AĞUSTOS AŞILAMA

Ben farklı yerdede vermedim üstelik. Yani önemli olan acaba ultarsyonda gözüken mi 16 acaba tüp merkezlik bi sayımıdır

Ben farklı yerdede vermedim üstelik. Yani önemli olan acaba ultarsyonda gözüken mi 16 acaba tüp merkezlik bi sayımıdır
Bir yıldan fazladır olmuyorsa ondna demişlerdir veya eşinizde bir sorun varsa. Çünkü bence iyi, ben çok yüksek dozlardsa iğneler kullanarak iki tane zor çıkarttım eşinzi tahlil versin ya da siz başka bir merkezle daha görüşün

Anladım teşekkür ederim artık sayesizde bu kadar takmayacağım neredeyse internetten başka hekimlerede mesaj attım tek başına neden değil ve yumurta sayım iyi olduğunu dair dönüş. Aldım

Çok sevindim, bu dönemde dikkat ettiğiniz ilave birşey oldu mu?

Çok sevindim, bu dönemde dikkat ettiğiniz ilave birşey oldu mu?
Diyet yapıyordum ve bir doktorla karşılaştım bana dedi ki diyet asla yapma bu yüzden de çocuk olmaz bende yapmadım ne istersem az az yedim. Diyet dediğim bulimia ya kadar gidiyordu yediğimi kusuyordum psikolojik. En önemlisi stresten uzak durmak. Allah ol derse oluyor inanın:)

Asilama negatif 2 gun gecti adet olmadim normal mo bu acaba?

Devlette iyidir ben devlette yaptiriorum

Merhaba süreciniz nasıl bayanlar sanırım test zamanımız yaklaşıyor
Selamlar evet vakit yaklaşıyor çok değişik duygular içindeyim sürekli sabah akşam aklımda acaba oldu mu diye bazen umutsuzluğa kapılıyorum falan değişik bugün aşı sonrası 9. Günüm benim ilk günden beri bel kasık ağrılarım vardı gitgide hafifledi şimdi ara sıra ağrıyor her an regl olacakmışım gibi sanki bide sağ göğsüm biraz hassaslaşmaya başladı başkada çok bi belirtim yok hep regl öncesi olan durumlar

Sizlerde durum nedir kızlar belirti olarak nasıl hissediyorsunuz ? Test yapmamaya çalışıyorum daha erken çünkü ama beklemek aşırı zormuş inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını versin pozitifleri görelim bu ay sonu

Farklı bir belirti olmuyor muş zaten bende zaman yaklaştıkça strese girmeye başladım belirtide çok az ayın 28inde test yap dediler.

İnşallah güzel haberler aliriz

Farklı bir belirti olmuyor muş zaten bende zaman yaklaştıkça strese girmeye başladım belirtide çok az ayın 28inde test yap dediler.
Evet benimde 29 u test günüm erken gebelik testi aldım bakalım belki pazartesi sabah başlarım yapmaya ya da yarın en azından iğne etkisi geçmiş mi onu anlarız

Evet benimde 29 u test günüm erken gebelik testi aldım bakalım belki pazartesi sabah başlarım yapmaya ya da yarın en azından iğne etkisi geçmiş mi onu anl
Direk kan vermeyi düşünüyorum önceki ay yalancı pozitif çok üzdü beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…