M
mehtapbaygus
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mehtapbaygus
-
kızlar dr dan geldim ama cinsiyetini öğrenemedim( bacak bacak üstüne attı sıpa göstermedi.allaha şükür herşey yolunda.
selam 2008 in ağustos anneleri sizin yazılarınızı okuyunca geçen yılki benim halim aklıma geldi geçen yıl bu zamanlar bende sizler gibi hamile idim.çok merak ediyordum.bebeğimizin cinsiyetini 18.haftadaki kontrolümde öğrenmiştim.beklenen doğum tarihi 20 ağustos idi ama benim oğlan dayanamamış olacakki 10 ağustosta geldi:)arkadaşalrım yazın havalar çok sıcak olduğu için erken doğum riski biraz daha yüksek bunun için bol bol sıvı alın o dönemlerde ayrıca son doğuma yakın zamanlarda artık ayaklarda şişme olabiliyor.bunlar sıcaklar yüzünden normal görülüyor.ben normal doğum yaptım.inş sizlerde 2008in güzel ağustos anneleri olacaksınız şimiden hepinizin yavrularını allah size bağışlasın diliyorum...sabredin 6 aynız kaldı:)
çok güzeeel bende erkek bebek hissediyorum ama hala cinsiyetini öğrenemedim:)
cuma günü kontrolum var belki o zaman öğrenebiliriz...
canım önce benim suyum geldi sonra hafiften sancılar başladı bu arada hastaneye ulaştık alttan muayene ettikten sonra doğumun başladığını söylediler hem nst ye bağladılar hemde suni sancı verdiler(serumla).sabah 9 gibi yattım hastaneye öğleden sonra 3:30 gibi bebeğim doğdu.normal doğum olduğu için epey sancı çektim.suni sancı çok daha şiddetlendiriyor durumu.ama doğumdan sonra kuş gibi hafiftim bebeğimi kucağıma verdiler kendim götürdüm odaya.akşamada kendi tuvaletime gidebiliyordum.inş sizlerde hani derler ya bir avazda kurtulursunuz.inşallah bizlerde senin gibi sağ sağlim bebeklerimize kavusuruz.ben en çok doğumunu merak ettim zormuydu.
canım bugün kontrolün var valla ben senden heyecanlıyım bakalım belli edecekmi annesi kendini :)hadi hayırlısı haber ver olurmu
slm kıslar bende bugun öğrendim ksıım olacak muhtemel d.tarihi 08/08/2008 allahım hepimeze sağlıklı evlatlar versin.tosbaa8 benimde dr.emin olamıyodu genelde kızlarda böle oluyomuş.benimde bugune kadar emin olamıyodu dr.bugun kesin ama dedi.canım bide üçlü test için bende haftaya gidecem sanırım seninde ikli testinde risk çıkmıştı bendede öle oldu inş.sorun yoktur bebeklerimizde ama ikli tetlerin pek güvenilirliği yokmuş bu benim içimi rahatlattı.
canıııımm.
geldim kontroldenn.
göstermiyo yaaaa:)
erkek gibi deil ama kesin söylemiyeyim diyo dr:)))
haftaya perşembeye kaldı artıkk..
3lü test için kan verdim sonucu p.tesi alıcam, onu da merak ediyorum.
hayırlısı artık:))))
canım önce benim suyum geldi sonra hafiften sancılar başladı bu arada hastaneye ulaştık alttan muayene ettikten sonra doğumun başladığını söylediler hem nst ye bağladılar hemde suni sancı verdiler(serumla).sabah 9 gibi yattım hastaneye öğleden sonra 3:30 gibi bebeğim doğdu.normal doğum olduğu için epey sancı çektim.suni sancı çok daha şiddetlendiriyor durumu.ama doğumdan sonra kuş gibi hafiftim bebeğimi kucağıma verdiler kendim götürdüm odaya.akşamada kendi tuvaletime gidebiliyordum.inş sizlerde hani derler ya bir avazda kurtulursunuz.
aay canım dikkat et...
c vitamini içeren besinler tüket bolbol..
kivi çok yararlı mesela..
bu hafta sonu hava yürüyüş için elverişli olacak galiba..
bende c.tesi - pazar yürüyüşe çıkmayı planlıyoruumm.
ayy yeni gördüm sen zaten yazmışsın.... neyse canım sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil. 3'lü tarama sonucların ne zaman çıkacakmış? ayy valla senden çok ben mrk ediyorum. benim daha 2 haftam var 3'lü test yaptırmama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?