- 20 Temmuz 2019
- 521
- 322
- 18
- Konu Sahibi fatmakocsoy
-
İnşallah canım inşallah ben iyiyim moral olarakta iyiyim eşime arı sütü bal polen karışımı aldım ve vitaminlere devam ettiriyorum yarın bende soğan kürü deniycem inşallah icebilirim önümüzdeki ay nasibimiz varsa başlarız yoksa da napayım artık bı kaç böyle devam ederim sıkıldım yaniÇok şükür iyiyim canım daha doktorun dediği kontrol tarihi gelmedi o tarihi bekliyoruz bakalım inşallah keseyi sağlıklı şekilde görürüz kalp atışını duyarız sağlıkla büyür doğarSizler nasılsınız
İnşallah canım inşallah ben iyiyim moral olarakta iyiyim eşime arı sütü bal polen karışımı aldım ve vitaminlere devam ettiriyorum yarın bende soğan kürü deniycem inşallah icebilirim önümüzdeki ay nasibimiz varsa başlarız yoksa da napayım artık bı kaç böyle devam ederim sıkıldım yani
Sağol canım inşallah eşimde ilk aydan etki etmiş sonucumuz gayet iyi çıktı ben eskiye dönmesin diye ugrasicam bakalım hayırlısıEşinin kullandığı şeylerde önümüzdeki aya etkisini göstermiş olur inşallah canım benim doktorum 3 ay içerisinde etki eder demişti soğan kürü alışınca içiliyor ya öyle kötü olmuyor tadı ya da ben alışmıştım bilmiyorum şifa olsun inşallah
İnşallah canım çok şükür bakalım takviyeler falan nasıl olacakBu ay da boş geçti deseneüzülme canım ya bir kaç daha deniyceksin inşallah göreceksin pozitifi çok şükür eşinde sıkıntı yokmuş reglden sonra gün aşırı devam kuzum
Sağol canım inşallah eşimde ilk aydan etki etmiş sonucumuz gayet iyi çıktı ben eskiye dönmesin diye ugrasicam bakalım hayırlısı
Bugün aslında düne göre daha kötüyüm moral olarak sabah çok mutsuz uyandım, ağlamamak için kendimi sıktım ama en sonunda biraz sinir boşalması oldu o yüzden biraz keyifsizim sıkılıyorum çok. İnşallah dediğin gibi olurda Eylül ayında mucize haberlerimizi alırızCanım sen nasılsın iyisindir umarım dünden beriGüzel başlangıçlara inşallah Eylül hepimize uğurlu gelsin
İyiyim canım değişik birşey yok olsun içinde tutmaktan iyidir tabi üzülecez insanız netice de ama çabuk toparlan ki güzel günler daha çabuk gelsin inşallahBugün aslında düne göre daha kötüyüm moral olarak sabah çok mutsuz uyandım, ağlamamak için kendimi sıktım ama en sonunda biraz sinir boşalması oldu o yüzden biraz keyifsizim sıkılıyorum çok. İnşallah dediğin gibi olurda Eylül ayında mucize haberlerimizi alırızSen nasılsın
Alıştım artık o kadar çok üzülmem diyordum ama öyle olmuyormuş, toparlanıcam inşallah şimdi adetin gelmesini bekliyorum dün ilaçları kestim bakalım ne zaman gelicek. Senin tedaviyle ilgili durumun neydi konuşmuşmuyduk hiç seninleİyiyim canım değişik birşey yok olsun içinde tutmaktan iyidir tabi üzülecez insanız netice de ama çabuk toparlan ki güzel günler daha çabuk gelsin inşallah
Konuşmuştuk canım :) kistlerden dolayı aşılama yapamıyorum geçmesini bekliyoruz doktorumlaAlıştım artık o kadar çok üzülmem diyordum ama öyle olmuyormuş, toparlanıcam inşallah şimdi adetin gelmesini bekliyorum dün ilaçları kestim bakalım ne zaman gelicek. Senin tedaviyle ilgili durumun neydi konuşmuşmuyduk hiç seninle
