Evet cnm tek. 5.gün dondurulmuş. 3 ay normal denedik takviyelerle sonra tüp e geçtik 2 ay rahim dinlendi. Ve benim doktorum transfere bile gelmedi düşün yani başkasına yaptırdılar. Bir daha da ona gitmicem sonuç ne olursa olsun.Devam ederim ama zaten umidim yoktu ne yalan soylim.. öylesine devam ederim. Seninde benim gibi tek embriyoydu demi
Hiç belli olmaz o benimde hiç belirtim yoktu doktorların önceden test yapmayın deme sebebi o çıkmama ihtimaliEv
Ben zaten oldugunu dusunmuyorum cunku hic belirtim yoktu.. hala yok.. zaten test yaptim hic cikmadi belirsiz bir cizgi bile cikmadi. Hissetmedim de zaten..
Hayirlisi olsun canim senin icin cok sevindimEvet cnm tek. 5.gün dondurulmuş. 3 ay normal denedik takviyelerle sonra tüp e geçtik 2 ay rahim dinlendi. Ve benim doktorum transfere bile gelmedi düşün yani başkasına yaptırdılar. Bir daha da ona gitmicem sonuç ne olursa olsun.
Hümeyraa cikmadi yaa kizzHiç belli olmaz o benimde hiç belirtim yoktu doktorların önceden test yapmayın deme sebebi o çıkmama ihtimali
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikteTransfer oldum bende bakalim dualarinizi esirgemeyin 29 agustosta test vericem
Kan da çıkabilir günü bekleyin bence üzmeyin kendiniziHümeyraa cikmadi yaa kizz
Moralini bozma lütfen belirtisi olmadan pozitif gören o kadar çok varki. Biraz daha bekle. Kan testi vermeden kötüye yormaBak belli bilirsiz cizgi varsa kesin vardir seninkinde. Hic cikmadi ya hic belli belirsiz bile yokru. Bariz yoktu. Zaten hic belirtim de yoktu olmadi galiba. Ama sende oyle cizgi ciktiysa kesin vardir
Kan testi verdim 0.1 cikti yok yaniMoralini bozma lütfen belirtisi olmadan pozitif gören o kadar çok varki. Biraz daha bekle. Kan testi vermeden kötüye yorma
Olsun canım vardır bir hayır, belkide sağlıklı değildi bilemiyoruz. Hakkımıza hayırlısı olsunKan testi verdim 0.1 cikti yok yani
Şuanda gelişimi hücresel düzeyde olduğu için cnm tuz gölüne girmedikten sonra çok zararı olmaz bence :) 3. Gün embryosu daha geç mi tutunuyor 5. Güne göre onu bilmiyorumBenim bugün 6.günüm (3.gün embriyosu) henüz test yapmadım ama tansiyonum düşüyor öğle vakitlerinde baş dönmesi yaşıyorum. Bir yandan belirti mi acaba diye de sevinmiyor değilimSalatalık tuzlayıp yiyorum. Ama tuzun zararlı olduğunu da okudum bazı yerlerde. Öneriniz var mı acaba
Belirtidir belirtiŞuanda gelişimi hücresel düzeyde olduğu için cnm tuz gölüne girmedikten sonra çok zararı olmaz bence :) 3. Gün embryosu daha geç mi tutunuyor 5. Güne göre onu bilmiyorumbenim 7. Günüm transfer sonrası ve ilk defa bugün bel ağrısı adet sancısı gibi oldu belirtiler...aaa birde baş dönmesi ve parmaklarda karıncalanma yaşadım şimdiye kadar. İnş belirtidir seninkilerde
Benimde 3.gün embriyosu ve 6.günüm geçmek bilmiyor zaman.Tuz ilaçlarında etkisiyle ödem tuttuğu İçin önerilmiyor evet ama sana iyi geliyorsa en azından bol bol su içerek devam edebilirsin bu uygulamayaBenim bugün 6.günüm (3.gün embriyosu) henüz test yapmadım ama tansiyonum düşüyor öğle vakitlerinde baş dönmesi yaşıyorum. Bir yandan belirti mi acaba diye de sevinmiyor değilimSalatalık tuzlayıp yiyorum. Ama tuzun zararlı olduğunu da okudum bazı yerlerde. Öneriniz var mı acaba
Kan verme gününü beklemek mi? yoksa test yapmak mı? İşte tüm mesele buBenimde 3.gün embriyosu ve 6.günüm geçmek bilmiyor zaman.Tuz ilaçlarında etkisiyle ödem tuttuğu İçin önerilmiyor evet ama sana iyi geliyorsa en azından bol bol su içerek devam edebilirsin bu uygulamaya
Ben test yaptım çoktan..iki gündür yapıyorumBelirtidir belirtimoralimizi iyi tutmak lazım Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın. Çok sevindim senin adına. İnşallah birlikte yüzümüz güler sevindici haberler alırız test yaparsan burdan bilgilendirme yapar mısın canım ben de yapacağım günü düşünüyorum
Yaa çok sevindimBen test yaptım çoktan..iki gündür yapıyorum
İnşallah cnm. Hep beraber görürüz umarım.Yaa çok sevindimgözünaydın kan testinde de pozitifi görür hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah canım
İnşallah cnm. Hep beraber görürüz umarım.test yapma konusunda ben risk aldım ama negatif de çıkabilirdi yani ozaman da bekleyiş erken biterdi kafamda. Omenlove da test yaptı ama göremedi o çizgiyi Bu yüzden sizin kararınız hanıml
Kaçıncı gün yaptınız birde kaç günlük embriyo transfer edildi. Bende bugün transfer oldum hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahİnşallah cnm. Hep beraber görürüz umarım.test yapma konusunda ben risk aldım ama negatif de çıkabilirdi yani ozaman da bekleyiş erken biterdi kafamda. Omenlove da test yaptı ama göremedi o çizgiyi Bu yüzden sizin kararınız hanımlar
Hayırlı olsun şimdidenKaçıncı gün yaptınız birde kaç günlük embriyo transfer edildi. Bende bugün transfer oldum hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?