- Konu Sahibi mehtapbaygus
-
benim de 2. oğlum geliyor..bugün öğrendik,gittik gördük..kız için öyle hayaller kurmuştum ki üzülmemek elde değil..çok mu şey istedim pembe pembe giydireyim,saçını tarayım istedim ama olmadı,olmadı..böyle üzüldüğüm için günaha giriyorum içimdeki ses sussun istiyorum..kız deseydi doktor kimbilir ne kadar mutluydum şimdi.bebeğim de üzülüyordur şimdi(((keşke bi yanılma payı olsa bu bir rüya olsa..
kaç haftalık bebeğin canım? sağlıkla olsun da sadece hayal kırıklığıdır kıza alıştırmışsındır kendini bir iki haftaya 2. bi erkek bebek fikrine alıştırırsın kendini..
11+2 yim ama 12+1 gösteriyor ..Alışıcaz artık..
keşke yanılsa arkadaşım ya keşke ama ben bile görebildim pipiyi...bir umut belki o pipi değildir diye (haftası erken ya)mucizeler olan dua lar okucam ..olmayacak bişeye amin demek gibi bişi bu.bi de karnıma dokunup bebeğim sen üzülme senin suçun yok diyorum,nanakör insan evladıyım işte.evlat sahibi olamayanlar varken ben cinsiyet beğenmiyorum.belki yanılmıştır kesin dedi mi banada 12+1 de kız gibi ama kesin değil dedi bekliyorum şimdi
keşke yanılsa arkadaşım ya keşke ama ben bile görebildim pipiyi...bir umut belki o pipi değildir diye (haftası erken ya)mucizeler olan dua lar okucam ..olmayacak bişeye amin demek gibi bişi bu.bi de karnıma dokunup bebeğim sen üzülme senin suçun yok diyorum,nanakör insan evladıyım işte.evlat sahibi olamayanlar varken ben cinsiyet beğenmiyorum.
Arkadaşlar ne olur beni yanlış anlamayın ama bence cinsiyete takılmayın siz bilemezsiniz neyin iyi olacağını.Rabbim ne verirse razı olun.Belki iki kız yada iki erkek kardeş daha iyi anlaşır onlar için böylesi daha güzel yada ne bilim istediğiniz cinsiyet olur ama sağlığı yerinde olmaz hayırsız da olabilir..benim bir kızım var tabiki gönül istrki birde erkek olsun ama kızım olsada sevinirim çünkü kızıma arkadaş lazım bi kız tek olmaz yanına bir kız kardeş lazım oyüzden ikiside beni mutlu edicek..
Arkadaşlar ne olur beni yanlış anlamayın ama bence cinsiyete takılmayın siz bilemezsiniz neyin iyi olacağını.Rabbim ne verirse razı olun.Belki iki kız yada iki erkek kardeş daha iyi anlaşır onlar için böylesi daha güzel yada ne bilim istediğiniz cinsiyet olur ama sağlığı yerinde olmaz hayırsız da olabilir..benim bir kızım var tabiki gönül istrki birde erkek olsun ama kızım olsada sevinirim çünkü kızıma arkadaş lazım bi kız tek olmaz yanına bir kız kardeş lazım oyüzden ikiside beni mutlu edicek..
benim de 2. oğlum geliyor..bugün öğrendik,gittik gördük..kız için öyle hayaller kurmuştum ki üzülmemek elde değil..çok mu şey istedim pembe pembe giydireyim,saçını tarayım istedim ama olmadı,olmadı..böyle üzüldüğüm için günaha giriyorum içimdeki ses sussun istiyorum..kız deseydi doktor kimbilir ne kadar mutluydum şimdi.bebeğim de üzülüyordur şimdi(((keşke bi yanılma payı olsa bu bir rüya olsa..
