- 20 Temmuz 2019
- 521
- 322
- 18
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Maşallah ya çok güzel canım çok sevindim iki gün önce o kadar korkuttun ki bugün bunu duymak çok iyi geldi inan birimizin bile yüzünün gülmesi mutlu ediyor çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz ve sanki tek beden gibiyiz bir mutlu haber bile umutlarımızı yeşertmeye yetiyorAmiiin canım amiiinAllah razı olsun ben de sizin güzel haberlerinizi aldığımda kendim kadar sevineceğim inşallah her namazımdan sonra dua ediyorum
Bugün değerim 600 olmuş canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve inşallah sağlıklı şekilde büyür
İnşallah pozitif olacak canım gönlünü ferah tut çok şükür halimize en azından birşeyler için uğraşıyoruz deneme imkanımız oluyor çok şükür hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah Rabbim gönlüne göre versin daha fazla aratmasin inşallah3 seneyi bu şekilde dolu dolu yaşadım. Tüp bebek doktorum hamilr kalamadığım için ve sancılı adet dönemi yaşadığım için varsayım olarak konuştu teşhis edilen birşey yoktu zaten bu hastalık varsa gebeliğe engel değil istersen laparoskopi yaparız ama zaman kaybı olur demişti o yüzden yapılmadı, en son gittiğim doktorda muayene esnasında herşeyin yolunda olduğunu öyle bir durumun olmadığınj söyledi çünkü endometriom normal dedi ultrasonla baktığında, eğer endometriozis hastalığım varsada şuan bilinmiyorum, çikolata kistim yapışıklık falanda yok çok şükür çünkü hem rahim röntgeni hem rahim ultrasonu çekilmiştim herşey normal çıkmıştı. Zaten artık başka tahlil test istemiyorum çok yoruldum devamlı doktora gidip gelmekten, her testin bir sonucunu beklemekten, iyi mi kötü mü diye düşünmekten en önemlisi her ay negatifi görmekten yoruldum, bu ay ki aşılamam negatif olursa birkaç ay doktora gitmeyi düşünmüyorum
Hepimizin duası kabul olsun inşallahAmin canım inşallah Allah razı olsunKendim gibi sevineceğime Emin’im sizin haberlerinizi aldığımda dua ediyorum sürekli ♥
Haklısın en azından sağlığımız yerinde şükretmeyi unutmamak gerek, geç olsunda güç olmasın, herşeyin hayırlısı. Amin, Allah hepimizin gönlüne göre versin, tez zamanda hepimizin kucağını bebişlerle doldursun.İnşallah pozitif olacak canım gönlünü ferah tut çok şükür halimize en azından birşeyler için uğraşıyoruz deneme imkanımız oluyor çok şükür hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah Rabbim gönlüne göre versin daha fazla aratmasin inşallah❤
Maşallah ya çok güzel canım çok sevindim iki gün önce o kadar korkuttun ki bugün bunu duymak çok iyi geldi inan birimizin bile yüzünün gülmesi mutlu ediyor çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz ve sanki tek beden gibiyiz bir mutlu haber bile umutlarımızı yeşertmeye yetiyorSağlıkla al bebeğini kucağına sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah buradaki herkes birbiri için dua zinciri zaten hepimizin gönlünden geçen aynı isteyen herkese nasip etsin Rabbim ♥
Haklısın en azından sağlığımız yerinde şükretmeyi unutmamak gerek, geç olsunda güç olmasın, herşeyin hayırlısı. Amin, Allah hepimizin gönlüne göre versin, tez zamanda hepimizin kucağını bebişlerle doldursun.
İnşallah canım zaten çok duygusalim hemen ağlıyorum mesajları hep gözlerim dolu dolu okuyorum Allah şahidim. Ben inanıyorum Allah inancımızı arttirsin sabrimizin mükafatını elbet verir. Yolumuz uzun yolumuz sabır yolu ama sonu güzel ben buna çok inanıyorum en güzel haberleri konuşmak nasip olsun bundan sonrası içinAmiiin canım amiiin inşallah Allah razı olsungönlünün güzelliğini ömrüne versin rabbim
Ben de o kadar korktum ki hele bir kere düşük yaptım ya dedim yine gidiyor bebeğim Allah korusun kimyasal gebelik dış gebelik ihtimalleri hep aklımda ne oturabildim ne uyuşabildik bugün çok umutsuzdum canım benim ama çok şükür Rabbim güzel bir müjde nasip etti sanki tekrar gebelik haberi almış gibi oldum inşallah sağlıklı şekilde kesesini görmek ve kucağımıza almak nasip olur
Hep dualarımdasınız ve inanıyorum peş peşe doğuracağız inşallah güzel haberlerinizi alacağım sürekli dua edeceğim sizler için♥
Gözün aydın çok sevindim. Değerin Harika çıkmışAmiiin canım amiiinAllah razı olsun ben de sizin güzel haberlerinizi aldığımda kendim kadar sevineceğim inşallah her namazımdan sonra dua ediyorum ♥
Bugün değerim 600 olmuş canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve inşallah sağlıklı şekilde büyür
İnşallah canım zaten çok duygusalim hemen ağlıyorum mesajları hep gözlerim dolu dolu okuyorum Allah şahidim. Ben inanıyorum Allah inancımızı arttirsin sabrimizin mükafatını elbet verir. Yolumuz uzun yolumuz sabır yolu ama sonu güzel ben buna çok inanıyorum en güzel haberleri konuşmak nasip olsun bundan sonrası içinBenim de dualarım hepimiz için ayrıca senin için sağlıkla bebeğine kavuş diye ❤
Gözün aydın çok sevindim. Değerin Harika çıkmış
Sağolasın canım Allah razı olsunCanım çok teşekkür ederim sağ olasın sizinde güzel haberlerinizi almak için dua ediyorum inşallah en kısa zamanda
Allah güzel sonuçlar almayı nasip eder inşallah, duam sizinleBugün itibari ile aşılamam tamamlandı artık bekleme sürecim başladı hayırlısıyla rabbim nasip eder inşallah
Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla haberleşirizAllah güzel sonuçlar almayı nasip eder inşallah, duam sizinle
Doktor test günü ne zaman dedi, en zor olanı şu bekleyiş işteÇok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla haberleşiriz
Allahtan izne çıktık hemen kafam dağılacak tatille falan, test günü için 10 Eylül dedi ama benim bat 13 onu beklerimDoktor test günü ne zaman dedi, en zor olanı şu bekleyiş işte
Tedavin hayırla sonuçlanır inşallah canım mikroçip mi yapıldı aşılaman bilgi verdiler mi?Bugün itibari ile aşılamam tamamlandı artık bekleme sürecim başladı hayırlısıyla rabbim nasip eder inşallah
Bugün itibari ile aşılamam tamamlandı artık bekleme sürecim başladı hayırlısıyla rabbim nasip eder inşallah
Yok canım demediler bişey ama o ne kiTedavin hayırla sonuçlanır inşallah canım mikroçip mi yapıldı aşılaman bilgi verdiler mi?
Araştırdığım kadarıyla bı kasete sperm veriyolar tıpkı fallop tupundeymis gibi spermler yarış haline giriyorlarmış en hareketli ve hızlı spermler ayıklanıp aşılamayı onlarla yapıyorlarmış yeni yöntemmiş bende yarın hastaneye gittiğimde sorucam her yer yapıyor mu bilmiyorum ama çok olumlu sonuçlar yazıyor internette kızlar araştırınYok canım demediler bişey ama o ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?