- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.441
Evett canımGaliba sadece ikimizzz kaldık valla ben de baktım geleceği yok gezip tozuyorumm :)) Nasılsa uzun süre evden çıkamayacağım :)))
Perşembe tekrar kontrolüm var bakalımm nolucakk...
tebrikler kuzuna kavuşmuşsun sende.benimde göğüs ucum yoktu silikon göğüs ucuyla emziriyorum kızımı o biraz çıkardı ucunu sonra boş emziricem inşallah bi sende dene istersen işe yarar inşallah
güle güle büyüt cnm oglusunu.benımde cok sancım oldu özellıkle sağ tarafımda rahım kasıldıgı ıcın oluyomus agrı eşiğin düşük sanırım seninde .kas gevşetici biir iğne yaptır istersen rahatlatıyo. göğüs ucu için silikon emzik kullan göğüslerini sağmayı ihmal etme yoksa sertleşip ateş yapıyo daha kötü ben yasadıgım için..
Selam kızlar bebegini kucagına alanların gözü aydın olsun..
Ben bugün 40+1 oldum ve yine sancım cıkmadı bugün dr cumaya gel suni sancıyla dogumu başlatalım dedi
tekrar açılma var mı diye kontrol etti açıklık 1 cm bu sefer acıdı baya bagırdım aptal hemşire de sen bunda böyle bagırıosan normal dogumu nasıl yapcaksın dedi!
öyle sinirim bozulduki anltamam resmen tüm gün agladım nasıl yapıcam ben bu dogumu diye,zaten günüm gecti millet arıyo soruyo sagolsun bir stres de ordan var üzerimde
boşaldım artık heralde( cnm cok sıkkın cidden çok mu zor bu dogum ya doguramıcam diye bir korku oluştu ben de bugüne kdr hiç olmadı bende böyle bir şey
Allahım sen yardım et ..
selam kıslarrrrrrrrrr
şimdi geldim kontrolden
açılmam var AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bebek kafası çok iri olduğundan kanala giremiyorrrrrrrrrr
4 kiloya yakınmış şuan
bekleriss 1 hafta dahaaa ama o sırada daha da irileşirseee
yada Allah korusun kaka yapabilirrr
doğum esnasında Allah korusun omuz takılır vs
neden riske girelim seni de onu da riske atamam gece uyuyamam ben diyo :)
kısacasıııııııııı
YARIN SABAH 7.30'DA HASTANEYE YATIYORUMMMMMMM
Suniyi verecek doktor basacak ümüğümeeeeeeeeee
bekleyecekmiş açılma iyi olursaa güsel
ama olmassaaaaa gidişata göre sezeryannn
eee neden peşin peşin sezeryana almıyonus dedim
neden o ameliyatı çekesin ki önce normali deneyelim dediii
hayırlısını diliyorum tabikisideeeeeeeeee
iyiyimmmm halaa korkum yok sadece midemde kelebekler uçuuyo :))
dualarınızı bekliyorum
selam kıslarrrrrrrrrr
şimdi geldim kontrolden
açılmam var AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bebek kafası çok iri olduğundan kanala giremiyorrrrrrrrrr
4 kiloya yakınmış şuan
kısacasıııııııııı
dualarınızı bekliyorum
hayırlısı neyse hakkınızda o olsun canım benim. sağ sağlim meleğine kavuşta normalmiş sezeryanmiş önemli değil. korkun olmaması çok güzel, aslında korku demeyelim onada panik diyelim biz :) doğumhaneye girerken tirtirtitriyordum ben heyecandan. sende de sadece bebişine kavuşmanın heyecanı olsun içinde. dualarım seninle ve bebeğinle, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Canım direk epidural istesen?
Ben suni sancıyı çekip 7cm'de epidural oldum, kişiye göre değişir belki ama suni sancıda açılma daha geç oluyor.
Bu arada sık sık dayanabildiğin kadar sıcak suya otur, ben ilk gittiğimde hiç açılma yoktu, 2. gittiğimde 4cm açılma olmuştu, suya oturdum. Duş falan değil en iyisi sıcak suya oturmak...
Allah razı olsun canım.. Haklısın normali, sezeryanı önemli deil sağlığı önemli...
Canımm benim açılmam varr.
