- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Hız 48 sayı 32 milyon. Morfoloji %3 bilmiyorum kiAmin canım inşallah değerleriniz kaç neden ilk doktor kötü buldu ki sonucu
İnanmıyorum ya bizim sayı 13 milyonken bile doktorum deneyin doğal yoldan olur demişti bu yılın başında en azından motive ediyordu olumsuz konuşmuyordu iyi ki başka doktora gittiniz ama bence sayıyı hareketi yükseltin vitamin kullanın keçiboynuzu kürü kullanmiyorsa bile özünü yedir eşine doktor öyle dedi diye salmayin daha iyi olur sonucunuz daha çabuk kavuşursun inşallah yavrunaHız 48 sayı 32 milyon. Morfoloji %3 bilmiyorum ki
Amin canım inşallah testini iki günde bir tekrarla şuan erken çatlatma ignesinin etki ettiğini söylüyorlar inşallah pozitif sonuç alırsın Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınKızlar merhaba, herşeyden önce hepimizin tedavisi güzel sonuçlanır inşallahBende 3. aşılamamı yaptırdım test günüm perşembe günü. Ondna önce geçen sene klomen+ovitrelle ile olan iki negatif aşılamam var, bu aene mart ayında bir tüp bebek denemem oldu tuttu fakat sonucu öğrendikten birkaç gün sonra değerim düştü ve kendiliğimden düşük yaptım. Şimdi ki aşılamam iğnelerle oldu 6 yumurtam oluştu fakat sadece 2-3 yumurta güzel olgunluktaydk çok şükür sorunsuz yapıldı aşılamam, bugün 9. günüm dayanamayıp evde test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı ama güvenemiyorum erken olduğu için artık mecbur perşembe gününü bekleyip sabah erkenden kan vericem, herşeyin hayırlısı hepimiz için
Kızlar merhaba, herşeyden önce hepimizin tedavisi güzel sonuçlanır inşallahBende 3. aşılamamı yaptırdım test günüm perşembe günü. Ondna önce geçen sene klomen+ovitrelle ile olan iki negatif aşılamam var, bu aene mart ayında bir tüp bebek denemem oldu tuttu fakat sonucu öğrendikten birkaç gün sonra değerim düştü ve kendiliğimden düşük yaptım. Şimdi ki aşılamam iğnelerle oldu 6 yumurtam oluştu fakat sadece 2-3 yumurta güzel olgunluktaydk çok şükür sorunsuz yapıldı aşılamam, bugün 9. günüm dayanamayıp evde test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı ama güvenemiyorum erken olduğu için artık mecbur perşembe gününü bekleyip sabah erkenden kan vericem, herşeyin hayırlısı hepimiz için
Canım keçiboynuzunu kullancaz. Ben bi de ovulasyon testiyle preseed jel almayı düşünüyorumİnanmıyorum ya bizim sayı 13 milyonken bile doktorum deneyin doğal yoldan olur demişti bu yılın başında en azından motive ediyordu olumsuz konuşmuyordu iyi ki başka doktora gittiniz ama bence sayıyı hareketi yükseltin vitamin kullanın keçiboynuzu kürü kullanmiyorsa bile özünü yedir eşine doktor öyle dedi diye salmayin daha iyi olur sonucunuz daha çabuk kavuşursun inşallah yavruna
Canım çatlatma iğnesinin etkisi 12. Güne kadar devam edebiliyor o yüzden bu dönem de pozitif çıkıyor 14 gün dolsun öyle yapKızlar merhaba, herşeyden önce hepimizin tedavisi güzel sonuçlanır inşallahBende 3. aşılamamı yaptırdım test günüm perşembe günü. Ondna önce geçen sene klomen+ovitrelle ile olan iki negatif aşılamam var, bu aene mart ayında bir tüp bebek denemem oldu tuttu fakat sonucu öğrendikten birkaç gün sonra değerim düştü ve kendiliğimden düşük yaptım. Şimdi ki aşılamam iğnelerle oldu 6 yumurtam oluştu fakat sadece 2-3 yumurta güzel olgunluktaydk çok şükür sorunsuz yapıldı aşılamam, bugün 9. günüm dayanamayıp evde test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı ama güvenemiyorum erken olduğu için artık mecbur perşembe gününü bekleyip sabah erkenden kan vericem, herşeyin hayırlısı hepimiz için
