Ben farklı yerdede vermedim üstelik. Yani önemli olan acaba ultarsyonda gözüken mi 16 acaba tüp merkezlik bi sayımıdırFarklı yerlerde verince öyle çıkıyor. Benim de 0.6 çıktı üç yıl önce. Zaten ebriyom da bir iki tane oluyor. Yani 0.6 ya uygun. Ama istanbulda araştırma hastahanesinde 1.12 çıktı , başka devlet hastahanesinde 1.52. ama ultrason takibinde 1.52 ile uyumlu değil rezervim. Böyle de saçma işte
Dozunu yükseltirler muhtemelenBüyümezse ne yapıyolar
Ben daha klomen kullanınca 22 mmm bir adet yumurtam zaten olmuştu ama velakin eşimin testi yok belki diyorum benim AMH değil ama eşimde bişey var her ay belki ben yumurutluyorum bu AMH göre bu olabilir miDozunu yükseltirler muhtemelen
Bir yıldan fazladır olmuyorsa ondna demişlerdir veya eşinizde bir sorun varsa. Çünkü bence iyi, ben çok yüksek dozlardsa iğneler kullanarak iki tane zor çıkarttımBen farklı yerdede vermedim üstelik. Yani önemli olan acaba ultarsyonda gözüken mi 16 acaba tüp merkezlik bi sayımıdır
Anladım teşekkür ederim artık sayesizde bu kadar takmayacağım neredeyse internetten başka hekimlerede mesaj attım tek başına neden değil ve yumurta sayım iyi olduğunu dair dönüş. AldımBir yıldan fazladır olmuyorsa ondna demişlerdir veya eşinizde bir sorun varsa. Çünkü bence iyi, ben çok yüksek dozlardsa iğneler kullanarak iki tane zor çıkarttımeşinzi tahlil versin ya da siz başka bir merkezle daha görüşün
Çok sevindim, bu dönemde dikkat ettiğiniz ilave birşey oldu mu?Benim de negatif sonuçlandı 1 kere yaptırdım. Yaptırdığım doktor normal yoldan çocuğunuz olmaz direk tüp bebek diye bizle dalga geçmişti benim tek tüpüm alındı hidrosalpenksden dolayı aşılamadan 2 ay sonra kendi kendine hamile kaldım :) şuan 6 aylık oğlum var çok şükür Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah size belki pozitiflik olur diye yazmak istedim umarım tedaviye gerek kalmadan evlat sahibi olursunuz…
Diyet yapıyordum ve bir doktorla karşılaştım bana dedi ki diyet asla yapma bu yüzden de çocuk olmaz bende yapmadım ne istersem az az yedim. Diyet dediğim bulimia ya kadar gidiyordu yediğimi kusuyordum psikolojik. En önemlisi stresten uzak durmak. Allah ol derse oluyor inanın:)Çok sevindim, bu dönemde dikkat ettiğiniz ilave birşey oldu mu?
Asilama negatif 2 gun gecti adet olmadim normal mo bu acaba?Diyet yapıyordum ve bir doktorla karşılaştım bana dedi ki diyet asla yapma bu yüzden de çocuk olmaz bende yapmadım ne istersem az az yedim. Diyet dediğim bulimia ya kadar gidiyordu yediğimi kusuyordum psikolojik. En önemlisi stresten uzak durmak. Allah ol derse oluyor inanın:)
Kan testi verdiniz miAsilama negatif 2 gun gecti adet olmadim normal mo bu acaba?
Devlette iyidir ben devlette yaptiriorumKahramanmaraş'tayım. 3 kez tüp bebek denedim para bitince devlet hastahelerine kaldık mecbur bunlar da rapor çıkartmak için önce aşılama olman gerek dediler iki kezAllah yardımcınız olsun boş yere yapıyoruz gibi geliyor ama napalım rapor için idare edicem
Selamlar evet vakit yaklaşıyor çok değişik duygular içindeyim sürekli sabah akşam aklımda acaba oldu mu diye bazen umutsuzluğa kapılıyorum falan değişikMerhaba süreciniz nasıl bayanlar sanırım test zamanımız yaklaşıyor
Farklı bir belirti olmuyor muş zaten bende zaman yaklaştıkça strese girmeye başladım belirtide çok az ayın 28inde test yap dediler.Selamlar evet vakit yaklaşıyor çok değişik duygular içindeyim sürekli sabah akşam aklımda acaba oldu mu diye bazen umutsuzluğa kapılıyorum falan değişikbugün aşı sonrası 9. Günüm benim ilk günden beri bel kasık ağrılarım vardı gitgide hafifledi şimdi ara sıra ağrıyor her an regl olacakmışım gibi sanki bide sağ göğsüm biraz hassaslaşmaya başladı başkada çok bi belirtim yok hep regl öncesi olan durumlar
İnşallah güzel haberler alirizSizlerde durum nedir kızlar belirti olarak nasıl hissediyorsunuz ? Test yapmamaya çalışıyorum daha erken çünkü ama beklemek aşırı zormuş inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını versin pozitifleri görelim bu ay sonu
Evet benimde 29 u test günüm erken gebelik testi aldım bakalım belki pazartesi sabah başlarım yapmaya ya da yarın en azından iğne etkisi geçmiş mi onu anlarızFarklı bir belirti olmuyor muş zaten bende zaman yaklaştıkça strese girmeye başladım belirtide çok az ayın 28inde test yap dediler.
İnşallah dualarım hep öyleİnşallah güzel haberler aliriz
Direk kan vermeyi düşünüyorum önceki ay yalancı pozitif çok üzdü beniEvet benimde 29 u test günüm erken gebelik testi aldım bakalım belki pazartesi sabah başlarım yapmaya ya da yarın en azından iğne etkisi geçmiş mi onu anl
Doğru diyorsunuz ama bakalım sabretmek çok zor en kesin sonuç kan testiDirek kan vermeyi düşünüyorum önceki ay yalancı pozitif çok üzdü beni
Chatgbp adetteen iki gün önce iğnenin etkisinin geçmiş olacağını kan verebileceğimi hesapladı sizinde öyledirDoğru diyorsunuz ama bakalım sabretmek çok zor en kesin sonuç kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?