- 20 Temmuz 2019
- 521
- 322
- 18
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
Hadi ya kaç çıkmış sonuç canımSonucum negatif çıktı hamile değilim, bu seferde hayırlısı değilmiş
0,22 dediler hastaneyi aradığımdaHadi ya kaç çıkmış sonuç canım
Üzülme canım hayırlısı olsun inan diyecek birşey bulamıyorum bakarsın bu ay kendiliğinden hamile kalırsın öyle olan da var çok düşünmemeye çalış ben daha tedaviye başlayamadım ama şimdiden sanki boşuna yapicaz gibi hissediyorum o denli umutsuz vakayim bir kere olsun hamilelik yaşamadım kimyasal bile0,22 dediler hastaneyi aradığımda
Eskisi kadar üzülmüyorum artık, vardır Allahın bir bildiği deyip toparladım kendimi, çocuk çocuk diye tutturmaktan kendimi çok yıpratmışım inan yine üzülücek halim yok biliyormusun, öyle çiftler var ki senelerce evlat sahibi olamıyolar benim 3 sene ne ki sağlığımız iyi çok şükür, hayatıma devam edicem birkaç ay tedavi istemiyorum zaten bu iğnelerin etkisi 3 ay kadar sürüyormuş kendi haline bırakıcam herşeyi o arada da soğan kürüne başlıycam, herşeyin hayırlısı.Üzülme canım hayırlısı olsun inan diyecek birşey bulamıyorum bakarsın bu ay kendiliğinden hamile kalırsın öyle olan da var çok düşünmemeye çalış ben daha tedaviye başlayamadım ama şimdiden sanki boşuna yapicaz gibi hissediyorum o denli umutsuz vakayim bir kere olsun hamilelik yaşamadım kimyasal bile
Amin inşallah canım soğan kürünü dene bazen hiç ummadığın birşey vesile oluyor ve tamamen atmaya çalış kafandan inşallah Rabbim daha fazla aratmaz bende bazen acaba hiç ugrasmasak direk tüp mü denesek diyorum sanki boşa vakit kaybı gibi geliyor ama tüp içinde maddi yönden hazır değiliz yani yine beklemiş olucaz napacagimi şaşırdım bende sanırım en iyisi akışına bırakmak ve hiç düşünmemek olacak Allah bı yol gösterir tek umudum bu çünkü aşılama diye direttim eşime onda bile aksilik yaşıyorum zamana bırak en iyisi bı yol gösterecek Rabbim hayırlısıyla o en güzel duyguyu bizlerde tadicaz er ya geçEskisi kadar üzülmüyorum artık, vardır Allahın bir bildiği deyip toparladım kendimi, çocuk çocuk diye tutturmaktan kendimi çok yıpratmışım inan yine üzülücek halim yok biliyormusun, öyle çiftler var ki senelerce evlat sahibi olamıyolar benim 3 sene ne ki sağlığımız iyi çok şükür, hayatıma devam edicem birkaç ay tedavi istemiyorum zaten bu iğnelerin etkisi 3 ay kadar sürüyormuş kendi haline bırakıcam herşeyi o arada da soğan kürüne başlıycam, herşeyin hayırlısı.