Evet haklısın, o yüzden hiç inanmıyorum bekliycem artık, nasıl olsa beklemeyede negatif görmeyede alıştım 3 senedirCanım çatlatma iğnesinin etkisi 12. Güne kadar devam edebiliyor o yüzden bu dönem de pozitif çıkıyor 14 gün dolsun öyle yap
Çok teşekkür inşallah, gerçekten öyle sabır gerektiren bol dua isteyen çok zor bir süreç, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Geçmiş sayfaları okudum sizin aşılama tutmuş sanırım hayırlı olsun demek istiyorum ama şuan ki durumunuz nasıl çünkü değerleriniz olması gerektiği gibi artmıyormuş sanırımİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın zahmetsiz rahmet olmuyor birazcık zahmetli bir yol ama hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alınca her şeyi unutacağız inşallah
Amin inşallah canım rabbim yardımcın olsun . Tez vakitte gelsin bebişler dolsun göbüşlerEvet kızlar bende bugün kırmızıları gördüm üçüncü gün hastaneye randevu aldım benim için dua edin kistim geçmiş olsun da hayırlısıyla basliyayim bende tedavime
Amin inşallah, sanırım perşembe direk kan testine giderim diye düşünüyorum bakalım artık. İlk zamanlar hiçbir sorun yoktu, korunmayı bıraktıktan 1 sene sonra doğal yolla hamile kaldım hatta öncesinde rahim röntgeni çekildi sorun çıkmadı ardında çatlatma iğnesi yapıldı olmadı ardından doğal yolla kaldım fakat yaşamı durduğu için 8 haftalıkken kürtaj oldum, yine uzun bir bekleyiş oldu sonra 2017 sene sonunda 3 ay boyunca sadece ilaç tedavisi gördüm olmadı, ardından 2 aışama yapıldı olmadı, en sonunda mart ayında tüp bebek yaptırdım 27 yaşında olmama rağmen sadece 3 yumurta toplandı doktor ordada çözüm bulamadı yani az yumurta olmasının sebebini endometriozis hastalığına bağladı, sonra doktor değiştirdim ve yapılmayan bütün tahlillerim yapıldı çıkan sorun AMH değerim düşük FSH değerim yüksek çıktı ve bugüne kadar hiçbir doktor AMH yumurta rezervi değerine bakmamıştı bir de tiroid antikor değerim yüksek çıkmış bunun yüksek olmasıda kısırlığa ve düşüğe yol açıyormuş, çok şükğr bu doktorum sorunumu ortaya çıkardı, eşimde zaten bir problem yok onun tahlilleride düzgün bende ki sıkıntı tiroid ve az ve çok kaliteli yumurta oluşamamasıAmin canım inşallah testini iki günde bir tekrarla şuan erken çatlatma ignesinin etki ettiğini söylüyorlar inşallah pozitif sonuç alırsın Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın♥ Sebep ne sizde canım baya da uğraşmışsin inşallah bu son olur
Allah yardımcın olsun canım gerçekten zorlu yollardan geçmişsin Rabbim daha fazla aratmasinAmin inşallah, sanırım perşembe direk kan testine giderim diye düşünüyorum bakalım artık. İlk zamanlar hiçbir sorun yoktu, korunmayı bıraktıktan 1 sene sonra doğal yolla hamile kaldım hatta öncesinde rahim röntgeni çekildi sorun çıkmadı ardında çatlatma iğnesi yapıldı olmadı ardından doğal yolla kaldım fakat yaşamı durduğu için 8 haftalıkken kürtaj oldum, yine uzun bir bekleyiş oldu sonra 2017 sene sonunda 3 ay boyunca sadece ilaç tedavisi gördüm olmadı, ardından 2 aışama yapıldı olmadı, en sonunda mart ayında tüp bebek yaptırdım 27 yaşında olmama rağmen sadece 3 yumurta toplandı doktor ordada çözüm bulamadı yani az yumurta olmasının sebebini endometriozis hastalığına bağladı, sonra doktor değiştirdim ve yapılmayan bütün tahlillerim yapıldı çıkan sorun AMH değerim düşük FSH değerim yüksek çıktı ve bugüne kadar hiçbir doktor AMH yumurta rezervi değerine bakmamıştı bir de tiroid antikor değerim yüksek çıkmış bunun yüksek olmasıda kısırlığa ve düşüğe yol açıyormuş, çok şükğr bu doktorum sorunumu ortaya çıkardı, eşimde zaten bir problem yok onun tahlilleride düzgün bende ki sıkıntı tiroid ve az ve çok kaliteli yumurta oluşamaması
