Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Evett canım Galiba sadece ikimizzz kaldık valla ben de baktım geleceği yok gezip tozuyorumm :)) Nasılsa uzun süre evden çıkamayacağım :)))

Perşembe tekrar kontrolüm var bakalımm nolucakk...

ewt canım benimde perşembe kontrolüm var bakalım benimkininde gelmeye niyeti yok gibi:44: bende geziyorum napıyım

tebrikler kuzuna kavuşmuşsun sende.benimde göğüs ucum yoktu silikon göğüs ucuyla emziriyorum kızımı o biraz çıkardı ucunu sonra boş emziricem inşallah bi sende dene istersen işe yarar inşallah

Ben onu ilkin beceremedim. Sonra bilenler gösterdide onun sayesinde biraz sol göğüs ucum oldu şimdi onsuz devam ediyorum yavaş yavaş. Ama sağ göğsüme hala tam değil.

Aynen tatlım sağ tarafımda çok yanma oluyor ve bende ilaç içmediğimde artıyor. Emziremediğim iki gün göğüslerimden resmen ateş attı kıpkırmızı oldu ve taş gibi. Çok kötü iki gün geçirdim onlarla. Hem ameliyat acısı hem göğüs acısı çok fena olmuştum.

Günaydın kıslarrrrrrr,

Şaka gibi hamilelik takvimim bitmiş :))))))))) Gülsem mi ağlasam mı bilemedim :)))))))))

Bizimkinde tık tık yokkk vallaa...
Bakalım yarın ki kontrol nolucakkkk ...

selammm janeep,

Tam tamına aynı durumdayız ben de 40+ 1'im.. beni de arayan soran gırla gidiyoo saolsunlar...
Sen o hemşireyi de seni strese sokanları da boşverrrrrrrr
sakın takmaaaa...
Analar, anneanneler nasıl doğurmuş tarlada bayırda çayırda? Biz de çatırrrrr çatırrrr doğurucazz Allah'ın izniyle..
O kazmaaa hemşire de görsün gününü. Doğumdan sonraaa senmiydin doğuramassın dıyen dersin suratınaaa bakıpp !
Münasebetsizzzzz !

selammm janeep,

Tam tamına aynı durumdayız ben de 40+ 1'im.. beni de arayan soran gırla gidiyoo saolsunlar...
Sen o hemşireyi de seni strese sokanları da boşverrrrrrrr
sakın takmaaaa...
Analar, anneanneler nasıl doğurmuş tarlada bayırda çayırda? Biz de çatırrrrr çatırrrr doğurucazz Allah'ın izniyle..
O kazmaaa hemşire de görsün gününü. Doğumdan sonraaa senmiydin doğuramassın dıyen dersin suratınaaa bakıpp !
Münasebetsizzzzz ![/QUOTE]

doğru söylüyorsun ama bu işte moral de çok önemli belliki ilk hamileligimiz ve zaten duygusala baglamış durumdayız
biraz insanın haline göre davranamazlar mı bu hemşireler hem de Türkiyenin en büyük özel hastenelerinden birinde yapıoyosun bunu
neyse senin dedigin gibi yapcam Allahın izniyle dogurduktaN sonra al işte bak doğurdum dicem inşallah :)
Sana ne zmn dogurursun dedi doktor ?

selam kıslarrrrrrrrrr

şimdi geldim kontrolden
açılmam var AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bebek kafası çok iri olduğundan kanala giremiyorrrrrrrrrr

4 kiloya yakınmış şuan
bekleriss 1 hafta dahaaa ama o sırada daha da irileşirseee
yada Allah korusun kaka yapabilirrr
doğum esnasında Allah korusun omuz takılır vs
neden riske girelim seni de onu da riske atamam gece uyuyamam ben diyo :)

kısacasıııııııııı

YARIN SABAH 7.30'DA HASTANEYE YATIYORUMMMMMMM

Suniyi verecek doktor basacak ümüğümeeeeeeeeee

bekleyecekmiş açılma iyi olursaa güsel

ama olmassaaaaa gidişata göre sezeryannn

eee neden peşin peşin sezeryana almıyonus dedim

neden o ameliyatı çekesin ki önce normali deneyelim dediii

hayırlısını diliyorum tabikisideeeeeeeeee

iyiyimmmm halaa korkum yok sadece midemde kelebekler uçuuyo :))
dualarınızı bekliyorum

hayırlısı neyse hakkınızda o olsun canım benim. sağ sağlim meleğine kavuşta normalmiş sezeryanmiş önemli değil. korkun olmaması çok güzel, aslında korku demeyelim onada panik diyelim biz :) doğumhaneye girerken tirtirtitriyordum ben heyecandan. sende de sadece bebişine kavuşmanın heyecanı olsun içinde. dualarım seninle ve bebeğinle, hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah

Canım direk epidural istesen?
Ben suni sancıyı çekip 7cm'de epidural oldum, kişiye göre değişir belki ama suni sancıda açılma daha geç oluyor.
Bu arada sık sık dayanabildiğin kadar sıcak suya otur, ben ilk gittiğimde hiç açılma yoktu, 2. gittiğimde 4cm açılma olmuştu, suya oturdum. Duş falan değil en iyisi sıcak suya oturmak...

