- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Bu sorun varsa sperm kümeleşiyor dölleyemiyor muş canım araştırma hastanesi yapıyormuş. Doktor söylediGül canim ben antikor testine baktım ama birşey anlamadım ya kafam çok bulanık aklım almadı ama gebelikle ilgili kesin bu testi yaptırın denmiyor bilemedim ki
Canım ben hiç göremedim günün ne zamanBurda ne kadar belli oluyor bilmiyorum çok silik çıktığı için durdukça daha silikleşti
BAT 30 ağustos, Çok çok silik zaten ama çıplak gözle görülebiliyor idrarı damlattığımda silik çizgi belirtmişti, bilmiyorum artık umudum yok zaten testte de yanlışlık çıkarsa bana denk gelmesine hiç şaşırmam, hayırlısıCanım ben hiç göremedim günün ne zaman
Canım çok üzgünüm ama bende göremedim duruyor mu hala çizgi en iyi hiç umut bağlamamak olacağı varsa olur napalim elimizden bu kadarı geliyor gerisi Allah'ın TakdiriBAT 30 ağustos, Çok çok silik zaten ama çıplak gözle görülebiliyor idrarı damlattığımda silik çizgi belirtmişti, bilmiyorum artık umudum yok zaten testte de yanlışlık çıkarsa bana denk gelmesine hiç şaşırmam, hayırlısı
Evet hala duruyor normalde eşim pek göremezdi ama o da farketti belki saatler geçtikçe silikleşti zaten silik bir çizgiydi, garip ama hiç olmadığım kadar sakinim biliyomusun yani önceleri oturur ağlardım hayatımı yaşamayı durdururdum resmen ama 3 sene sonra alıştım sanırım pek kendimi bağlamıyorum kanda pozitifi görsem dahi bırak keseyi kalp atışını duymadan inanmıycamCanım çok üzgünüm ama bende göremedim duruyor mu hala çizgi en iyi hiç umut bağlamamak olacağı varsa olur napalim elimizden bu kadarı geliyor gerisi Allah'ın Takdiri
Daha varmış canım idrarda en sağlıklı adet geçince bakmak inşallah bebişlerimiz bizimledirBAT 30 ağustos, Çok çok silik zaten ama çıplak gözle görülebiliyor idrarı damlattığımda silik çizgi belirtmişti, bilmiyorum artık umudum yok zaten testte de yanlışlık çıkarsa bana denk gelmesine hiç şaşırmam, hayırlısı
Çok haklısın canım bı süre sonra alışıyorsun zaten Allah gönlüne göre versin inşallah ben bazen regl gecikmesi yaşıyorum o kadar umutsuzum ki olmayacağını bildiğim için test fln hiç aklıma gelmiyor hayırlı sonucun olsun inşallah olmazsa da üzülme diyecem de üzülüyoruz çok zor Allah bize güç versin sabır versinEvet hala duruyor normalde eşim pek göremezdi ama o da farketti belki saatler geçtikçe silikleşti zaten silik bir çizgiydi, garip ama hiç olmadığım kadar sakinim biliyomusun yani önceleri oturur ağlardım hayatımı yaşamayı durdururdum resmen ama 3 sene sonra alıştım sanırım pek kendimi bağlamıyorum kanda pozitifi görsem dahi bırak keseyi kalp atışını duymadan inanmıycam
Allah seninde benim de herkesin yardımcısı olsun, Allah'ın bildiği hayırlk bir zaman vardır elbet yapıcka birşey yok sağlığım yerinde eşlerimiz yanımızda ona şükür gerisi Allah'ın takdiri. Bu yolda çaba gösteren umutla sonuö bekleyen tedavi gören herkes için dua ediyorum, Allah hepimizin duasını kabul etsinÇok haklısın canım bı süre sonra alışıyorsun zaten Allah gönlüne göre versin inşallah ben bazen regl gecikmesi yaşıyorum o kadar umutsuzum ki olmayacağını bildiğim için test fln hiç aklıma gelmiyor hayırlı sonucun olsun inşallah olmazsa da üzülme diyecem de üzülüyoruz çok zor Allah bize güç versin sabır versin
Haklısın, okuduğum kadarıyla çoğu kişi adet günü geçtikten sonra pozitifi görmüş, bakalım artık hepimizin hakkında hayırlısınj diliyorumDaha varmış canım idrarda en sağlıklı adet geçince bakmak inşallah bebişlerimiz bizimledir
