Aşılama Ağustos ayi aşılama yaptiracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ben hiç göremedim günün ne zaman
BAT 30 ağustos, Çok çok silik zaten ama çıplak gözle görülebiliyor idrarı damlattığımda silik çizgi belirtmişti, bilmiyorum artık umudum yok zaten testte de yanlışlık çıkarsa bana denk gelmesine hiç şaşırmam, hayırlısı

Canım çok üzgünüm ama bende göremedim duruyor mu hala çizgi en iyi hiç umut bağlamamak olacağı varsa olur napalim elimizden bu kadarı geliyor gerisi Allah'ın Takdiri

Canım çok üzgünüm ama bende göremedim duruyor mu hala çizgi en iyi hiç umut bağlamamak olacağı varsa olur napalim elimizden bu kadarı geliyor gerisi Allah'ın Takdiri
Evet hala duruyor normalde eşim pek göremezdi ama o da farketti belki saatler geçtikçe silikleşti zaten silik bir çizgiydi, garip ama hiç olmadığım kadar sakinim biliyomusun yani önceleri oturur ağlardım hayatımı yaşamayı durdururdum resmen ama 3 sene sonra alıştım sanırım pek kendimi bağlamıyorum kanda pozitifi görsem dahi bırak keseyi kalp atışını duymadan inanmıycam

Daha varmış canım idrarda en sağlıklı adet geçince bakmak inşallah bebişlerimiz bizimledir

Çok haklısın canım bı süre sonra alışıyorsun zaten Allah gönlüne göre versin inşallah ben bazen regl gecikmesi yaşıyorum o kadar umutsuzum ki olmayacağını bildiğim için test fln hiç aklıma gelmiyor hayırlı sonucun olsun inşallah olmazsa da üzülme diyecem de üzülüyoruz çok zor Allah bize güç versin sabır versin

Allah seninde benim de herkesin yardımcısı olsun, Allah'ın bildiği hayırlk bir zaman vardır elbet yapıcka birşey yok sağlığım yerinde eşlerimiz yanımızda ona şükür gerisi Allah'ın takdiri. Bu yolda çaba gösteren umutla sonuö bekleyen tedavi gören herkes için dua ediyorum, Allah hepimizin duasını kabul etsin

Hanımlar bugün son iğneyi oldum fostimon vermişti bana, yarın sabahtan eşimle gidicez bakalım inşallah aşılamam olur. Dua ederseniz çok sevinirim . Inşallah olumlu olur hepimizin

Kızlar çok moralim bozuk kistler geçmemiş biraz erime olmuş sanırım geçmesi bir kaç ayı bulacak öyle görünüyor bu ay soğan kürünü de deniycem belki onun bı faydası olur

Canım soğan kürü yap inşallah ben çok faydasını görmüştüm yaptığımda rahim temizleniyor tamamen şifa olsun inşallah

Testine baktım canım şimdi okudum yazışmalarıda bence var gibi sanki bend e ilk gebeliğimdeki belirtilere bakmıştım acile gidip bi kan verseniz aklınız daha rahat yatmaz mısınız

Amin canım benim inşallah dualara sığınacaz elbet bizim de yüzümüz gülecek az evvel bı kadınla konuştum bizim mahalleden ilk 6 sene çocuğu olmamış çok zor günler geçirmiş 3 düşüğü varmış bu 6 senede herkes bana boşuna uğraşıyorsun senin çocuğun olmaz bu saatten sonra diyordu diyor ve şuan üç tane çok sağlıklı çocuğu var büyümüşler bile insanların yüzünden evden çıkamıyordum diyor hepimize dua da etti Rabbim kabul etsin hayırlı haberlerle gelirsin inşallah yürekten diliyorum

6 sene dile kolay, maşallah çok güzel 3 evlat vermiş Allah, sabrının mükafatını almış. Ben bu olup olmadık şekilde konuşan insanları anlamıyorum ya amaçları sadece köstek olmak sanırım bir tek bunun için yaşıyorlar.

Testine baktım canım şimdi okudum yazışmalarıda bence var gibi sanki bend e ilk gebeliğimdeki belirtilere bakmıştım acile gidip bi kan verseniz aklınız daha rahat yatmaz mısınız
İnşallah dediğin gibi vardır yarın test günüm ya hiç aklıma gelmedi, sabah eşim işten gelir gelmez hastaneye gidicez zaten, tahminimce saat 11'den önce sonucum çıkar diye düşünüyorum eğer hastane kalabalık değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…