Ağustos Anneleri Cinsiyetlerinzi Belli Oldumu

• Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapbaygus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba anneler benim bebişim 12+2 yarın doktora gıdecegım cınsıyetı bellı olur mu acaba ? bırde ben hazırlık yapmaya basladım bıle organık yenı dogan takımları aldım ne gorsem almak ıstıyor canım ara renkler secmeye calısıyorum ınsallah hepimizin bebişi saglıklı sıhhatlı dogar hergun dua edıyorum ama yıne de cınsıyetı de merak edıyorum

ilk çocuk galiba :)
ilk olunca öyle oluyor ben oyuncak bile almıştım
en güzel renk beyaz
benimkinin cinsiyeti kızdı ama ben genelde beyaz ve krem aldım
çok sade ve güzel oluyor

hem ilerde 2.ye de kullanırsın
gerçi büyüyünce illa penbe istiyorlar kızlar

bende krem. acık sarı tatlı seyler aldım ilk gebeliğim cok heyecanlıyım sızınkı bellı oldu mu cınsıyetı

Allah gönlüne göre versin canım.ben de erkek istedim 15+3 te kız olduğunu öğrendim.İnşallah hepimizin gönlündeki neyse sağlıklısıyla, hayırlısıyla o olur.......

12+2 cinsiyeti öğrenmek için erken canım. ama doktor tahminini söyleyebilir.Bana doktorum 11+3 te erkeğe benziyor dedi ben buna kendimi çok alıştırdım.sonra 15+3 te yani geçen hafta kız olduğunu söyledi hastanede oturdum ağladım(Allah Affetsin).benim yaptığım hatayı yapıp kendini çok alıştırma;sonradan değişebiliyo çünkü...hakkında hayırlısı olsun

Allah gönlüne göre versin canım.ben de erkek istedim 15+3 te kız olduğunu öğrendim.İnşallah hepimizin gönlündeki neyse sağlıklısıyla, hayırlısıyla o olur.......

Amin canım.hergün bi kere hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.Ağlayınca rahatlıyor insan.sürekli dua ediyorum..sırf kendime değil.kendi kendime yetemiyorum,tanıdıklarımla bunları paylaşamıyorum ayıplayacaklar,yadırgayacaklar diye.sizlere içimi döküyorum.Allahım duysun sesimizi okuduğumuz mübarek dualar yüzü suyu hürmetine,belki yağtığımız küçücük bir iyiliğin hürmetine mucizelerini gönderir bize..
senin ilk çocuğun kız mıydı?

bende krem. acık sarı tatlı seyler aldım ilk gebeliğim cok heyecanlıyım sızınkı bellı oldu mu cınsıyetı

Seninle tahmini doğum tarihimiz aynı.. Geçen çarşamba randevumuz vardı, belli oldu bizim ki erkek.:) Hep benim oğlum olacak diyordum ama doktora gitmeden önce rüyamda kız bebek gördüm, allah allah dedim kendi kendime.. Ailede de çok erkek yok bizim 4 kız kardeşiz biz mesela, babamın nasıl oğlu olması istediğini düşünün artık.. ve bu haberi duyduklarında nasıl sevindiklerini..

Bizimki belli oldu, 30 ağustos onun da doğumu. Erkekse söyler muhtemelen, göstermezse, kızsa emin olamayıp daha sonra söyleyebilir. Çok heyecanlı bişey ya..:) Aynen bende ne görsem almak istiyorum..

tanıdıklarım değil eşim bile kızıyo bana beni anlamıyo. ayrıca bu benim ilk çocuğum.Tabiki ilk isteğimiz sağlıklı ve hayırlı olması ama böylede insan bi buruk oluyo. Rabbim inşallah gönlümüzdekine göre verir.

hamısler cumartesı gıttık doktora 12+2 doktora cınsıyetı bellı olur mu dedım bakalım dedı kız gıbı dedı sızce ne kadar dogrudur sadece gıbı dedı yanılma payı var mı kız cocukta

esrahsn arkadaşım; doktorun cinsiyeti erken söylemiş benim 12. haftada erkeğe benziyor dedi 16. haftada kız dedi.kendini çok alıştırma derim ben

16 haftalik hamileyim 16 agustosa geliyor dogumum doktorum kiza benziyor dedi tekrar gittim büyuk ihtmalle kiz dedi kesin konusmadi ama bende öyle hssediyorum ilk bebegimiz olucak çok heycanliyiz cok mutluyuz rabbim bütun bebis isteyenlere nasib etsin bizede kolayca bir dogum nasib etsin dogumdan cok korkuyorum dua edelim birbirimize..

17 haftalık hamileyim özür dileyerek söylüyorum ama öksürürken ve hapşururken idrarım olmasa bile altıma idrar kaçırıyorum.bu durum siz de de oluyor mu? Çok moralim bozuluyo...

17 haftalık hamileyim özür dileyerek söylüyorum ama öksürürken ve hapşururken idrarım olmasa bile altıma idrar kaçırıyorum.bu durum siz de de oluyor mu? Çok moralim bozuluyo...

Canım bozma moralini hamilelikte sık görülen bir durum bu bende yok ama doktorum böyle bir şeyle karşılaşırsam kegel egzersizi ypmamı söyledi araştır istersen netten

hamısler cumartesı gıttık doktora 12+2 doktora cınsıyetı bellı olur mu dedım bakalım dedı kız gıbı dedı sızce ne kadar dogrudur sadece gıbı dedı yanılma payı var mı kız cocukta

canım bana da 12+1 de kız gibi dedi hemde 4 boyutluda ama bugün erkek olduğu kesinleşti 15+6dayız bekle bence

merhaba banada doktorum 14 haftalıkken %80 erkek dedi.2,5 yaşında bir oğlum var bunu kız istemiştik ama nasip...ama nedense bana hala kız gibi geliyo çünkü ilk hamileliğimden çok farklı.% 20 lik yanılma payına güveniyorum sanırım.rabbim neyi layık görürse onu verir ama insan ikisinide tatmak istiyo ve tabi ki her anne bir kız çocuğu ister inşallah dr yanılmıştır 1 hafta sonra netleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…