AĞUSTOS AŞILAMA

Merhaba ilk aşılamanız mı acaba belirtilerinizi paylaşabilir misiniz bende 15 ağustosta yaptırdım tarihlerimiz yakın
Merhabalar bende 14 Ağustos yaptırdım aşılamayı bugün 10. Gün her an regl olacakmış gibiyim sabah test yaptım negatif erken biraz ama üzüldüm. Sizin nasıl belirtiler ?

Merhabalar bende 14 Ağustos yaptırdım aşılamayı bugün 10. Gün her an regl olacakmış gibiyim sabah test yaptım negatif erken biraz ama üzüldüm. Sizin nasıl belirtiler ?
Erken sanki inşallah pozitife döner Moral bozmayın idrar testi için çok erken

Erken sanki inşallah pozitife döner Moral bozmayın idrar testi için çok erken
Evet erken davrandım sanırım ama bir arkadaş yazmış az önce 10. Gün onun da negatifken 12. Gün pozitife dönmüş inşallah hepimiz görürüz pozitifleri

Aşılamadan sonraki 4-5 gün adet belirtilerinin hepsi vardı. 5.günden sonra ara ara kasıklarım karnım belim ve bacaklarım adet olacakmış gibi ağrıdı ama göğüslerimde ağrı ve hassasiyet yoktu hiç olmadı. Düne kadar bu belirtiler vardı. Bugün hiçbir belirti yok galiba tutmadı umudumu kaybetmeye başladım bende

Umudumuzu kaybetmeyelim hayırlısıyla güzel haberler alacağız inşallah regl sancısı var benimde hala

Umudumuzu kaybetmeyelim hayırlısıyla güzel haberler alacağız inşallah regl sancısı var benimde hala
Tabi inşallah tutmuştur.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Gerçekten beklemek çok yıpratıyor birde sürekli belirti arıyorum kendimde belirti olmaması tutmadığının belirtisi mi acaba yada hiçbir belirtisi olmayıpta tutan var mı acaba insan düşünmeden edemiyor. Göğüs hassasiyetini var mı?

Kızlar merhaba bende geçen ay aşılama oldum tutmadı bu belirtileri hiç dinlemeyin insan ister istemez dinliyor. Ben geçen ay o kadar dikkat ettim ki her gün avakodalar mi dersiniz neler neler yürüyüş vs ama olmadı nasip olmayınca olmuyor. Bu ay tekrar başladık tedaviye salı günü aşılama var. Bugün saat 23.00 gibi ovitrella yaptım. Geçen ay 75 ten başlamıştık bu ay 37.5 tan yavaş yavaş ilerleyelim dedi . Ben artık bir an evvel bitsin de tüp Bebek kısmına geçelim safhasındayım sizde öyle düşünürseniz bu süreç daha kolay geçer

Birde benim cuma günü baktı 12 mm dedi Pazar gününe iğneyi yap salı gününe tam istediğimiz büyüklükte olur dedi erken değil mi anlamadım

İnşallah tutmuştur hepimizin bende öyle her belirtiden anlam çıkartıyorum sabahları mide ağrısıyla uyanıyorum 2 sabahtır belirti mi bilmem regl sancısı var birebir aynı regl olcakmışım gibi onun dışında ne akıntı var ne bişi göğsümde sağ tarafım acıyor biraz ama öyle aşırı değil

Hadi bakalım hayırlısı olsun senin içinde inşallah bu sefer güzel sonuç alırsın ilk aşılamaya göre biraz daha başarı şansı yüksek diyorlar ikincilerin. Rabbim gönlümüze göre versin doktor takip ediyor sonuçta o yeterli görmüştür belki yumurtaların gelişimini ben hiç sormamıştım doktora büyüklük ne dediyse uyguladım sadece.

İnsAllah helimizde çok güzel haberle geliriz buraya

Asilama negatif 2 gun gecti adet olmadim normal mo bu acaba?
Kan testi de negatifse eğer normal bazen stresten de 2 3 gun gecikmeler olabiliyor oldu mu olacak mı diye beklerken insan. 10 gün olmazsanız belki tekrar kan testi verebilirsiniz bazen geç döllenme olabiliyor.

Malesef aşılama başarısız adet gördüm iki gün önceden dönemim de kaydı bir kaç ay tedaviye ara vericem

Bugün benim aşılamanın aşılama günü dahil 12.günü. Biraz önce idrar testi yaptım negatif çıktı erken mi yaptım bilmiyorum cuma gününe kadar beklemeyi düşünüyorum.Cuma günü direkt kan testi vereceğim. Sizce sonradan gebelik oluşur mu ya da testte çıkmamış olabilir mi? Şu an hiçbir adet belirtim de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…