Çok teşekkür ederim aşılamadan sonra hamile kalanları birkaç tır duyuyorum inşallah bizimde olurBenim de negatif sonuçlandı 1 kere yaptırdım. Yaptırdığım doktor normal yoldan çocuğunuz olmaz direk tüp bebek diye bizle dalga geçmişti benim tek tüpüm alındı hidrosalpenksden dolayı aşılamadan 2 ay sonra kendi kendine hamile kaldım :) şuan 6 aylık oğlum var çok şükür Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah size belki pozitiflik olur diye yazmak istedim umarım tedaviye gerek kalmadan evlat sahibi olursunuz…
Lütfü Kırdara gidiyorum özelde 15-20bin bandindaMerhaba istanbulda doktor önerirmisiniz aşılama için
Çok güzel hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah hepimizBen bugün oldum aşılamayı
Normal günlük hayatına dönüyorsun ayakta duş alabilirsin dediler biraz ağrım oldu dinlenmek mantıklı bence ağır iş yapmadan günlük rutine devam ilk aşılama miydiÇok güzel hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah hepimizyarın bende aşılama sonrası işten izin alıp evde dinlenmeyi düşünüyorum siz nasıl yaptınız bugün hep yatın vs gibi birşey söylediler mi nelere dikkat etmek gerekiyor acaba ?
Evet ilk aşılamam olacak benimNormal günlük hayatına dönüyorsun ayakta duş alabilirsin dediler biraz ağrım oldu dinlenmek mantıklı bence ağır iş yapmadan günlük rutine devam ilk aşılama miydi
Hiç heyecan yapmayın stresle zorlaşıyor herşey.idrara sıkışık girdim ben aşılamaya bir saat kala bol su içtim öyle istediler.Evet ilk aşılamam olacak benim
Çok teşekkür ederimHiç heyecan yapmayın stresle zorlaşıyor herşey.idrara sıkışık girdim ben aşılamaya bir saat kala bol su içtim öyle istediler.
Hakkımızda hayırlısı olan tez zamanda olsun inşallah .Hiç heyecan yapmayın stresle zorlaşıyor herşey.idrara sıkışık girdim ben aşılamaya bir saat kala bol su içtim öyle istediler.
Sebepsiz infertilite mi yoksa herhangi bir sorununuz var mı?Kahramanmaraş'tayım. 3 kez tüp bebek denedim para bitince devlet hastahelerine kaldık mecbur bunlar da rapor çıkartmak için önce aşılama olman gerek dediler iki kezAllah yardımcınız olsun boş yere yapıyoruz gibi geliyor ama napalım rapor için idare edicem
Aslında amh düşük bana direkt rapor çıkıyor ama devlet hastahanelerinde amh 1.52 çıkınca rapor hakkım yandı. Dedim ki Allah aşkına 1.52 amh ım olsa 1 , 2 yumurtam mı çıkar? Görünen evet 1 in altında ama hastanenin sonucu bizim için geçerli dediler. Aşılamaya mecbur kaldım yaniSebepsiz infertilite mi yoksa herhangi bir sorununuz var mı?
Anladım umarım her şey yolunda gider her şerde bir hayır vardır Allah kucağımızı boş bırakmaz inşallahAslında amh düşük bana direkt rapor çıkıyor ama devlet hastahanelerinde amh 1.52 çıkınca rapor hakkım yandı. Dedim ki Allah aşkına 1.52 amh ım olsa 1 , 2 yumurtam mı çıkar? Görünen evet 1 in altında ama hastanenin sonucu bizim için geçerli dediler. Aşılamaya mecbur kaldım yani
Ben 21 temmuzda ilk aşılamamı oldum idrara sıkışık olmamla ilgili herhangi bir şey söylemediler işlemden sonra yarım saat 40 dk uzandım kaldırmadılar sadece bugün dinlen kendini yorma yarına kadar duş alma dediler her yerde farklı işliyor demekkiÇok güzel hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah hepimizyarın bende aşılama sonrası işten izin alıp evde dinlenmeyi düşünüyorum siz nasıl yaptınız bugün hep yatın vs gibi birşey söylediler mi nelere dikkat etmek gerekiyor acaba ?
