Ağustos Anneleri Cinsiyetlerinzi Belli Oldumu

• Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapbaygus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımben hep erkek hisssediyodum ama kız istiyodum ama rüyalarıma erkek giri,yodu ve ben olum olacağı nı hissediyodum artık 15 haftalıkken örendim erkek olduğunu ve kız desede aynı şeyleri hissederdim benim olum çok utanmaz yaa dr u sadece 5 dk yordu hemen açtı bacaklarını parmaklarını bile açıyo anlıyo annesinin onu nasıl görmek istediğini çok güzel bişey değilmi allah isteyen herkeze verir inşallah

Ağustosun kaçında kıslar doğumlarınız benim 24.cinsiyetimizi öğrenemedik daha bir dahaki kontrole kaldı..birşeyler yapmaya başladınızmı bebeklerinize anlatın değişik fikirleri olanlar varmı...

canım benim oğlum olcak inşallah 15 haftalıkken öğrendim ben aldım bişeyler kızlar ben derim ki eve kapanmayalım alın kocalarınızı çocuk doğana kadar beşiklerinizi kıyafetlerinizzi bakın çarşı pazar gezin bi biberon için bile çok fazla yere bakıyorum hem hevesim var hem ilk beğendiğimden daha güzelini buluyorum almamak için zor tutuyorum kendimi ama ona bişeyler bakmak beni çok heyecanlandırıyor baba sı ile beşik bile bakıyoruz evim çok küçük ve ben çok dar ve küçük bi beşik almak zorundayım
hatta odamda yerim bile yok bişeyleri kaldırırsam küçük bişey belki sıgar bakıyorum ama istediğim gibi bulamıyoorum

canım oluşun gösterirse görürsün :)
inan ki azımdan çıktı silmeyeyim dedim olun olacak allah soletti sanırım ve 26 ağustos benim evlilik yıl dönümüm bu arada

Selam Bayanlar

Ben Suan 18 Haftalik Hamileyim.p.tesi Doktora Gittim Bebeşim Erkekmiş.dogum Ise 17 Agustos Dedi Doktor.

Merhaba kızlar...inş.doğumum ağustosun son haftası gibi gözüküyor...henüz cinsiyetini öğrenemedik ama çok merak ediyorum...içime de bişi doğmuyor...nasipse haftaya kontrolüm var...bakalım belki o zaman öğreniriz inş...sağlıkla dünyaya gelsinler de...(AMİN)

selam kızlarr benim bebişim kız salı günü öğrendim. cinsiyeti öğrenince daha farklı bağlandım sanki bebişime. kız veya erkek olsun diye düşüncemiz olmadı ne eşimin ne de benim ama cinsiyetini öğrenince sevinçten uçtuk. şimdi sağlıkla prensesimin gelmesini bekliyoruz. bebeğim seni çoookk seviyorum..yerimseniben

selam kızlar .
oğlan -kız allah hepimizin bebeişlerini sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin.
benim bebişimin 1 tanesi belli o da erkek.şu an 18 haftalık olduk.pazartesi kontrolüm var.bakalım diğerleri gösterecekmi kendilerini

aa ikiz mi? ne güzel maşaallah...sağlıkla dünyaya gelsinler...diğeri de kız olsun arkadaşım...bir kız,bir erkek...süper olur walla...

benimde doğum 20 ağustos gibi görünüyoo..oğluşummm olucak allah izin verirsee:))

kızlaaarr benimde bebişim kız fakat % 60 dedi.değişebilirde dedi nolur hiç bilmiyorum.

iki gün önce üçlü tarama testi için dr a gittim bebişimin kız olduğunu söyledi:)aslında ben erkek diye düşünüodum çünkü göbişimi gören herkez erkek diyordu karnım top gibi çıktı çünkü demekki göbeğin top gibi olması erkek anlamına gelmiyor yada dr um yanıldı? bilmiyorum ama garipki ben halaa erkek gibi hissediyorum:)çin takvimi ve diğer takvimler erkek çıkıodu ve herkez erkek diyordu ondan herhalde:)neyse eli ayağı düz olsunda kız erkek farketmez ilk bebeğim nasıl olsa.sağlıkla hayırlı bir evlat olarak gelir işallah

benimde içime hep erkek doğuyodu kız demişti dr.ama haftalar ilerledi ve son kontrolümde erkek olduğunu söyledi:)))

benimde kontrolumde uygun pozisyonda deil bebek ama erkek olsa anlardık, fakat kızda demiyorum bir sonrakinde bakalım dedi.
bir sonrakinde erkek olduğu kesinleşti:)
bende hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren erkek diyordum herkese..

benim bebeğim kız.eşimle üniversitede çıkarken hep bizim kızımız olacak derdi.hamile kaldım kızımız olcak dedi.daha doktor bişi demeden kız eşyalarıı almaya başladı.allah onun kalbine göre verdi sanırım.herşeyin hayırlısı

bir arkadaşım anlattı ablasına dr doğum yapana kadar kızı olacağını söylemiş onlarda kıza göre hazırlanmışlar ama bir oğulları olmuş.belkide bu tarz şeyler duymak etkiliyor beni bilmiyorum ama şimdi kızım diye sevsemde bebişimi inanın yapmacık davranıyorum içimde bişiler onun erkek oldunu söylüyor:)

Hanımlar ben de dün öğrendım Kızım olacakmıs ....
Şu anda 18 haftalık.
Sonradan kız değilmiş erkemiş derse , herhalde o Dr. u boğarım dıye düşünüyorum :)
Çünku ben net olarak görmeden sakın söyleme demıstım. Dün ise %100 dedı
Hepımıze saglıklı bebişlerimize kavuşmak nasip olsun dıyorummmmmm....

benim içimden bir ses erkek annesi olacağımı söyledi ve gerçekten öyle oldu...

benim içime hep erkek doğuyordu allah gönlümüze göre veriyor kızlar .. sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…