- Konu Sahibi mehtapbaygus
-
Ağustosun kaçında kıslar doğumlarınız benim 24.cinsiyetimizi öğrenemedik daha bir dahaki kontrole kaldı..birşeyler yapmaya başladınızmı bebeklerinize anlatın değişik fikirleri olanlar varmı...
kızlar benim doğumda nasip olursa 26 ağustosmuşş... cinsiyetimizi doktorumuz sölemediii süpriz olsun dedii eşimde öğrenmek istemedii ama ben çok merak ediyorumm ve erkek hissediyorummm ..22 marttta kontrolum var ve şansımı bir kere daha deniyecemm bu sefer doktorum söler inşallahhyerimseniben
selam kızlar .
oğlan -kız allah hepimizin bebeişlerini sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin.
benim bebişimin 1 tanesi belli o da erkek.şu an 18 haftalık olduk.pazartesi kontrolüm var.bakalım diğerleri gösterecekmi kendilerini
kızlaaarr benimde bebişim kız fakat % 60 dedi.değişebilirde dedi nolur hiç bilmiyorum.
iki gün önce üçlü tarama testi için dr a gittim bebişimin kız olduğunu söyledi:)aslında ben erkek diye düşünüodum çünkü göbişimi gören herkez erkek diyordu karnım top gibi çıktı çünkü demekki göbeğin top gibi olması erkek anlamına gelmiyor yada dr um yanıldı? bilmiyorum ama garipki ben halaa erkek gibi hissediyorum:)çin takvimi ve diğer takvimler erkek çıkıodu ve herkez erkek diyordu ondan herhalde:)neyse eli ayağı düz olsunda kız erkek farketmez ilk bebeğim nasıl olsa.sağlıkla hayırlı bir evlat olarak gelir işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?