Bende dun ogrendim buyuk ihtimallw kiz bacak arasini gosterdi bos dedi bir kizim var cok sukur 2. Erkek olsun isterdim ama nasip degilmis benimdw icimden sendeki dusuncelee gecmedi dwgil ama olsun onemliolan hayirli evlat olmalari her zaman dua etmeliyiz hayirli saglikli olsunlarda cinsiyeti bosver .....
hayır yanlış anlamıyorum karşımda bunun için üzülen biri olsaydı eminim ben de bu yorumları yapacaktım.Hayırlısı buymuş elbetteki,rabb,m işini bilir.Ama gel gör ki oğluma senelerdir kıyafet alırken önce bi kız reyonunu gezer sonra erkek reyonuna döner kıyafetlerini alır çıkardım.hep bunun hayalini kurmuştum.kızım olsun dert ortağım olsun derdim.büyüdüğünde alışverişe çıkardık derdim..herşey nasipmiş çok istemekle de olmuyomuş..pipiyi görmemem rağmen hala içimden öyle dualar ediyorum ki umarım pipi değildir diye allahım sen affet beni..bugün gerçi biraz daha iyiyim.alışıcam,zamanla bu kadar acımıcak canım..Allah sizlere gönlünüzdeki nasip etsin..
Arkadaşlar benimde kafam çok karışık biz 10 haftalıkken acil olarak gittiğimiz bir dr bebeğin %80 erkek olduğunu söylemişti.11 haftalıkken gittiğimiz kendi dr umuzda %90 kız dedi hatta kıyafetleri almaya başlayalım mı diye sorduğumuzda başlayın bile dedi.bizde kızımızın ismini koyduk kıyafetlerini aldık hazırlıklara başladık.16 haftalıkken yani cumartesi günü başka dr araştırmak için gittiğim dr da bana ısrarla erkek olduğunu söyledi hatta ben inanmayınca başka arkadaşını çağırdı ve oda erkek dedi.bizde merakla hafta sonu tam 5 ayrı dr gezdik ve 5 ide erkek dedi.hatta hepsi pipisini ayrı kordon bağını ayrı gösterdi.ama ben yinede inanmıyorum kendimi kıza o kadar alıştırmısım ki.şimdi ay sonunda kendi dr umuzda randevumuz var bakalım o ne diyecek.o ne derse ben ona inanıcam çünkü=)
Arkadaşlar benimde kafam çok karışık biz 10 haftalıkken acil olarak gittiğimiz bir dr bebeğin %80 erkek olduğunu söylemişti.11 haftalıkken gittiğimiz kendi dr umuzda %90 kız dedi hatta kıyafetleri almaya başlayalım mı diye sorduğumuzda başlayın bile dedi.bizde kızımızın ismini koyduk kıyafetlerini aldık hazırlıklara başladık.16 haftalıkken yani cumartesi günü başka dr araştırmak için gittiğim dr da bana ısrarla erkek olduğunu söyledi hatta ben inanmayınca başka arkadaşını çağırdı ve oda erkek dedi.bizde merakla hafta sonu tam 5 ayrı dr gezdik ve 5 ide erkek dedi.hatta hepsi pipisini ayrı kordon bağını ayrı gösterdi.ama ben yinede inanmıyorum kendimi kıza o kadar alıştırmısım ki.şimdi ay sonunda kendi dr umuzda randevumuz var bakalım o ne diyecek.o ne derse ben ona inanıcam çünkü=)
inşallah sağlıklı sıhhatli bir erkek çocuğum olacak
ben de kız istedim ama tabiki en önemlisi sağlıklı olması
1.çocugum kız bu arada
Aynı durumu ben yaşadım11+3 günlükken doktorum erkek dedi 15+3 te tekrar gittim bu seferde kız olduğunu söyledi.ben kendimi ilk söylediğine göre alıştırdım kapı süsünü bile erkeğe göre seçtim ama sonradan kız olduğunu öğrenince baya bi afalladım.Hala da değişebileceğini düşünüyorum. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun
nedense hamilelerin istediği cinsiyetin tersi çııkıyo.Ben erkek çok istedim,rüyalarımda oğlum olduğunu gördüm.sağlıklı olsunla yeterki.benim sana bir sorum olacak.cinsiyetini kaçıncı haftda öğrendin, hareketlerini ilk ne zaman hissettin?
canm doktor 12. haftada% 70 erkek dedi ama mavi bir şey almayın dedi.
gecen hafta % 90 dedi..hatta pipi olabilecek bir şey gösterdi :)
öle işte ben üzüldüm ama tabi sağlıklı olsunda
ilk çocuğum kızdı..o yüzden kız istedim berbare oyun oynarlar dertleşirler vs diye ..ondan azıcık üzüldüm o kadar
hareket hissetmiyorum fakat bazen bi yuvarlaklaşma oluo sanki..yani hanibebek toparlak olurya o şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?