merhaba banada doktorum 14 haftalıkken %80 erkek dedi.2,5 yaşında bir oğlum var bunu kız istemiştik ama nasip...ama nedense bana hala kız gibi geliyo çünkü ilk hamileliğimden çok farklı.% 20 lik yanılma payına güveniyorum sanırım.rabbim neyi layık görürse onu verir ama insan ikisinide tatmak istiyo ve tabi ki her anne bir kız çocuğu ister inşallah dr yanılmıştır 1 hafta sonra netleşir
ultrosona bakarken sen gördün mü çıkıntıyı?Seninle aynı durumdayız oğlu olup da kız isteyenlerdendim ben de.11+2 de (fakat 12+1 gösteriyor demişti doktorumuz) ben bile görmüştüm o çıkıntıyı.Ama hala o kadar çok dua ediyorum ki hayırlı,sağlıklı bir kız olsun karnımdakidiye.oğlanı tattık,kızı da versin sana da bana da isteyen herkese.Dualarıma seni de eklerim böylelikle sen de bana et olur mu???umut işte..
ayyy benım bebısım ın cınsıyetı ne acaba yarın gıdecegım ınsallah soyler cok merak edıyorum
yaa sabahtı randevu bebgın kafası asagıda bacakları yukarı dogruydu donmedı doktor tatlı bırseyler ye 10 dk sonra yıne bakalım dedı bu defa da sureklı hareket ettı :) tam genıtal bolgeyı gostermedı cunku bacagının arasına kordon gırdı bu bebıs benı merakten catlatacak yaaaa onu cok sevıyorumne tesadüf :) Ben de yarın gideceğim, meraktan çatlamak üzereyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm..........yarın kaçta sizin randevu?
yaa sabahtı randevu bebgın kafası asagıda bacakları yukarı dogruydu donmedı doktor tatlı bırseyler ye 10 dk sonra yıne bakalım dedı bu defa da sureklı hareket ettı :) tam genıtal bolgeyı gostermedı cunku bacagının arasına kordon gırdı bu bebıs benı merakten catlatacak yaaaa onu cok sevıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?