- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Kaçıncı gün aşılama yı yapıyorlarmeraba kızlar bende 3. aşılamaya başlıcam. agustos 20 gibi. inş bebişlere kavuşuruz
aşılama 8 ağustos gibi olcktm cnm. bayramı streslı geçirmk istemedm. ilaçlar rahatsz edıo benıAslında canım senin nasıl denk geliyor bayram a 10gün varmış aramızda kaçıncı gün aşılama gerçekleştiriliyor
yumurta büyüklüğüne göre cnm. adetle virlkte 15. gün olmştumKaçıncı gün aşılama yı yapıyorlar
Benimkide arefe günü olacakmış erteledim bi daha ki ayayumurta büyüklüğüne göre cnm. adetle virlkte 15. gün olmştum
Canım ya benim ki bi daha ki aya kaldıCanım adetin 2 ya da 3. günü ilaca başlıyorsun ya da iğne ona doktorun karar verecek yumurtan büyüyene kadar ilaç bu süreçte takip edicek doktorun yeterli olgunluğa erişince çatlatma igneni yapacak 36 saat sonra da aşılaman gerçekleşecek yani yumurtlama günlerine tekabül ediyor iki adet ortası aşılaman olcak hayırlısıyla
en iyisi cnm. bayramdan sonra rahat rahat yaparız. çatlatma iğnesi başlı başına skkıntı zaten.Benimkide arefe günü olacakmış erteledim bi daha ki aya
Aynen canım ya tam iş bayramı bu bayram zaten çok yorulcaz.yatsan millete ne diycen ben daha annemlere bile söylemedim.onun stresini yaşamak istemiyorumen iyisi cnm. bayramdan sonra rahat rahat yaparız. çatlatma iğnesi başlı başına skkıntı zaten.
bende hep sonradan söylüyorum. aşılama olduğumu. bde artk 4. yıla girdik. stres baskı hepsi mevcut. nerde oturuyosun ben izmirde yaşıorm. iğnem artarsa paylaşablrlm senınle :)Aynen canım ya tam iş bayramı bu bayram zaten çok yorulcaz.yatsan millete ne diycen ben daha annemlere bile söylemedim.onun stresini yaşamak istemiyorum
Konya dayım canım çok sağol. Bende 3ü bitiriyorum artık. Kimseye bişey söyletmiyorum canım.zaten Milet olmuyor değil mi diyor. Millete düştü derdibende hep sonradan söylüyorum. aşılama olduğumu. bde artk 4. yıla girdik. stres baskı hepsi mevcut. nerde oturuyosun ben izmirde yaşıorm. iğnem artarsa paylaşablrlm senınle :)
tanıdık tanımadık herkesın derdıne düştü çocuk mevzusu. çok sinir oluyorm.Konya dayım canım çok sağol. Bende 3ü bitiriyorum artık. Kimseye bişey söyletmiyorum canım.zaten Milet olmuyor değil mi diyor. Millete düştü derdi
Kuzum benimde kaldı bı daha ki aya bu ay vitamin takviyesi fln başlıycam bı aksilik olmazsa gelecek adetimde basliycam. Olsun kızlar zaten bayram tatili fln stres olurduk belki böylesi daha hayırlıdırCanım ya benim ki bi daha ki aya kaldı
Hayırlı olsun tedavin canım inşallah yeterince olgunlaşmıştr yumurtalarMerhaba arkadaşlar konu başlığınızı görünce bende yazmak istedim bende ağustos ayında aşılama yaptırıcam gonal f kullandım 5 gündür 75 lik yarın kontrolüm var eğer yumurtlar büyümüşse cuma günü aşılama yapılacak herkes için hayırlısı olsun
Zaten üzerimizdeki stres yetmiyormuş gibi bı de elalem sokuyor strese iyice depresiflesiyoruz Allah sabır versin bize benim ikinci yılım daha şimdiden gına geldi uzak kalmak en iyisitanıdık tanımadık herkesın derdıne düştü çocuk mevzusu. çok sinir oluyorm.
aynen cnm. zaten kv ile fazla görüşmüyorm hatta hiç. bayramdan bayrama. herkesle arama mesafe koydum. kimseye gitmıorm. evime de kabl etmıyorm. akıla ihtiyacım yok. bizde olsa herhalde saklamayız çocuğuZa
Zaten üzerimizdeki stres yetmiyormuş gibi bı de elalem sokuyor strese iyice depresiflesiyoruz Allah sabır versin bize benim ikinci yılım daha şimdiden gına geldi uzak kalmak en iyisi
İnan bende senin gibiyim bayramdan bayrama ya da ne bilim anneler günü babalar günü özel günlerde görüşüyoruz herkes doktor kesilmiş başıma kimi görsem şunu dene bunu dene deyip duruyorlar çok doluyum fena patliycam birine bakalım kim olcak o talihsizaynen cnm. zaten kv ile fazla görüşmüyorm hatta hiç. bayramdan bayrama. herkesle arama mesafe koydum. kimseye gitmıorm. evime de kabl etmıyorm. akıla ihtiyacım yok. bizde olsa herhalde saklamayız çocuğu
kv dedı güzl bi kadın doğumcuya gidin. oğlunu iyi bi üroloğa götür dedim. sonra benım için uğraşırız. bir daha tık yomİnan bende senin gibiyim bayramdan bayrama ya da ne bilim anneler günü babalar günü özel günlerde görüşüyoruz herkes doktor kesilmiş başıma kimi görsem şunu dene bunu dene deyip duruyorlar çok doluyum fena patliycam birine bakalım kim olcak o talihsiz
İyi demişsin ben de soranlara eşimin gitmesi gerek diyorum ve az da olsa rahatladım yani en azından eskisi gibi üzerime gelmiyorlar da bu defa da eşin niye gitmiyor su ilacı kullan keçiboynuzu kullan diye diye susuyorlar. Ya başa gelmeyince anlamıyorlar konuşanlar da çocuklular ne desen anlamazlar o yüzden mesafe en güzeli hakkımızda hayırlısı canım inşallah bizde kavuscaz bigun bebeğimize Allah daha fazla aratmasin aminnnnnnkv dedı güzl bi kadın doğumcuya gidin. oğlunu iyi bi üroloğa götür dedim. sonra benım için uğraşırız. bir daha tık yom
amin cnm inş. yine bi telaş dönemi iş yerinden izin al. müdüre söyle vs vs. inş tutar da emekler boşa gitmzİyi demişsin ben de soranlara eşimin gitmesi gerek diyorum ve az da olsa rahatladım yani en azından eskisi gibi üzerime gelmiyorlar da bu defa da eşin niye gitmiyor su ilacı kullan keçiboynuzu kullan diye diye susuyorlar. Ya başa gelmeyince anlamıyorlar konuşanlar da çocuklular ne desen anlamazlar o yüzden mesafe en güzeli hakkımızda hayırlısı canım inşallah bizde kavuscaz bigun bebeğimize Allah daha fazla aratmasin aminnnnnn
İnşallah canım evet çalışınca zor oluyor ben çalışmıyorum eşimin izin günleri yok denecek kadar az ve tek başıma nasıl başa çıkacam onun derdindeyim kimseye de soylemeyi düşünmüyorum bakalım olsun da her şeye değeramin cnm inş. yine bi telaş dönemi iş yerinden izin al. müdüre söyle vs vs. inş tutar da emekler boşa gitmz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?