Ağustos Anneleri Cinsiyetlerinzi Belli Oldumu

• Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapbaygus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ultrosona bakarken sen gördün mü çıkıntıyı?Seninle aynı durumdayız oğlu olup da kız isteyenlerdendim ben de.11+2 de (fakat 12+1 gösteriyor demişti doktorumuz) ben bile görmüştüm o çıkıntıyı.Ama hala o kadar çok dua ediyorum ki hayırlı,sağlıklı bir kız olsun karnımdakidiye.oğlanı tattık,kızı da versin sana da bana da isteyen herkese.Dualarıma seni de eklerim böylelikle sen de bana et olur mu???umut işte..

dr bi çıkıntı gösterdi ama birazda çelişkili konuştu kordonlada karıştırabiliyoruz bazen falan dedi ama kendini erkeğe alıştırsan iyi olur diyede ekledi.bize gösterdiği şey afedersin upuzun bişeydi minicik şey öyle gözükürmü anlamadım.bu yüzden çok azda olsa ümidim var.hayırlısı diyelim bakalım.inşallah rabbim gönlümüzden geçeni versin tabi sağlıklı bir şekilde

merhaba dün doktora gittik benimde dünyalar tatlısı bir kızım vardı şimdide bir oğlum olacak inşallah Rabbim herkesi sağsağlim yavrularına kavuşmalarını sağlar.yalnız doktorum 11 haftalıkken erkek demişti inanmamıştım :))

kızlar cinsiyetini göstermeyen var mı? benim göstermedi afacan. doktor kız olabilir dedi.

Bnmde belli kiz

Benim dedün belli oldu bu ilk bebeğim ve kızım olacak şaşkın ve heyecanlı bir durumdayım:)

bizimde bugün kesinleşti çok şükür erkek olacak dedi doktorumuz:) herkesin bebeği hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri büyüdükleri günleride görürüz inşallah...Rabbim dileyen herkesede hayırlısıyla nasip etsin inşallah arkadaşlar...

bendende bi erkek hadi bakalımmm

ayyy benım bebısım ın cınsıyetı ne acaba yarın gıdecegım ınsallah soyler cok merak edıyorum

ayyy benım bebısım ın cınsıyetı ne acaba yarın gıdecegım ınsallah soyler cok merak edıyorum

ne tesadüf :) Ben de yarın gideceğim, meraktan çatlamak üzereyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.......... yarın kaçta sizin randevu?

benimde prensesim olacak inş. :)) sewgililer gününde ögrendim 16 haftalıkken :) gerçi 12 haftadan beri dr.lar söylüyolardı kız diye net olarak 16 da örendim kızım olacagını wee çok mutluyum

16+6 da erkek kesin dedi doktor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne tesadüf :) Ben de yarın gideceğim, meraktan çatlamak üzereyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.......... yarın kaçta sizin randevu?
yaa sabahtı randevu bebgın kafası asagıda bacakları yukarı dogruydu donmedı doktor tatlı bırseyler ye 10 dk sonra yıne bakalım dedı bu defa da sureklı hareket ettı :) tam genıtal bolgeyı gostermedı cunku bacagının arasına kordon gırdı bu bebıs benı merakten catlatacak yaaaa onu cok sevıyorum

15. haftada erkek olduğunu öğrendik,hatta bizzat gördüm ben :)

BENİMKİ DE GÖSTERMEDİİİİİİİİİ!!!!!!!!! ((( :))))))))) tok karna gittim, ultrasona girmeden tatli yedim ı ııh, bağdaş kurdu sonra kıçını dönüp uyudu, bacakları hiç ayirmadi... ay ne talihsiziz... ama merakım gitti yani çok hevesliydim umursamamama başladi

yarın yıne gıdecegız ınsallah gosterır bu defa ben hala meraktayım oğrenmeden rahat edemeyecegım galıba

slm arkadaşlar bende bu hafta gidecem bakalım belli olacakmı, ilkini 4 aylıkken öğrenmiştim..

Arkadaşlar slm:) benim 5 yaşında bir kızım var ikinci kız geliyor nasipse:) bende 16 haftalıkken öğrendim ilk gittiğimde göremedi bir hafta sonra direk kız dedi görür görmez..

slm ağustos anneleri..bende yeni öğrendim bebegimin cinsiyetini..doktor %80 erkek dedi..öyle dediğine göre erkektr herld..hep kız hissetmiştim duyunca bi garip hissettim..hamd olsun verene sağlıklı olsun yeter ki..bi daha ki gittiğimde kesinleşir artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…