AĞUSTOS AŞILAMA

Saatını soeldimi bana alarm kurdurdu saatını sasırtma dıye burda sey okudum bırde vajınal fitil gibi kullanca daha etkılı oluyor yazmıs birileri :)) ilk aşılama :) 21 agustos test

Saat söylemedi sabah erken al ilkini dedi 8 buçuk alırım alarm kurdum bende zaten femaradan alıştım sabah 8buçuk akşam 8 buçuk devam yine :)) fitil olayını bende okudum direk reçeteye baktım doktor ilk yazınca bizimki hap inşallah etkilidir bu da

Saatını soeldimi bana alarm kurdurdu saatını sasırtma dıye burda sey okudum bırde vajınal fitil gibi kullanca daha etkılı oluyor yazmıs birileri :)) ilk aşılama :) 21 agustos test
Bana sakın erken test yapma dedi direk regl gecikince kan diyor ama dayanabileceğimi sanmıyorum

Sen nerde yaptırdın aşılamayı ? Bende 8 4 12 kullanıyorm fıtıl kullandıktan sonra 30 dk yatıyormm allahtan çalışmıyorm

İnan onbeş bin bile çok şuan neyse hayırlısı hakkımızda

Ben geçen ay 19 verdim ikinci farklı oluyormuş kim bilir bu ay kaç isterler
Ay ölemii bana fıyat listesi gosterirken hiçç öle gormedim tüp bebekte 1 2 3 sefer fıyatı farklıydı ama asılamada öle bısı yoktu

Ay ölemii bana fıyat listesi gosterirken hiçç öle gormedim tüp bebekte 1 2 3 sefer fıyatı farklıydı ama asılamada öle bısı yoktu
Değişiklik gösteriyor olabilir hastaneden hastaneye ben Kastamonuda özel bir hastanede tedavi oluyorum 1. Aşılama 19 2. Aşılama 17 demişlerdi sanki önceden sorduğumda çok emin değilim ama göreceğim nasılsa 10 gün içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…