Benimde haftam doldu ama bebegimin daha gelmeye niyeti yok ıçerde keyfi iyi sanırım :)) cevremdekiler daha doguramadinmi diye sorup duruyor. Yarın doktor kontrolum var ardından hastaneye Yaticam. Dün yine kontrolum vardı sancı çıkmadı bende hastaneden eve yürüdüm sancı gelsin diye akşam gelir gibi oldu ama bugün yine sancıdan eser kalmadı :)) suni sanciya herkes çok zor diyor inşallah kendi sancimla dogururum of stres tavan yaptı bende

Allah razı olsun canım.. Haklısın normali, sezeryanı önemli deil sağlığı önemli...

Canımm benim açılmam varr.
Sadece bebeğin kafası iri olduğu için doğum kanalına giremiyor. Yani beeğin aşağı inmesi için vericek suniyi..sen epidural sezeryan mı ol diyosun ?
Ben de öle dedim doktoraa.. madem öle direk sezeryan neden olmasın dedim.. Ama doktorum sezeryan yanlısı deil hiç. Normali deneyelim önce diyor..
Ama normal de de epidural istiycem ben. Biraz açılsın sonra istiycem epidurali yani...
sıcak suya oturmayı duymadım hıccc denıycem canım saoll...

Bu arada
ELİDADA naptı acaba ?
Onun da kontrolü vardı bugun merak etttim..

Son düzenleme:

Sezeryan demiyorum, normal doğum diyorum, epidural hemen açılma sağlıyor zaten. Sancı hissetmiyorsun, sadece ıkınma hissi, bebek hazır olduğunda kendi aşağı baskı uyguluyor zaten. Epidural normal doğum eşsiz bişey, bilseydim hemen gittiğimde epidural olurdum, 5 saatte 7 cm oldu benim, dayanacak gücüm kalmayınca istedim. Ama kişiden kişiye değişiyor, bazısının açılma hemen oluyor, benim en korktuğum şey o sancıyı çekip sezeryana girmekti, epidural olmasaydım belkide öyle olurdu.

Haa anladım canım...

Eefett sordum bunu doktoruma ben..

Epidural konusunda ne düşünüyosunuz dedim ...

Biraz bekler yaparız dedi..

Ikınma hissi gelsin diye en az 4 cm açılana kadar bekliyolarmış sanırım duyduğum kadarıyla...

Ama ben de aynen senin gibi düşünüyorum canım...İstiycem zaten , teknolojinin nimetlerinden yararlanmak lazım :))

merhaba canım bende sabah gittim geldim doktora pek sancım çıkmadı suyumuz falan yerinde sanırım ben bu haftada bekleyeceğim:26: pazartesi tekrar gideceğim kontrole kasıklarımda çok ağrı var yatamaz oldum ama yinede benim kızın gelmeye niyeti yok gibi

selammm tatlım ben de senı merak ettım :)

Yaa ama normal senın daha 6 günün var.. Benim günüm doldu artık beklemek saçma hele ki daha da iri olursa dedi doktor. Gereksiz yere seni ve bebeği sıkıntıya sokmaak saçma olur dedi. O yuzdenn yarın dananın kuyruğu kopanzi :))
Dua et banaaa...

kızlar merhaba nefes alamıyorum nefes resmen esir aldı beni günlerdir serseme döndüm ama cok güzel duygular icindeyim bambaska bişey siz neler yaptınız gecmise baktımda bekleyenlerimiz var Allah ım kolaylıklar versin..bu arada bebegimizin ismine babayla birlikte emir efe de karar verdik yarında kimligi cıkacak insallah teyseleri..

canım hayırlı haberlerle gel inşallah cagan bebek cok bekletti bizi epidural konusunda doktorunla iyice konus benim gibi dogumun ortasında kesmesinler..

Son düzenleme:

hayırlısıyla bebeğini hemen alırsın kucağına canım. benim kasık ağrılarım yoğun bir şekilde devam ediyor ama bir sonuç yok bakalım pazartesi biraz daha netleşir durumumuzhaklısın tehlikeye sokmaya gerek yok bebek iriyse hangi seçenek daha sağlıklı ise o olsun canım senin için:13:

canım ben de epidural normal doğum istiyorum.4cm acıklık olduktan sonra epidural yapıyolarmış ozamana kadar sancıyı cekiyosun galiba.canım benim merak ettiğim kaç tane dikiş oluyo ortalama.bi de o dikişler sonradan cok zor oluyomu ağrısı falan.seninki iyileşti mi?cok soru sordum biliyorum ama benim de doğumum yaklastı sancım da cıktı nst de doktorum heran doğum olanbilir dedi dün.çok telaşlandım.bi de dun nst de doğum yapan anneler vardı seslerini duydum cok korktum ben ya

canım pardon sorumu yanlışlıkla sana sormusum sorum zammbak çindi yanlışlıkla sana sormusun

kızlarrr! normal doğum yapanlar.ben de normal doğum duşunuyorum epidural ama doktorum dikişli oluyo muhakkak dedi ve o dikişlerden cook korkuyorum.cok mu zor o dikişler kaç günde iyilesiyo.dikiş atılırken hissetmiyomussun ama sonrasında cok ağrı oluyo mu kaç günde tamamen iyilesiyo merak ediyorum.

İyide doğumun her türlüsü dikişli oluyor...

İyide doğumun her türlüsü dikişli oluyor...

evet ama ben ordakinden daha cok korkuyorum.40 gun ustune oturamadım falan diyen arkadaslarım var.kimine de cok fazla dikiş atıyolar iyileşmiyomus kolay kolay.sezeryandaysa iyileşmesi ise on gün falan sürüyomuş.olan arkadaslarımdan duyduklarım bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…