Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ya benim ki bi daha ki aya kaldı

Aynen canım ya tam iş bayramı bu bayram zaten çok yorulcaz.yatsan millete ne diycen ben daha annemlere bile söylemedim.onun stresini yaşamak istemiyorum
bende hep sonradan söylüyorum. aşılama olduğumu. bde artk 4. yıla girdik. stres baskı hepsi mevcut. nerde oturuyosun ben izmirde yaşıorm. iğnem artarsa paylaşablrlm senınle :)

bende hep sonradan söylüyorum. aşılama olduğumu. bde artk 4. yıla girdik. stres baskı hepsi mevcut. nerde oturuyosun ben izmirde yaşıorm. iğnem artarsa paylaşablrlm senınle :)
Konya dayım canım çok sağol. Bende 3ü bitiriyorum artık. Kimseye bişey söyletmiyorum canım.zaten Milet olmuyor değil mi diyor. Millete düştü derdi

Merhaba arkadaşlar konu başlığınızı görünce bende yazmak istedim bende ağustos ayında aşılama yaptırıcam gonal f kullandım 5 gündür 75 lik yarın kontrolüm var eğer yumurtlar büyümüşse cuma günü aşılama yapılacak herkes için hayırlısı olsun

Hayırlı olsun tedavin canım inşallah yeterince olgunlaşmıştr yumurtalar Rabbim daha fazla aratmasin bende cuma kontrole gidicem bı daha ki ay da aşılama inşallah

Za
tanıdık tanımadık herkesın derdıne düştü çocuk mevzusu. çok sinir oluyorm.
Zaten üzerimizdeki stres yetmiyormuş gibi bı de elalem sokuyor strese iyice depresiflesiyoruz Allah sabır versin bize benim ikinci yılım daha şimdiden gına geldi uzak kalmak en iyisi

Za

Zaten üzerimizdeki stres yetmiyormuş gibi bı de elalem sokuyor strese iyice depresiflesiyoruz Allah sabır versin bize benim ikinci yılım daha şimdiden gına geldi uzak kalmak en iyisi
aynen cnm. zaten kv ile fazla görüşmüyorm hatta hiç. bayramdan bayrama. herkesle arama mesafe koydum. kimseye gitmıorm. evime de kabl etmıyorm. akıla ihtiyacım yok. bizde olsa herhalde saklamayız çocuğu

aynen cnm. zaten kv ile fazla görüşmüyorm hatta hiç. bayramdan bayrama. herkesle arama mesafe koydum. kimseye gitmıorm. evime de kabl etmıyorm. akıla ihtiyacım yok. bizde olsa herhalde saklamayız çocuğu
İnan bende senin gibiyim bayramdan bayrama ya da ne bilim anneler günü babalar günü özel günlerde görüşüyoruz herkes doktor kesilmiş başıma kimi görsem şunu dene bunu dene deyip duruyorlar çok doluyum fena patliycam birine bakalım kim olcak o talihsiz

kv dedı güzl bi kadın doğumcuya gidin. oğlunu iyi bi üroloğa götür dedim. sonra benım için uğraşırız. bir daha tık yom

kv dedı güzl bi kadın doğumcuya gidin. oğlunu iyi bi üroloğa götür dedim. sonra benım için uğraşırız. bir daha tık yom
İyi demişsin ben de soranlara eşimin gitmesi gerek diyorum ve az da olsa rahatladım yani en azından eskisi gibi üzerime gelmiyorlar da bu defa da eşin niye gitmiyor su ilacı kullan keçiboynuzu kullan diye diye susuyorlar. Ya başa gelmeyince anlamıyorlar konuşanlar da çocuklular ne desen anlamazlar o yüzden mesafe en güzeli hakkımızda hayırlısı canım inşallah bizde kavuscaz bigun bebeğimize Allah daha fazla aratmasin aminnnnnn

amin cnm inş. yine bi telaş dönemi iş yerinden izin al. müdüre söyle vs vs. inş tutar da emekler boşa gitmz

Am
amin cnm inş. yine bi telaş dönemi iş yerinden izin al. müdüre söyle vs vs. inş tutar da emekler boşa gitmz
İnşallah canım evet çalışınca zor oluyor ben çalışmıyorum eşimin izin günleri yok denecek kadar az ve tek başıma nasıl başa çıkacam onun derdindeyim kimseye de soylemeyi düşünmüyorum bakalım olsun da her şeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…