Çok teşekkür inşallah, gerçekten öyle sabır gerektiren bol dua isteyen çok zor bir süreç, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Geçmiş sayfaları okudum sizin aşılama tutmuş sanırım hayırlı olsun demek istiyorum ama şuan ki durumunuz nasıl çünkü değerleriniz olması gerektiği gibi artmıyormuş sanırım
Evet kızlar bende bugün kırmızıları gördüm üçüncü gün hastaneye randevu aldım benim için dua edin kistim geçmiş olsun da hayırlısıyla basliyayim bende tedavime
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun senin içinde çok sevindim gerçekten laboratuar farkı oluyor çok duydum böyle durumları Rabbim sana bağışlasın bebeğini bugün değerin kaçtı canımİnşallah kist geçmiştir ve rahim bebek için hazırdır canım inşallah bu ay son adetin olur ve güzel haberinizi alırız
Çok sevindim inşallah bugünden itibaren artış olmaya devam ederde sağlıklı bir gebelik yaşarsın.Birbirimize bol bol dua edelim inşallahevet az önce kan sonucunu aldık doktorum biraz takip edelim kan değerlerini dedi verdiğim bir laboratuvardaki yanlış olabilirmiş çünkü bugün için artış güzel olmuş inşallah bakalım bekleyeceğiz güzel bir şekilde sonuç aldığımızda sizlerede yazacağım inşallah
Hepinizin güzel sonuçlarını duymak içinde dua ediyorum bol bolrabbim tez vakitte yüzlerimizi güldürsün sağlıklı sıhhatli kucaklarımızı doldursun inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun senin içinde çok sevindim gerçekten laboratuar farkı oluyor çok duydum böyle durumları Rabbim sana bağışlasın bebeğini bugün değerin kaçtı canım
Çok sevindim inşallah bugünden itibaren artış olmaya devam ederde sağlıklı bir gebelik yaşarsın.Amin inşallah hepimiz sırasıyla buraya yazarız güzel haberlerimizi
3 seneyi bu şekilde dolu dolu yaşadım. Tüp bebek doktorum hamilr kalamadığım için ve sancılı adet dönemi yaşadığım için varsayım olarak konuştu teşhis edilen birşey yoktu zaten bu hastalık varsa gebeliğe engel değil istersen laparoskopi yaparız ama zaman kaybı olur demişti o yüzden yapılmadı, en son gittiğim doktorda muayene esnasında herşeyin yolunda olduğunu öyle bir durumun olmadığınj söyledi çünkü endometriom normal dedi ultrasonla baktığında, eğer endometriozis hastalığım varsada şuan bilinmiyorum, çikolata kistim yapışıklık falanda yok çok şükür çünkü hem rahim röntgeni hem rahim ultrasonu çekilmiştim herşey normal çıkmıştı. Zaten artık başka tahlil test istemiyorum çok yoruldum devamlı doktora gidip gelmekten, her testin bir sonucunu beklemekten, iyi mi kötü mü diye düşünmekten en önemlisi her ay negatifi görmekten yoruldum, bu ay ki aşılamam negatif olursa birkaç ay doktora gitmeyi düşünmüyorumAllah yardımcın olsun canım gerçekten zorlu yollardan geçmişsin Rabbim daha fazla aratmasinEndometriozis kaçıncı evredesin canım ben 3 sene önce bı ameliyat geçirdim doktorum endometriozis başlangıcı var demişti tabi sürekli kontrol altindaydim sadece reglim sancılı geçiyor onun dışında yumurtlama çatlama herşey normal rahim açık hormonlar normal dendi hep bana ve bu son gittiğim doktoruma da durumumu anlattım fakat gebeliğe engel olmadığını söyledi hafif evre olduğu için. Allah nasip etsin yeter ki sende ki yumurta rezervinin endometriozisle ilgili olduğunu sanmıyorum yani çikolata kistin veya yapışıklık yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?