- Konu Sahibi mehtapbaygus
-
bende ağustos 15 doğumum nasip olursa.benimde oğluşum olcak:)
bu sene oğlan senesi galiba :)
herkeslerin bebekelri sağlıklı sıhhatli vaktinde gelsin inşallah
merhaba anneler benim bebişim 12+2 yarın doktora gıdecegım cınsıyetı bellı olur mu acaba ? bırde ben hazırlık yapmaya basladım bıle organık yenı dogan takımları aldım ne gorsem almak ıstıyor canım ara renkler secmeye calısıyorum ınsallah hepimizin bebişi saglıklı sıhhatlı dogar hergun dua edıyorum ama yıne de cınsıyetı de merak edıyorum
bu yazıları okuyunca öyle umutlanıyorum ki kızlar bana da 11+2 de erkek dedi.ama 12+1 gösteriyor önde gidiyor dedi.bir oğlum vardı hep kız için hayaller kuruyordum.çok üzüldüm allah affetsin.bir sonraki kontrolde keşke bana da dese kız diye.ben burda çocuğu olmayan,olup ta 2. ye farklı cinsiyet isteyen ya da tahlil sonuçları kötü çıkan herkese yani dua ya ihtiyacı olana herkese yazılarını okuduğumda canı gönülden dua ediyorum ne olur sizden ben de dua istiyorum..Allah herkesin gönlündekini versin..
merhaba anneler benim bebişim 12+2 yarın doktora gıdecegım cınsıyetı bellı olur mu acaba ? bırde ben hazırlık yapmaya basladım bıle organık yenı dogan takımları aldım ne gorsem almak ıstıyor canım ara renkler secmeye calısıyorum ınsallah hepimizin bebişi saglıklı sıhhatlı dogar hergun dua edıyorum ama yıne de cınsıyetı de merak edıyorum
Allah gönlüne göre versin canım.ben de erkek istedim 15+3 te kız olduğunu öğrendim.İnşallah hepimizin gönlündeki neyse sağlıklısıyla, hayırlısıyla o olur.......
bende krem. acık sarı tatlı seyler aldım ilk gebeliğim cok heyecanlıyım sızınkı bellı oldu mu cınsıyetı
Amin canım.hergün bi kere hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.Ağlayınca rahatlıyor insan.sürekli dua ediyorum..sırf kendime değil.kendi kendime yetemiyorum,tanıdıklarımla bunları paylaşamıyorum ayıplayacaklar,yadırgayacaklar diye.sizlere içimi döküyorum.Allahım duysun sesimizi okuduğumuz mübarek dualar yüzü suyu hürmetine,belki yağtığımız küçücük bir iyiliğin hürmetine mucizelerini gönderir bize..
senin ilk çocuğun kız mıydı?
17 haftalık hamileyim özür dileyerek söylüyorum ama öksürürken ve hapşururken idrarım olmasa bile altıma idrar kaçırıyorum.bu durum siz de de oluyor mu? Çok moralim bozuluyo...
hamısler cumartesı gıttık doktora 12+2 doktora cınsıyetı bellı olur mu dedım bakalım dedı kız gıbı dedı sızce ne kadar dogrudur sadece gıbı dedı yanılma payı var mı kız cocukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?