Kızlar çok moralim bozuk kistler geçmemiş biraz erime olmuş sanırım geçmesi bir kaç ayı bulacak öyle görünüyor bu ay soğan kürünü de deniycem belki onun bı faydası olur
Yazarım tabi kibelirti olarak çok hafif göğüs hassasiyeti, halsizlik, 2 gündür çabuk yorulma, sık idrar (özellikle aşılamanın 6. günün gecesinde başladı), bir de 7. gün oturur vaziyetteyken birden sol kasığıma sancı girdi birkaç saniye sürdü ama nefesimi kesicek derecedeydi diyebilirim aalında bu sancı beni umutlandırdı çünkü tüp bebek tedavimde de aynı şeyi yaşamıştım pozitifi görmüştüm, geçen gün karnıma ağrılar girdi daha sonra kasıkta sancım başladı bacaklarıma vurmuştu,bir de kasıklardan rahim bölgesine doğru bir ağırlık var çok hareket etmemi dahi engelliyor bir yük varmış gibi. Belirtilerim bunlar şuanlık ama tüp bebek tedavimdeki belirtilerle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum. Belirtiler adetemi yoksa bebişemi işaret bekleyip görücez bakalım ama belirtilere pek takılmıyorum çünkü adet dönemiyle aynı olabiliyor bazı aylar ve birçok kez yanılttı diyebilirim.
İnşallah canım çok teşekkür ederim bu ay deniycem evet inşallah bana da faydası olurCanım soğan kürü yap inşallah ben çok faydasını görmüştüm yaptığımda rahim temizleniyor tamamen şifa olsun inşallah
Amin canım benim inşallah dualara sığınacaz elbet bizim de yüzümüz gülecek az evvel bı kadınla konuştum bizim mahalleden ilk 6 sene çocuğu olmamış çok zor günler geçirmiş 3 düşüğü varmış bu 6 senede herkes bana boşuna uğraşıyorsun senin çocuğun olmaz bu saatten sonra diyordu diyor ve şuan üç tane çok sağlıklı çocuğu var büyümüşler bile insanların yüzünden evden çıkamıyordum diyor hepimize dua da etti Rabbim kabul etsin hayırlı haberlerle gelirsin inşallah yürekten diliyorumAllah seninde benim de herkesin yardımcısı olsun, Allah'ın bildiği hayırlk bir zaman vardır elbet yapıcka birşey yok sağlığım yerinde eşlerimiz yanımızda ona şükür gerisi Allah'ın takdiri. Bu yolda çaba gösteren umutla sonuö bekleyen tedavi gören herkes için dua ediyorum, Allah hepimizin duasını kabul etsin
İnşallah canım çok teşekkür ederim bu ay deniycem evet inşallah bana da faydası olur
6 sene dile kolay, maşallah çok güzel 3 evlat vermiş Allah, sabrının mükafatını almış. Ben bu olup olmadık şekilde konuşan insanları anlamıyorum ya amaçları sadece köstek olmak sanırım bir tek bunun için yaşıyorlar.Amin canım benim inşallah dualara sığınacaz elbet bizim de yüzümüz gülecek az evvel bı kadınla konuştum bizim mahalleden ilk 6 sene çocuğu olmamış çok zor günler geçirmiş 3 düşüğü varmış bu 6 senede herkes bana boşuna uğraşıyorsun senin çocuğun olmaz bu saatten sonra diyordu diyor ve şuan üç tane çok sağlıklı çocuğu var büyümüşler bile insanların yüzünden evden çıkamıyordum diyor hepimize dua da etti Rabbim kabul etsin hayırlı haberlerle gelirsin inşallah yürekten diliyorum
İnşallah dediğin gibi vardırTestine baktım canım şimdi okudum yazışmalarıda bence var gibi sanki bend e ilk gebeliğimdeki belirtilere bakmıştım acile gidip bi kan verseniz aklınız daha rahat yatmaz mısınız
Ay hadi hayırlısı canım sonuç ne olursa olsun sen çok iyisin sagliklisin bunu düşünKızlar kan tahlilini verdim, bu saatlerde çıkması gerekiyor bekliyorum stresle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?