Ben cuma erken gebelik testi yapcam ,cikar ya bisiler varsa :) yoksa da yapcak bise yikOna 12 gün sonra demişlerr. Biz 11 de olduk ilk gün sayılmıyor 22 sine denk geliyor 10. Gün
Benimde 12snde transferim oldu. 5 embriyomun hepsi çözdürüldü 1.kaliteli olanlardan 2 embriyo transfer edildi kalan 3 embriyom da eğer 5.güne kadar yaşarsa yeniden dondurma işlemi yapılacağını söylemişti doktorum. Yani yeniden dondurma işlemi yapılabiliyor cnm. Ama malesef 3 embriyom yaşamadığı için dondurma işlemi yapılmadı. Havuzda başka embriyom da kalmadıBana çözdürülenin tekrar dondurabildiğini söylemişlerdi
İnşallah mucizeleri görürüzBenimde 12snde transferim oldu. 5 embriyomun hepsi çözdürüldü 1.kaliteli olanlardan 2 embriyo transfer edildi kalan 3 embriyom da eğer 5.güne kadar yaşarsa yeniden dondurma işlemi yapılacağını söylemişti doktorum. Yani yeniden dondurma işlemi yapılabiliyor cnm. Ama malesef 3 embriyom yaşamadığı için dondurma işlemi yapılmadı. Havuzda başka embriyom da kalmadıinşallah karnımdaki iki mucizeyi kucağıma sağlıkla alabilirim 4.seferimde
Yaa bak sende benim gibi dayanamamışsın ben de yaptım hemde gece 4 de. Sonrada uyuyamadım. Erken gebelik testi ile yaptım ben sanki çizgi var gibi ama belli belirsiz. Sen de erken gebelik testi al bence morelimi bozmak için erken daha cnmOff kızlaarrr, ben evde kaset testler vardi sabah kalkmisken nerden esti bilmiyorum yapim dedim. Yapmaz olaydim yaa cikmadi bise. Hem erken gebelik testi degildi yanlistir belki degil mi? Offf cok moralim bozuldu
Bak belli bilirsiz cizgi varsa kesin vardir seninkinde. Hic cikmadi ya hic belli belirsiz bile yokru. Bariz yoktu. Zaten hic belirtim de yoktu olmadi galiba. Ama sende oyle cizgi ciktiysa kesin vardirYaa bak sende benim gibi dayanamamışsın ben de yaptım hemde gece 4 de. Sonrada uyuyamadım. Erken gebelik testi ile yaptım ben sanki çizgi var gibi ama belli belirsiz. Sen de erken gebelik testi al bence morelimi bozmak için erken daha cnm
Cnm ama kaset test yapmadım ben. Sende erken gebelik testiyle uygula lütfenBak belli bilirsiz cizgi varsa kesin vardir seninkinde. Hic cikmadi ya hic belli belirsiz bile yokru. Bariz yoktu. Zaten hic belirtim de yoktu olmadi galiba. Ama sende oyle cizgi ciktiysa kesin vardir
:) Bizde direk elimize transfer sonrası dikkat edilmesi gerekenler diye bir kağıt veriyorlar. O kağıda test gününü de yazıp veriyorlar karışıklık olmasın diyeYok kız 21 ağustos yabenim ki 10 gün sonra dediydi niye +2 gün ekledik
Kızlar evde kendi kendinize test yapmamanızı öneririm. iLk transferimde yaptığım bir hataydı insanı büyük strese sokuyor, ve biliyorsunuz şu süreçte olması gereken en son şey stres bizim için. Boşverin düşünmeyin günlük işlerinize bakın çalışıyorsanız işinize, çalışmıyorsanız başka meşgaleler bulun derim. İnanın birşeyin üstüne insan ne kadar az düşerse o kadar oluveriyor, ne kadar çok düşerse de olmuyor, olmayabiliyor. Sakin olun akışına bırakın varsa zaten var, yoksa da erkenden öğrenip ne yapacağız daha erken üzülmekten başka?Cnm ama kaset test yapmadım ben. Sende erken gebelik testiyle uygula lütfen