Sadece bebeğin kafası iri olduğu için doğum kanalına giremiyor. Yani beeğin aşağı inmesi için vericek suniyi..sen epidural sezeryan mı ol diyosun ?
Ben de öle dedim doktoraa.. madem öle direk sezeryan neden olmasın dedim.. Ama doktorum sezeryan yanlısı deil hiç. Normali deneyelim önce diyor..
Ama normal de de epidural istiycem ben. Biraz açılsın sonra istiycem epidurali yani...
sıcak suya oturmayı duymadım hıccc denıycem canım saoll...
Bu arada
ELİDADA naptı acaba ?
Onun da kontrolü vardı bugun merak etttim..
Sezeryan demiyorum, normal doğum diyorum, epidural hemen açılma sağlıyor zaten. Sancı hissetmiyorsun, sadece ıkınma hissi, bebek hazır olduğunda kendi aşağı baskı uyguluyor zaten. Epidural normal doğum eşsiz bişey, bilseydim hemen gittiğimde epidural olurdum, 5 saatte 7 cm oldu benim, dayanacak gücüm kalmayınca istedim. Ama kişiden kişiye değişiyor, bazısının açılma hemen oluyor, benim en korktuğum şey o sancıyı çekip sezeryana girmekti, epidural olmasaydım belkide öyle olurdu.
Allah razı olsun canım.. Haklısın normali, sezeryanı önemli deil sağlığı önemli...
Canımm benim açılmam varr.
Sadece bebeğin kafası iri olduğu için doğum kanalına giremiyor. Yani beeğin aşağı inmesi için vericek suniyi..sen epidural sezeryan mı ol diyosun ?
Ben de öle dedim doktoraa.. madem öle direk sezeryan neden olmasın dedim.. Ama doktorum sezeryan yanlısı deil hiç. Normali deneyelim önce diyor..
Ama normal de de epidural istiycem ben. Biraz açılsın sonra istiycem epidurali yani...
sıcak suya oturmayı duymadım hıccc denıycem canım saoll...
Bu arada
ELİDADA naptı acaba ?
Onun da kontrolü vardı bugun merak etttim..
merhaba canım bende sabah gittim geldim doktora pek sancım çıkmadı suyumuz falan yerinde sanırım ben bu haftada bekleyeceğim:26: pazartesi tekrar gideceğim kontrole kasıklarımda çok ağrı var yatamaz oldum ama yinede benim kızın gelmeye niyeti yok gibi
selam kıslarrrrrrrrrr
şimdi geldim kontrolden
4 kiloya yakınmış şuan
kısacasıııııııııı
dualarınızı bekliyorum
selammm tatlım ben de senı merak ettım :)
Yaa ama normal senın daha 6 günün var.. Benim günüm doldu artık beklemek saçma hele ki daha da iri olursa dedi doktor. Gereksiz yere seni ve bebeği sıkıntıya sokmaak saçma olur dedi. O yuzdenn yarın dananın kuyruğu kopanzi :))
Dua et banaaa...
Haa anladım canım...
Eefett sordum bunu doktoruma ben..
Epidural konusunda ne düşünüyosunuz dedim ...
Biraz bekler yaparız dedi..
Ikınma hissi gelsin diye en az 4 cm açılana kadar bekliyolarmış sanırım duyduğum kadarıyla...
Ama ben de aynen senin gibi düşünüyorum canım...İstiycem zaten , teknolojinin nimetlerinden yararlanmak lazım :))
selammm tatlım ben de senı merak ettım :)
Yaa ama normal senın daha 6 günün var.. Benim günüm doldu artık beklemek saçma hele ki daha da iri olursa dedi doktor. Gereksiz yere seni ve bebeği sıkıntıya sokmaak saçma olur dedi. O yuzdenn yarın dananın kuyruğu kopanzi :))
Dua et banaaa...
kızlarrr! normal doğum yapanlar.ben de normal doğum duşunuyorum epidural ama doktorum dikişli oluyo muhakkak dedi ve o dikişlerden cook korkuyorum.cok mu zor o dikişler kaç günde iyilesiyo.dikiş atılırken hissetmiyomussun ama sonrasında cok ağrı oluyo mu kaç günde tamamen iyilesiyo merak ediyorum.
İyide doğumun her türlüsü dikişli oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?