Teşekkür ediyorum yanıtınız için. Her doktorun yöntemi düşüncesi farklı dediğiniz gibi. Bana doktorun en çok söylediği şey stres yapma stresten uzak dur en çok önem verdiği stres olayı psikolojik olarak etkileniyoruz ister istemez. Sizinde inşallah güzel haberlerinizi alırız uzun ve yıpratıcı bir süreçBen 21 temmuzda ilk aşılamamı oldum idrara sıkışık olmamla ilgili herhangi bir şey söylemediler işlemden sonra yarım saat 40 dk uzandım kaldırmadılar sadece bugün dinlen kendini yorma yarına kadar duş alma dediler her yerde farklı işliyor demekki
Aminn inşallah hepimizinAnladım umarım her şey yolunda gider her şerde bir hayır vardır Allah kucağımızı boş bırakmaz inşallah
Merhaba sabah 1.5 litre su içtim sıkışmana gerek yok aadece rahim i net gormen için istiyorlar su içmeni :) işlem sonrasi 30 dk yattım banyo yasaktı ilk gün sıcak su yasak soguk da ilik duş al dedi ikinci gün. İlk gün full yattım. Sonrakı 2 gündeÇok güzel hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah hepimizyarın bende aşılama sonrası işten izin alıp evde dinlenmeyi düşünüyorum siz nasıl yaptınız bugün hep yatın vs gibi birşey söylediler mi nelere dikkat etmek gerekiyor acaba ?
Sana tavsiyem evde ovulasyon takıp edip git . Cünkü özel hastanalerde aşılama ücretinn ıcınde ovulasyom takıbıde war onu kendin takıp edersen yumurtan varken gidersen o ücreti almıyorlar :) toplamda 28.300 dü aşılama 15.300 ödedm yumurtam oldugu için.Aslında amh düşük bana direkt rapor çıkıyor ama devlet hastahanelerinde amh 1.52 çıkınca rapor hakkım yandı. Dedim ki Allah aşkına 1.52 amh ım olsa 1 , 2 yumurtam mı çıkar? Görünen evet 1 in altında ama hastanenin sonucu bizim için geçerli dediler. Aşılamaya mecbur kaldım yani
Teşekkür ederim yanıtın için. İnşallah bebişin seninledir ve onun ağrısıdır çok heyecanlı bir süreçMerhaba sabah 1.5 litre su içtim sıkışmana gerek yok aadece rahim i net gormen için istiyorlar su içmeni :) işlem sonrasi 30 dk yattım banyo yasaktı ilk gün sıcak su yasak soguk da ilik duş al dedi ikinci gün. İlk gün full yattım. Sonrakı 2 gündeagır tasıma ıtme kaldırma kesınlıkle yok. Hatta 14 gün boyundica dikkt et dediler hala da ediyorm 6sında aşılama oldm bugun 8 günüm ara ara kasıklarmda agrı oluyor hafif hafif ama okdr :) bakalım ıns guzel sonuc alırım
Ben bugün oldum aşılamayı
Yok yok dıkkat et bugun duş alma. Beslenmenede dikkat et ay inş güzel haberler veririz birbirimieTeşekkür ederim yanıtın için. İnşallah bebişin seninledir ve onun ağrısıdır çok heyecanlı bir süreçbende oldum aşılamayı geldim eve uzanıyorum bana hiçbişe söylemedi ilk 15 20 dakka önemli dedi yatırdılar sonrası dikkat ederek günlük yaşama devam dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda
Yok yok dıkkat et bugun duş alma. Beslenmenede dikkat et ay inş güzel haberler veririz birbirimie
Progestan verdimi doktorun buaradaTeşekkür ederim yanıtın için. İnşallah bebişin seninledir ve onun ağrısıdır çok heyecanlı bir süreçbende oldum aşılamayı geldim eve uzanıyorum bana hiçbişe söylemedi ilk 15 20 dakka önemli dedi yatırdılar sonrası dikkat ederek günlük yaşama devam dedi. Hayırlısı olsun hakkımızda
Yok yok asla almam duşYok yok dıkkat et bugun duş alma. Beslenmenede dikkat et ay inş güzel haberler veririz birbirimie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?