Yok bende kokuyla alakalı bir belirti yok hiç. Ama illaki hassas olanlar vardır. Benim burnum normalde de koku almaz pekKızlar koku hassasiyeti ile uyandım bugün .Evde bütün camlar açık olmasına rağmen uyandığımda burnumda bir koku vardı balkona çıktım direkt .Psikolojik mi bilmiyorumbugün 5.gün daha ve benim ki 3.gün embriyosu şimdiden olmaz heralde böyle bir şey
Kizz baksana hayirli olsunnn cikmis bildiginn gorunuyor yaniiiiCnm ama kaset test yapmadım ben. Sende erken gebelik testiyle uygula lütfen
Valla en ufak belirtiyi hamilelik olarak algila bosver :) insallah oyledir.. insallah tutunmusturKızlar koku hassasiyeti ile uyandım bugün .Evde bütün camlar açık olmasına rağmen uyandığımda burnumda bir koku vardı balkona çıktım direkt .Psikolojik mi bilmiyorumbugün 5.gün daha ve benim ki 3.gün embriyosu şimdiden olmaz heralde böyle bir şey
Ben zaten oldugunu dusunmuyorum cunku hic belirtim yoktu.. hala yok.. zaten test yaptim hic cikmadi belirsiz bir cizgi bile cikmadi. Hissetmedim de zaten..Kızlar evde kendi kendinize test yapmamanızı öneririm. iLk transferimde yaptığım bir hataydı insanı büyük strese sokuyor, ve biliyorsunuz şu süreçte olması gereken en son şey stres bizim için. Boşverin düşünmeyin günlük işlerinize bakın çalışıyorsanız işinize, çalışmıyorsanız başka meşgaleler bulun derim. İnanın birşeyin üstüne insan ne kadar az düşerse o kadar oluveriyor, ne kadar çok düşerse de olmuyor, olmayabiliyor. Sakin olun akışına bırakın varsa zaten var, yoksa da erkenden öğrenip ne yapacağız daha erken üzülmekten başka?
Sağol cnmKizz baksana hayirli olsunnn cikmis bildiginn gorunuyor yaniiii🕊🕊 Senin icin cok sevindim canimmm
Var evde onda yaparsam umidim tamamen kesilir diye de korkuyorum yaa yapsam mi kiiSağol cnminş öyledir. Ben de sana yazıcaktım tam. Erken gebelik testini de dene istersen hemen modunu düşürmeden önce. Sonuçta aralarında bir fark varki piyasada her ikisi de satılıyor. Ama tabiki test yapmayıp bekleyedebilirsin.
Yap be gözüm. Biz zatenVar evde onda yaparsam umidim tamamen kesilir diye de korkuyorum yaa yapsam mi kii
Yaptim cikmadi onda da. Napim olmadi galiba bidakine denerimYap be gözüm. Biz zatenEfolis gibi sabredemedik. Bari yapta kafan net olsun önünü gör. Ama tabiki her türlü şeyi de burda forumlarda okuyoruz. Kimyasalı, boşu, değeri sonradan düşeni, artanı. Benim çizgi çıktı ama inan çokda içim rahat değil. Nasipte varsa vardır
Hakkımızfa en iyisi olsun canım ilaçlarını kan testi gününe kadar sakın bırakma..tutunma zamanlsrı farklı olabiliyor biliyorsun. Yani testte çıkmayıp kanda çıkan yada tam tersi testte çıkıp kanda çıkmayan birsürü örnekler okudum burda. Belki seninledir hala..ilaçlarını ihmal etmeYaptim cikmadi onda da. Napim olmadi galiba bidakine denerim
Devam ederim ama zaten umidim yoktu ne yalan soylim.. öylesine devam ederim. Seninde benim gibi tek embriyoydu demiHakkımızfa en iyisi olsun canım ilaçlarını kan testi gününe kadar sakın bırakma..tutunma zamanlsrı farklı olabiliyor biliyorsun. Yani testte çıkmayıp kanda çıkan yada tam tersi testte çıkıp kanda çıkmayan birsürü örnekler okudum burda. Belki seninledir hala..ilaçlarını ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?