Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Maşallah ya çok güzel canım çok sevindim iki gün önce o kadar korkuttun ki bugün bunu duymak çok iyi geldi inan birimizin bile yüzünün gülmesi mutlu ediyor çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz ve sanki tek beden gibiyiz bir mutlu haber bile umutlarımızı yeşertmeye yetiyor Sağlıkla al bebeğini kucağına sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah buradaki herkes birbiri için dua zinciri zaten hepimizin gönlünden geçen aynı isteyen herkese nasip etsin Rabbim

İnşallah pozitif olacak canım gönlünü ferah tut çok şükür halimize en azından birşeyler için uğraşıyoruz deneme imkanımız oluyor çok şükür hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah Rabbim gönlüne göre versin daha fazla aratmasin inşallah

Haklısın en azından sağlığımız yerinde şükretmeyi unutmamak gerek, geç olsunda güç olmasın, herşeyin hayırlısı. Amin, Allah hepimizin gönlüne göre versin, tez zamanda hepimizin kucağını bebişlerle doldursun.

Amiiin canım amiiin inşallah Allah razı olsun gönlünün güzelliğini ömrüne versin rabbim
Ben de o kadar korktum ki hele bir kere düşük yaptım ya dedim yine gidiyor bebeğim Allah korusun kimyasal gebelik dış gebelik ihtimalleri hep aklımda ne oturabildim ne uyuşabildik bugün çok umutsuzdum canım benim ama çok şükür Rabbim güzel bir müjde nasip etti sanki tekrar gebelik haberi almış gibi oldum inşallah sağlıklı şekilde kesesini görmek ve kucağımıza almak nasip olur
Hep dualarımdasınız ve inanıyorum peş peşe doğuracağız inşallah güzel haberlerinizi alacağım sürekli dua edeceğim sizler için

Amiiin
El Musavvir, El Halık, El Bari ismi hürmetine Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

İnşallah canım zaten çok duygusalim hemen ağlıyorum mesajları hep gözlerim dolu dolu okuyorum Allah şahidim. Ben inanıyorum Allah inancımızı arttirsin sabrimizin mükafatını elbet verir. Yolumuz uzun yolumuz sabır yolu ama sonu güzel ben buna çok inanıyorum en güzel haberleri konuşmak nasip olsun bundan sonrası için Benim de dualarım hepimiz için ayrıca senin için sağlıkla bebeğine kavuş diye

Gözün aydın çok sevindim. Değerin Harika çıkmış

Ayy canım benim yaa Allah’ım razı olsun binlerce kez ben de sizin güzel haberlerinizi almak için öyle dua ediyorum ben de her gördüğüm videoda ağlıyor bebek haberi verdikleri şimdi de hormonlar alt üst sanırım Rabbim hepimizin gönül muradını versin

Yok canım demediler bişey ama o ne ki
Araştırdığım kadarıyla bı kasete sperm veriyolar tıpkı fallop tupundeymis gibi spermler yarış haline giriyorlarmış en hareketli ve hızlı spermler ayıklanıp aşılamayı onlarla yapıyorlarmış yeni yöntemmiş bende yarın hastaneye gittiğimde sorucam her yer yapıyor mu bilmiyorum ama çok olumlu sonuçlar yazıyor internette kızlar araştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…