Ağustos ayı transfer olacaklar

Progestrron mu iştah açıyor ya. Bende kilo aldım ama tabi şiştim de sanırım Dekort kullanıyorum ben tuzsuz yemem lazım ama yemekler genelde tuzlu oluyor kendim yapmıyorum diye. Bacaklarım irileşti

Progestrron mu iştah açıyor ya. Bende kilo aldım ama tabi şiştim de sanırım Dekort kullanıyorum ben tuzsuz yemem lazım ama yemekler genelde tuzlu oluyor kendim yapmıyorum diye. Bacaklarım irileşti

Aynen cnm kabızlık yapıyor şişkinlik ödem hepsini o yaptı. Benim de ayaklar gün sonunda sandaletin kenarlarından fışkırıyor yaa bence iğneyi bırakınca biraz düzeliriz bu kadarı şimdiden asla normal değil

Merhaba bugün transfer oldum ama stresim şu idrara çok sıkısık değildim doktor transferden sonra alttan baktı embriyolar yerinde mi diye ya o çubuk gibi şeye yapısıpcıktıysa böyle olan var mı

Aminn canım inşallah 12. Haftaya kadar kullanan dedi doktor bana hatta ıgnemı 1 tane vuruluyordum 2 ye çıkardı balık yağ verdi şuan baya ilaç kullanıyorum progesteron mu acıktırıyormuş. Bizde son 6 hafta ayrılabiliyormuşuz izne ben mecbur çalışışam

Benimki hep 2 ampuldü kalçadan. 10.hafta başında bırakmış olucam inşallah bir aksilik çıkmazsa. Progesteronun baya etkisi var.
Allah kolaylık versin cnm hem bebek hem iş zor çevremdekilerden biliyorum ama yardımcı olan birileri olacaksa kolaylaşır inşallah

Kabızlık için sabahları ılık su ile güne başlıyorum. O çok rahatlattı beni arkadaşım önerdi: birde 3 kayısı yiyorum. Ilık su çok iyi ama

Kamudamısınız. 8 hafta da önden 8 hafta sondan diye biliyorum

Merhaba bugün transfer oldum ama stresim şu idrara çok sıkısık değildim doktor transferden sonra alttan baktı embriyolar yerinde mi diye ya o çubuk gibi şeye yapısıpcıktıysa böyle olan var mı
Stres yapma. Probu rahim içine götürmüyor rahim ağzına kadar götürüyor. Embriyolar proba yapışmaz yani . İdrara sıkışık olmamızı transfer sırasında rahmin daha uygun pozisyonda olması için istiyorlar ama benim doktorum da çok sıkışık yapmadı. Rahattım

Benimde göbekten kendimi yapıyorum her akşam. Keşke yanımda abideleri olsa eşim geldi bırakmak için ama onunda işi memlekette olduğu için mecbur dönecek bir kaç güne tek başıma kalıcam çok zor bir süreç beni bekliyor korkuyorum ama elimizden bişey gelmiyor inşallah hamileliğimiz çok rahat geçer dua edelim birbirimize

Bnde bacaklarımdaki iyileşmeyi çok net fark ediyorum gercekten neden böyle oldu sanki çok erken başladı çoğu kişi 7. Aydan sonra böyle oluyor biz şimdiden böyleyse nasıl sonu getircez bilmiyorum

Bnde bacaklarımdaki iyileşmeyi çok net fark ediyorum gercekten neden böyle oldu sanki çok erken başladı çoğu kişi 7. Aydan sonra böyle oluyor biz şimdiden böyleyse nasıl sonu getircez bilmiyorum
Vallahi öyle. Bence ilaçlar bize böyle yapıyor. Ben her tedavimde şiştim sonra hemen zayıfladım. Ödem oluyor çoğu zaten. Ben iyice tutunsın değerim artsın kese felan göreyim yürüyüşlere çıkarım diye plan yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…