Ağustos Anneleri Cinsiyetlerinzi Belli Oldumu

• Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapbaygus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım test sonucunu p.tesi 17:00'da alıcamm.
hayırlısı olsun yaa:)
bende çoooook merak ediyorruumm...

hadi bakalım hayırlısı... iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz... ben bundan eminim, seninde benimde bebeciklerimiz sağlıklı doğacaklar inşallah....

benimde içime hiç kötü bişey doğmuyo:)
sende üzme kendiniii..
sonucu alır almaz yazıcam burdan:)

Kızlar bende 30 ağustos zafer bayramında ve aynı zamanda evlendiğimiz tarihte doğum yapıcam Alahın izni ile..
henüz 3lü tets yaptırmadım ama sanırım çıkıyomuş 3,lü testte..Sağlıklı doğumlar nasip etsin allah bize...

slm arkadşlar bişi sorcam bende 8+2 günlük hamişim bebişlerin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar ne istiyodu canınız yani daha tatlı şeylere mi yada tuzlu tarz yiyiceklerim yiyyodunuz...

slm kızlar.bende 16 haftalık hamileyim.12.haftada cinsiyetini öğrendik.doğum tarihim.10.08.2008.

slm kızlar.bende 16 haftalık hamileyim.12.haftada cinsiyetini öğrendik.doğum tarihim.10.08.2008.

canım hayırlı olsuun.
bizim topici ağustos anneleri kısmına taşımışlar.
orda devam ediyoruz.
isterseniz oraya gelinn.

allah sag salim saglicakla bebeklerinize kavustursun sizi

ya bende 3 aylık hamileyim doktor kız dedi ama ben rüyalarımda sürekli aynı erkek çoçuğu görüyorum.hamile kalmadan öncede erkek çoçuğu gördüm 1 ay sonra hamile kaldım.

BENDE RÜYAMDA CİNSİYETİNİ ÖĞRENEN KADAR HEP ERKEK BEBEĞİM OLDUĞUNU GÖRDÜM AMA BENİM KIZM OLACAK:)

slm arkadşlar bişi sorcam bende 8+2 günlük hamişim bebişlerin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar ne istiyodu canınız yani daha tatlı şeylere mi yada tuzlu tarz yiyiceklerim yiyyodunuz...

BENİM CANIM ACI ÇEKİYODU EN ÇOK BİDE EKŞİ .HİÇ TATLI BİŞEY CANIM İSTEMEDİ.AYRICA GÜZELLEŞTİM.ÇİLLERİM VARDI AMA ŞİMDİ BİR TANE BİLE ÇİLİM KALMADI SANKİ YÜZÜME HERGÜN FONDOTEN SÜRMÜŞÜM GİBİ ÇOK GÜZEL:) AYRICA FAZLADA AŞERMEDİM.YANİ ÖYLE BİŞEYİ DELİ GİBİ İSTEMEDİM HİÇ.GÖĞÜSLERİMİN UCUDA ÖYLE KARARMADI AYNI HALA.ŞİMDİLİK AKLIMA GELENLER BUNLAR HA BU ARADA KIZIM OLACAK ALLAHIN İZNİYLE:teytey:

benimde 26 ağustos en son tarihim doktorum ikili test sırasında erkek gibi gördüm dedi ama bakalım hayırlısı kesin değil dedi banada herkes erkek olcak diyor ve deli gibi tatlı yiyorumm. :))

hayırlısı olsun bakalım

selamlar bizde dün öğrendiiikk.
erkekmiş benim bebişimde:)

selam kızlar,
benim doğumum da 08.08.2008 aslında 14 haftalıkken doktor emin değilim ama erkek demişti 17 haftalıkken gittim kesin erkek olduğunu öğrendim çok mutluyum.Üçlü test de yaptırdım çok sağlıklı maaşallah.

bu ara benim oğlan elini bile emiyor :)

hadi bakalım hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bebişler dünyaya getiririz inşallah.

Benim de kız olacak, aradaşlar arasında herkesin kızı oluyor geçen yıl ve bu sene :))
Bu forumdaki oğlanları duyunca çok sevindim, damat bulamayacağız bu gidişle diye endişeleniyordum. :roflol:

benimkide belli olmadı bu perşembe allahın izniyle içimden kız geçiyor allah sağlıklı evlat versinde önemli deil

merhaba kızlar
benim bebeşim erkek ( ben zaten hissetmiştim) bu hafta gösterdi kendini o kadar tatlıydı ki canım benim yaa.. eller ayaklar oynuyordu.. yerim onu ben.. allah sağlık sıhat versin tüm bebişlerimizi korusun inşallah...

merhaba kızlar
benim bebeğim erkek ( ben zaten hissetmiştim) bu hafta gösterdi kendini o kadar tatlıydı ki canım benim yaa.. eller ayaklar oynuyordu.. yerim onu ben.. allah sağlık sıhat versin tüm bebişlerimizi korusun inşallah...

kızlar bende 11 08 de doğum yapıcam bebişimin hareketlerini henüz hissetmedim bu benim 3 . bebişim salı günü 3 lü test yaptırdım çok heyecanlıyım vee korkuyorum açıkçası cns belli değil hareketlerini hissetmedim diye gitmiştim dr oda normal dedi ultrasona girdim ama cns görünmedi önemli de değil zaten sağlıklı olsunda öle değilmi kızlar hepimiz aynı şeyi istiyoruz

evet canım ilk önce sağlıklı olmaları önemli.benimde 3lü testim haftaya yapılacak

kızlar benim doğumda nasip olursa 26 ağustosmuşş... cinsiyetimizi doktorumuz sölemediii süpriz olsun dedii eşimde öğrenmek istemedii ama ben çok merak ediyorumm ve erkek hissediyorummm ..22 marttta kontrolum var ve şansımı bir kere daha deniyecemm bu sefer doktorum söler inşallahhyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…