Oluyor böyle şeyler, hemen hemen aynı şeyi yaşadım diyebilirim. Çocukluk arkadaşımdı hala daha arkadaşım, yediğimiz içtiğimiz ayrı olmadı hiç ama yaklaşık 3 senedir bizimde aramızda kopukluk var, arada bir arar ama eskisi gibi değiliz ben üzülüyorum buna o da üzülüyormu bilmiyorum ama böyle mesafe girdikçe güvensizlik oluyo ve hiç bir şekilde derdimi paylaşmak içimden gelmiyor, o da yaşadığım şeyleri biliyor ama kötü günümde yanımda yoksa iyi günümde olsa nolur ki.Kızlar birbirimizi tanımıyoruz ama sizleri çok seviyorum hiç kimseyle konuşmadığım dile getiremediğim her şeyi sizlerle çok rahat konuşabiliyorum iyi ki varsınızEn yakın arkadaşım dediğim kişi ki çocukluğumuz beraber geçmiştir her zaman destek oldum bı sıkıntısı olduğunda saatlerce dinledim onu sıkılmadan şimdi evli iki çocuğu var ben aramazsam aramıyor bunu farkettikten sonra bende hiç aramadım ve yaklaşık iki aydır o da hiç aramadi zor günler geçirdiğimi biliyor üstelik sanırım bir daha görüşmek istemiyorum olur da ararsa nasıl dile getireyim sitemi mi ve bağımı koparmak istiyorum
Çok haklısın en zor zamanlarında yanındaydım zaten fark ettim hep ben arıyordum dediğin gibi yapicam canım çok teşekkür ederimOluyor böyle şeyler, hemen hemen aynı şeyi yaşadım diyebilirim. Çocukluk arkadaşımdı hala daha arkadaşım, yediğimiz içtiğimiz ayrı olmadı hiç ama yaklaşık 3 senedir bizimde aramızda kopukluk var, arada bir arar ama eskisi gibi değiliz ben üzülüyorum buna o da üzülüyormu bilmiyorum ama böyle mesafe girdikçe güvensizlik oluyo ve hiç bir şekilde derdimi paylaşmak içimden gelmiyor, o da yaşadığım şeyleri biliyor ama kötü günümde yanımda yoksa iyi günümde olsa nolur ki.
Biraz soğuk konuş muhtemelen anlar kendi öyle davrandığı için.
Şimdi hatırladım kusura bakma olur mu kafam çok allak bullak olmuş benim yorgunluktan. Bu kistlerin kullandığın ilaçlardan dolayımı olduKonuşmuştuk canım :) kistlerden dolayı aşılama yapamıyorum geçmesini bekliyoruz doktorumla
Hiç önemli değil canım anlıyorum seni evet ilaçlardan sayılır Letu kullandım 3 ay doktorum yumurtaların kendiliğinden çatlıyor deyip çatlatma iğnesi yapmadı hiç ve sonuç nurtopu gibi 2 kist Doktorumu değiştim zaten çok oyaliyordu geçen ay yeni bir doktorla başladık aşılama için görüşecez diye gittim ama kistlerden dolayı baslayamadik tedaviye bu ay da sadece erimiş dedi tekrar doğum kontrol hapı verdi önümüzdeki ay Allah Kerim geçerse bı umut başlarım tedavimeŞimdi hatırladım kusura bakma olur mu kafam çok allak bullak olmuş benim yorgunluktan. Bu kistlerin kullandığın ilaçlardan dolayımı oldu
Bazı doktorlar sağolsun ya zamanımızı ya paramızı harcıyorlar. İnşallah geçerde bir an önce tedavine başlanır hayırlısıylaHiç önemli değil canım anlıyorum seni evet ilaçlardan sayılır Letu kullandım 3 ay doktorum yumurtaların kendiliğinden çatlıyor deyip çatlatma iğnesi yapmadı hiç ve sonuç nurtopu gibi 2 kist Doktorumu değiştim zaten çok oyaliyordu geçen ay yeni bir doktorla başladık aşılama için görüşecez diye gittim ama kistlerden dolayı baslayamadik tedaviye bu ay da sadece erimiş dedi tekrar doğum kontrol hapı verdi önümüzdeki ay Allah Kerim geçerse bı umut başlarım tedavime
Eğer bağını koparmak istiyorsan kaç aydır görüşmedik dediğin de ay hiç farkına bile varmadım o kadar oldu mu de yeter benceKızlar birbirimizi tanımıyoruz ama sizleri çok seviyorum hiç kimseyle konuşmadığım dile getiremediğim her şeyi sizlerle çok rahat konuşabiliyorum iyi ki varsınızEn yakın arkadaşım dediğim kişi ki çocukluğumuz beraber geçmiştir her zaman destek oldum bı sıkıntısı olduğunda saatlerce dinledim onu sıkılmadan şimdi evli iki çocuğu var ben aramazsam aramıyor bunu farkettikten sonra bende hiç aramadım ve yaklaşık iki aydır o da hiç aramadi zor günler geçirdiğimi biliyor üstelik sanırım bir daha görüşmek istemiyorum olur da ararsa nasıl dile getireyim sitemi mi ve bağımı koparmak istiyorum
