Yok yok asla almam duş doğru düzgün kalkmıyorum bile yatıyorum inşallah güzel haberler alalım hepimiz sizin de ilk aşılama mı ? Bir de hangi gün test yapacaksınız çok heyecanlı duphaston verdi bana yarın sabah akşam başla dedi
Saatını soeldimi bana alarm kurdurdu saatını sasırtma dıye burda sey okudum bırde vajınal fitil gibi kullanca daha etkılı oluyor yazmıs birileri :)) ilk aşılama :) 21 agustos test
Saat söylemedi sabah erken al ilkini dedi 8 buçuk alırım alarm kurdum bende zaten femaradan alıştım sabah 8buçuk akşam 8 buçuk devam yine :)) fitil olayını bende okudum direk reçeteye baktım doktor ilk yazınca bizimki hap inşallah etkilidir bu da
Saatını soeldimi bana alarm kurdurdu saatını sasırtma dıye burda sey okudum bırde vajınal fitil gibi kullanca daha etkılı oluyor yazmıs birileri :)) ilk aşılama :) 21 agustos test
Saat söylemedi sabah erken al ilkini dedi 8 buçuk alırım alarm kurdum bende zaten femaradan alıştım sabah 8buçuk akşam 8 buçuk devam yine :)) fitil olayını bende okudum direk reçeteye baktım doktor ilk yazınca bizimki hap inşallah etkilidir bu da
Sana tavsiyem evde ovulasyon takıp edip git . Cünkü özel hastanalerde aşılama ücretinn ıcınde ovulasyom takıbıde war onu kendin takıp edersen yumurtan varken gidersen o ücreti almıyorlar :) toplamda 28.300 dü aşılama 15.300 ödedm yumurtam oldugu için.
Değişiklik gösteriyor olabilir hastaneden hastaneye ben Kastamonuda özel bir hastanede tedavi oluyorum 1. Aşılama 19 2. Aşılama 17 demişlerdi sanki önceden sorduğumda çok emin değilim ama göreceğim nasılsa 10 gün içinde