35 de doğumumu gerçekleştirdiim.hiç açıklığım yoktu suni sancı vericeklerde gittim sabah hastaneye muayene ettiler 1 cm açıklık çıktı rahim ağızıda yumuşamış.suni sancıyı verdiler ilk hafif kasılmalar hissettim daha sonra sancılı kasılmalar 4 dakka arayla filan 3,5 saat bu şekilde kaldım sonlara doğru sancılar arttı sonra biraz çıkarttı suni sancıyı açıklığa baktı 2 cm olmuş 3.5 saat de 1 cnm açılmış tabi ben sonrakı gelicek sancılardan korktum.çok çok daga ağrılı olacağı için 10 cm açılana kadar.eşimle konuşup fikir değiştirdim ve spinal anestezi ile sezaryan oldumm.çok kısa sürdü .kızım hemen geldi.onu görünce zaten çekeceğin sonraki ağrıları düşünmüyon şimdi 4. günüm ilk günden ayağa kalkıp gezindim.erresi gün wc ye yalnız gidebildim.bebeğimide emzirebildim çok şükür şimdi iyiyim banyomuda yaptım sezaryanın 3. günü. herşey yolunda kızım elimde şimdi uyuyorr.
doğrusu içimde kaldı normal doğum acaba dayanabilirmiydim çok uzun sürermiydi yoksa kısa mı sürerdi.uzun sürerse bebekte sıkıntıya girebilirdi gene sezaryan olabilirdim bunları çok düşündüm sanırım o yüzden karar değitirip sezaryan oldumm.öle ya da böle bebişim elimde yaaDDDDD mutluyummm
tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün inşallahh..
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...
Maşallah vaktin olduğunda doğum hikayeni yazarsan bize de umut ve moral olurrrrr :)
Herkese hayırlı, Mutlu bayramlarr...
Doktora gittik kontrolümüz vardı...
Herşey yolunda.. Nst'de sancı ÇIKMADIIII
Daha 1 hafta var gibi diolar bakalım... Hayırlısııııı
bekleyen sadece ikimiz mi kaldık acaba:26: banada bayramda gez toz dedi doktor bende öyle yapıyorum
nasılsınız kızlar kimse yok galibaa:122::119::119::119::119::119:
herkese iyi bayramlarrr bir ramazanıda böylece gecirdik bayrama yavrularımızla giriyoruz inşallah gelmeyenlerede hayırlı dogumlar diliyorum..
Selam kızlar..Yavrusuna kavuşanlarımızı tebrik ediyorum.
Bende çarşamba günü oğluşuma kavuştum. Ancak fırsatım oldu yazmaya.
Normal istiyordum ama bebişin kilosu olduğu için mecbur sezeryan oldum. Onuda doktor epidural yapmadı, genel anestezi ile aldı. Şu an evdeyim üç gün oldu ama hala anestezinin etkisinden tam kurtulamadım. İlaçların etkisi geçince çok sancım oluyor. Neden böyle anlamıyorum.
Göğsüme süt iki gün sonra geldi ama göğüs ucum olmadığı için emmiyor bizim velet. Sütümde oldu ama veremiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Pompayla sağıyorum ama oda bir yere kadar.
Merhaba arkadaşlar... geçmiş sayfaları okuyamadım ama bi girip haber vermeden edemedim :)
Evt ben de minik kızımı kollarıma aldım nihayet.. biraz erken geldi cadı :) 17 Ağustos 13:50
Normal doğum oldu, Nisan'a göre biraz daha zordu diyebilirim
Bu sabah taburcu olduk. 3100gr, 51cm küçük cadı
şimdilik sütüm yok ama gelmesini bekliyoruz
Darısı diğer hamiş arkadaşlara inş bi avazda :mutlu
Selam kızlar..Yavrusuna kavuşanlarımızı tebrik ediyorum.
Bende çarşamba günü oğluşuma kavuştum. Ancak fırsatım oldu yazmaya.
Normal istiyordum ama bebişin kilosu olduğu için mecbur sezeryan oldum. Onuda doktor epidural yapmadı, genel anestezi ile aldı. Şu an evdeyim üç gün oldu ama hala anestezinin etkisinden tam kurtulamadım. İlaçların etkisi geçince çok sancım oluyor. Neden böyle anlamıyorum.
Göğsüme süt iki gün sonra geldi ama göğüs ucum olmadığı için emmiyor bizim velet. Sütümde oldu ama veremiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Pompayla sağıyorum ama oda bir yere kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?