Sen şimdiden bu şekilde umutsuzluğa kapılma sakın, benim ya da benim gibi birkaç kişinin aşılama negatif diye seninde öyle olucak diye birşey yok umutlu ol hep dua et, benim tüp bebek tutmadı bu mu tutucak diye çok olumsuz etki yaptım kendime belli ki anne olmama daha zaman var. Senin için dua edicem Allahın hepimizin gönlüne göre versin
İnşallah inşallahAmin inşallah canım soğan kürünü dene bazen hiç ummadığın birşey vesile oluyor ve tamamen atmaya çalış kafandan inşallah Rabbim daha fazla aratmaz bende bazen acaba hiç ugrasmasak direk tüp mü denesek diyorum sanki boşa vakit kaybı gibi geliyor ama tüp içinde maddi yönden hazır değiliz yani yine beklemiş olucaz napacagimi şaşırdım bende sanırım en iyisi akışına bırakmak ve hiç düşünmemek olacak Allah bı yol gösterir tek umudum bu çünkü aşılama diye direttim eşime onda bile aksilik yaşıyorum zamana bırak en iyisi bı yol gösterecek Rabbim hayırlısıyla o en güzel duyguyu bizlerde tadicaz er ya geç
İnşallah dediğin gibi olur canım yaşta geçiyor 29 oldum sanki gün geçtikçe daha çok geç kalıyorum gibi hissediyorum ama elden birşey gelmiyor her gün birinden birşey duymak canımı sıkıyor kaynanam da bize duacı çok istiyor ama gittiği her yerde bizden bahsedip dualar ediyormuş dün duydum bunu ve haberi olmayanlar da sağolsun onun yüzünden öğreniyorlar kimseyi göresim yok ya zaten herkes sorup duruyordu şimdi 3e 5e katlanacaz hey Allahim yaİnşallah inşallahtüp bebeğin bile %100 şansı yok, ben kesin gözüyle bakıyordum naaıl olsa sağşık sorunumuz yok herşey normal diyordum ama öyle olmuyormuş, tüp bebekte çok sıkıntılı süreç maddi manevi, biz borç alarak yaptık yaklaşık 12 bin tl'yi bulmuştu, hamilr kalmıştım ama tutunamadı sonra düşük yaptım ve o zaman anladım daha zamanı varmış. Sıkma kendini ne kadar düşünsekte Allah herşeyi yoluna koyuyor, eminim ki bizde buraya hamileyim diye yazıcaz
0,22 dediler hastaneyi aradığımda
Teşekkür ederim, zeytinyağında inciri duymuştum yumurtalar konusunda etkiliymiş, diğerini şimdi öğrendim, birkaç ay tedavi istemiyorum ilaç falan kullanmıycam o yüzden denerim bunlarıHayırlısı olsun inşallah canım benim sürekli dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah zeytinyağında bekletilmiş incir yiyin inşallah ve Hurma poleni getirtip bala karıştırıp yiyin inşallah şifanın neyde olacağı belli olmaz
Teşekkür ederim, zeytinyağında inciri duymuştum yumurtalar konusunda etkiliymiş, diğerini şimdi öğrendim, birkaç ay tedavi istemiyorum ilaç falan kullanmıycam o yüzden denerim bunları
İnşallah, Aynen sorun yok ama denemektende bir zarar gelmez en azından doğal. Aşılama süreci beni çok yoruyor tüp bebek bu kadar yormamıştı, kendimizi toparlamaya ihtiyacımız var en güzel öarede bir süre doktorun kapısından geçmemek :) Hepimiz için herşeyin hayırlısıSperm içinde çok etkili hız ve sayı konusunda hiçbir rahatsızlığınız yoksa bile yapın inşallah şifa olur ve güzel haberinizi tez vakitte alırızAra verip toparlamak bazen daha iyi oluyor
İnşallah, Aynen sorun yok ama denemektende bir zarar gelmez en azından doğal. Aşılama süreci beni çok yoruyor tüp bebek bu kadar yormamıştı, kendimizi toparlamaya ihtiyacımız var en güzel öarede bir süre doktorun kapısından geçmemek :) Hepimiz için herşeyin hayırlısı
Allah dualarını kabul etsin inşallah, çok teşekkür ederimHepiniz için ismen dua ediyorum inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi almak nasip olurSüreçler yorucu ama olduğu andaki mutluluk bambaşka Rabbim o mutluluğu en kısa zamanda yaşatsın inşallah hepimizin sağlıklı şekilde evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim sen nasılsın bebişimiz nasıl her şey yolundadır umarımHepiniz için ismen dua ediyorum inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi almak nasip olurSüreçler yorucu ama olduğu andaki mutluluk bambaşka Rabbim o mutluluğu en kısa zamanda yaşatsın inşallah hepimizin sağlıklı şekilde evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin ♥
Günaydın Gül'ümGünaydınkızlar
Canım sen nasılsın iyisindir umarım dünden beriAllah dualarını kabul etsin inşallah, çok teşekkür ederim
Çok şükür iyiyim canım bugün hasta oldum.Günaydın Gül'ümöğlen oldu ama napalim anca girebildim nasılsın canım değişik bı durum var mı
Bu ay da boş geçti deseneÇok şükür iyiyim canım bugün hasta oldum.
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim sen nasılsın bebişimiz nasıl her şey yolundadır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?