Kızlar birbirimizi tanımıyoruz ama sizleri çok seviyorum hiç kimseyle konuşmadığım dile getiremediğim her şeyi sizlerle çok rahat konuşabiliyorum iyi ki varsınız ♥♥ En yakın arkadaşım dediğim kişi ki çocukluğumuz beraber geçmiştir her zaman destek oldum bı sıkıntısı olduğunda saatlerce dinledim onu sıkılmadan şimdi evli iki çocuğu var ben aramazsam aramıyor bunu farkettikten sonra bende hiç aramadım ve yaklaşık iki aydır o da hiç aramadi zor günler geçirdiğimi biliyor üstelik sanırım bir daha görüşmek istemiyorum olur da ararsa nasıl dile getireyim sitemi mi ve bağımı koparmak istiyorum
Ne güzel yazmışsın sanırım hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bu sadece bir tanesiydi çok sevdiğim için çok zoruma gitti dediğin gibi etrafta çok var öylesi ne yazık ki artık kimseden bir şey beklemiyorum bazen o kadar çok konuşmak anlatmak istiyorum ki ama bı bakmışsın konu benden onların dertlerine geçmiş çocuk yemiyor uyumuyor yok çocuk yapma baksana biz ne haldeyim fln dinleyip dinleyip kapatıyorum insanlar çok tuhaf evlenirler evlenmeyin derler doğururlar dogurmayin derler kimsenin anladığı yok bunu çok iyi anladım sanırım bir tek eşim anlıyor beni bir tek onunla konuşabiliyorum ve sizlerle tabi ki tekrar iyi ki varsınızCanım Allah razı olsun hisler karşılıklı ♥♥ Bide seninle aynı derdi paylaşanın bile bebeği olunca amaaan takma demesi var aksine dese zor bir imtihan biliyorum az kaldı inşallah sende yaşayacaksın bu güzel hisleri diyeceksin ki ya paylaşıyor benim derdimi ama nerdeeeebenden sonra evlenenler hamile kaldı doğurdu bile kuzenim dediklerim çocukluğum beraber geçti her şekilde koşturdum her şeylerine evlendiği ilk ay hamile kalıp ilk bana haber verdi bak hiç adet görmeden hamile kaldım diye ne çok ağladım ne çok yandı canım iyi bilirim verende Allah alanda Allah ki Rabbim kimseyi böyle zor bir imtihanla sınamasın. K.peder bile herkesin içinde kayınlarımın bile yanında gözümün içine baka baka tanıdık var 8 sene sonra oldu çocuğu yok şöyle oldu çocuğa böyle oldu diye anlattı k.valide benim oğlumda hiçbir sorun yoktur bak ne sigara içenlerin çocuğu oluyor dedi. Bazen öyle oluyor ki hayatından çıkaramayacağın insanlarla dolu etrafın ve en kötüsü seni anlamıyorlar. Her gün bana evlendiğim ilk yıl çok istedim ama bir senenin sonunda çocuğum oldu ne çok ağladım diye anlatan k.validem ne takıyorsun diyordu dalga geçer gibi anlattığı bile uyuşmuyordu nasıl olsa torun sevgisini tadıyor yani umrunda mı.. İnsanlar bazı konularda çok merhametsiz kimse sınanmadan bilemez bu imtihanın zorluğunu . Kürtaj oldum ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı kuzenimin çeyizini serdik bir hafta sonra düğünü oldu her şeyinde yanında oldum hemen hamile kaldı ve neler ima etti Çok iyi anlıyorum seni
Sen arkadaşına zor bir süreçten geçtiğini bunu anlayamasa bile duayla teselliyle sohbetiyle destek beklediğini ama yapmadığını anlat bence içinde kalmasın ilişkini keseceksen bile öyle kes senin muhabbetini kaybeden düşünsün
Ne güzel yazmışsın sanırım hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bu sadece bir tanesiydi çok sevdiğim için çok zoruma gitti dediğin gibi etrafta çok var öylesi ne yazık ki artık kimseden bir şey beklemiyorum bazen o kadar çok konuşmak anlatmak istiyorum ki ama bı bakmışsın konu benden onların dertlerine geçmiş çocuk yemiyor uyumuyor yok çocuk yapma baksana biz ne haldeyim fln dinleyip dinleyip kapatıyorum insanlar çok tuhaf evlenirler evlenmeyin derler doğururlar dogurmayin derler kimsenin anladığı yok bunu çok iyi anladım sanırım bir tek eşim anlıyor beni bir tek onunla konuşabiliyorum ve sizlerle tabi ki tekrar iyi ki varsınız ♥ Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?