Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah iyi haber verirsin bize dualarım seninle

Anladım canım her yerde imdadima koşuyorsun Melekler de senin imdadına koşsun duaların kabul olsun inşallah
Aa bu msji da sen yazmıştın inan kimin yazdığına bakmadan cevapladm aşılama sürecinde ilac raporu alirsan indirimli alirsin ilacini yoksa eczaneler farkli farkli fiyat soyluyorlar en uygun kim veriyorsa ondan al bi de mikroçip aşılama yaptır canım onu tüp bebek merkezlerinde yapabilirsin bi araştır tutma olasılığı normal aşılamaya göre daha yüksekmiş erkek faktöründe cok önemli

Evet canım ben yazmıştım Çok teşekkür ederim memorialda yaptırıyorum mikro çip hiç bilmiyorum sorucam doktoruma tekrar teşekkürler

Kızlar aşılama için sperm yıkama ücreti ayrıca mi ödüyoruz özelde?

Canım biz doktorumuzun önerdiği laboratuvarda yaptırdık sperm yıkama işlemini Ankara’da en güvendiğim laboratuvar demişti oraya sadece 210 lira ödedik tahlili verdik 2 saat sonra alıp aşılama yapılan yere geçtik
İlk aşılama yaptırdığımız yer Ankara’da özel bir hastaneydi bize işlemden geçecek dediler tahlili verdik on dakika sonra hadi dediler yıkama işlemi vs yapılmamış yani resmen 1500 liramız boşa gitmişti nitekim tutmadı çünkü ilişkidekinden hiçbir farkı olmadı düşününce

Hastaneyi ve tedavideki işleyişi iyi araştırıp emin olmak en güzeli aklında soru işareti kalmaz inşallah emekleriniz boşa çıkmasın güzel haberlerinizi alalım

Amin canım. Eşimin sonucunu başka doktora gösterdim gayet normal doğal yoldan olur dedi. Aşılama için erken 6 ay daha olmazsa gelin dedi
Ay hadi İnşallah tabi ki bı doktorla yetinmemek lazım nolursa olsunbi kaç doktorun fikrini almak en doğrusu çok iyi yapmışsın canım inşallah hemen kavuşursun mucizene hicbir şeye gerek kalmadan siz yine takviye fln kullanın

Amin inşallah canım. Doktor bizi öyle bi korkuttu ki ben olursa inşallah kardeşsiz kalmasın diye dua ediyordum. Başka bi doktor gayet iyi dedi. Eşin beslenmesine dikkat etsin. Düzenli ilişki olur dedi. Ben de akşam eşimle konuşup biraz daha beklemek istiyorum.

Amin canım. Eşimin sonucunu başka doktora gösterdim gayet normal doğal yoldan olur dedi. Aşılama için erken 6 ay daha olmazsa gelin dedi

Ayy çok sevindiiim hadi hayırlısı olsun inşallah bence güzel sonuç alacaksınız en kısa zamanda Doktor ilaç verdi mi peki destekleyici vitamin falan?

Aynen canım Allah istedikten sonra neden olmasın inşallah olacak günlerini kaçırmadan değerlendirin her ay tez elden gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…