- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
İnşallah güzel haberlerinizi alırız sağlıkla kavuşun yavrunuza
İnşallah iyi haber verirsin bize dualarım seninle257 canım
İlk verdik 32 çıktı hemen sonra 221 çıktı ve çok şaşırdık hatta hemşire ailenizde ikiz var mı ikiz olabilir yoksa bir anda böyle artmazdı dedi sonra 400’lerde olması gerekir diye düşünüyorduk 257 çıktı
Zaten sadece yıkama ücreti ödüyoruz aşılama da. Söyle söyleyeyim ilac ve muayene ücreti stabil. Bide aşılama dediğimiz sperm yıkama ücreti var canımKızlar aşılama için sperm yıkama ücreti ayrıca mi ödüyoruz özelde?
Anladım canım her yerde imdadima koşuyorsunZaten sadece yıkama ücreti ödüyoruz aşılama da. Söyle söyleyeyim ilac ve muayene ücreti stabil. Bide aşılama dediğimiz sperm yıkama ücreti var canım
Aa bu msji da sen yazmıştın inan kimin yazdığına bakmadan cevapladmAnladım canım her yerde imdadima koşuyorsunMelekler de senin imdadına koşsun duaların kabul olsun inşallah ♥
Evet canım ben yazmıştımAa bu msji da sen yazmıştın inan kimin yazdığına bakmadan cevapladmaşılama sürecinde ilac raporu alirsan indirimli alirsin ilacini yoksa eczaneler farkli farkli fiyat soyluyorlar en uygun kim veriyorsa ondan al bi de mikroçip aşılama yaptır canım onu tüp bebek merkezlerinde yapabilirsin bi araştır tutma olasılığı normal aşılamaya göre daha yüksekmiş erkek faktöründe cok önemli
Kesin sor canım Rabbim gönlüne göre versinEvet canım ben yazmıştımÇok teşekkür ederim memorialda yaptırıyorum mikro çip hiç bilmiyorum sorucam doktoruma tekrar teşekkürler ♥
İnşallah iyi haber verirsin bize dualarım seninle
Kızlar aşılama için sperm yıkama ücreti ayrıca mi ödüyoruz özelde?
Ohhh maşallah canım daim olsunKızlar bugün keyfim yerinde
Amin canım. Eşimin sonucunu başka doktora gösterdim gayet normal doğal yoldan olur dedi. Aşılama için erken 6 ay daha olmazsa gelin dediOhhh maşallah canım daim olsungüzel haber ver hadi
Ay hadi İnşallah tabi ki bı doktorla yetinmemek lazım nolursa olsunbi kaç doktorun fikrini almak en doğrusu çok iyi yapmışsın canım inşallah hemen kavuşursun mucizene hicbir şeye gerek kalmadan siz yine takviye fln kullanınAmin canım. Eşimin sonucunu başka doktora gösterdim gayet normal doğal yoldan olur dedi. Aşılama için erken 6 ay daha olmazsa gelin dedi
Amin inşallah canım. Doktor bizi öyle bi korkuttu ki ben olursa inşallah kardeşsiz kalmasın diye dua ediyordum. Başka bi doktor gayet iyi dedi. Eşin beslenmesine dikkat etsin. Düzenli ilişki olur dedi. Ben de akşam eşimle konuşup biraz daha beklemek istiyorum.Ay hadi İnşallah tabi ki bı doktorla yetinmemek lazım nolursa olsunbi kaç doktorun fikrini almak en doğrusu çok iyi yapmışsın canım inşallah hemen kavuşursun mucizene hicbir şeye gerek kalmadan siz yine takviye fln kullanın
Amin canım. Eşimin sonucunu başka doktora gösterdim gayet normal doğal yoldan olur dedi. Aşılama için erken 6 ay daha olmazsa gelin dedi
Aynen canım Allah istedikten sonra neden olmasın inşallah olacak günlerini kaçırmadan değerlendirin her ay tez elden gelsin inşallahAmin inşallah canım. Doktor bizi öyle bi korkuttu ki ben olursa inşallah kardeşsiz kalmasın diye dua ediyordum. Başka bi doktor gayet iyi dedi. Eşin beslenmesine dikkat etsin. Düzenli ilişki olur dedi. Ben de akşam eşimle konuşup biraz daha beklemek istiyorum.
Amin inşallah hepimiz tez vakitte anne olalımAynen canım Allah istedikten sonra neden olmasın inşallah olacak günlerini kaçırmadan değerlendirin her ay tez elden gelsin inşallah♥
Amin canım inşallah değerleriniz kaç neden ilk doktor kötü buldu ki sonucuAmin inşallah hepimiz tez vakitte anne olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?