- 29 Haziran 2024
- 70
- 47
- 8
- 25
Banada öyle geldi cuma günü tekrar yaptırcamBilemedim ki. Testlerin çok koyuydu 2 gün sonra tekrar et tabi. Bugün 8. Gün. İdrar testinle kan uyuşmuyor
Progestrron mu iştah açıyor ya. Bende kilo aldım ama tabi şiştim de sanırım Dekort kullanıyorum ben tuzsuz yemem lazım ama yemekler genelde tuzlu oluyor kendim yapmıyorum diye. Bacaklarım irileştiAyy inşallah ikiside netleşir kalp atışlarını da duyarız cnm beklemek çok zor yaa... şu progesteronu kesince belki kilo alımı düzene girer.. 4.aya girince bi enerji geliyor diyorlar inşallah geçer o zamana halsizlik bu sürede idare etmemiz gerekecek.. Ben doğumdan sonra çalışmayacağım için 6aylık fln olunca çıkarım son ana kadar çalışmayacağım
Aynen onu bekliyorum artık2 gün sonra tekrar et netleşsin canım
Progestrron mu iştah açıyor ya. Bende kilo aldım ama tabi şiştim de sanırım Dekort kullanıyorum ben tuzsuz yemem lazım ama yemekler genelde tuzlu oluyor kendim yapmıyorum diye. Bacaklarım irileşti
Aminn canım inşallahAyy inşallah ikiside netleşir kalp atışlarını da duyarız cnm beklemek çok zor yaa... şu progesteronu kesince belki kilo alımı düzene girer.. 4.aya girince bi enerji geliyor diyorlar inşallah geçer o zamana halsizlik bu sürede idare etmemiz gerekecek.. Ben doğumdan sonra çalışmayacağım için 6aylık fln olunca çıkarım son ana kadar çalışmayacağım
Aminn canım inşallah12. Haftaya kadar kullanan dedi doktor bana hatta ıgnemı 1 tane vuruluyordum 2 ye çıkardı balık yağ verdi şuan baya ilaç kullanıyorum progesteron mu acıktırıyormuş. Bizde son 6 hafta ayrılabiliyormuşuz izne ben mecbur çalışışam
Aynen öyle yapayım diyorum yada perşembe günü eşimle birlikte gideyim dedim. Çünkü eşim o gün izinli bir gün daha beklerim ne yapayım.Evet sizin iğneden daha o kadar gün geçmemiş doktor ne diyorsa öyle yapın bence de :)
Amiiinnn inşallah canım İnşallah çok teşekkür ederimAmin amin inşallah canım rabbim hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın
Kabızlık için sabahları ılık su ile güne başlıyorum. O çok rahatlattı beni arkadaşım önerdi: birde 3 kayısı yiyorum. Ilık su çok iyi amaAynen cnm kabızlık yapıyor şişkinlik ödem hepsini o yaptı. Benim de ayaklar gün sonunda sandaletin kenarlarından fışkırıyor yaabence iğneyi bırakınca biraz düzeliriz bu kadarı şimdiden asla normal değil
Kamudamısınız. 8 hafta da önden 8 hafta sondan diye biliyorumAminn canım inşallah12. Haftaya kadar kullanan dedi doktor bana hatta ıgnemı 1 tane vuruluyordum 2 ye çıkardı balık yağ verdi şuan baya ilaç kullanıyorum progesteron mu acıktırıyormuş. Bizde son 6 hafta ayrılabiliyormuşuz izne ben mecbur çalışışam
Kabızlık için sabahları ılık su ile güne başlıyorum. O çok rahatlattı beni arkadaşım önerdi: birde 3 kayısı yiyorum. Ilık su çok iyi ama
Stres yapma. Probu rahim içine götürmüyor rahim ağzına kadar götürüyor. Embriyolar proba yapışmaz yani . İdrara sıkışık olmamızı transfer sırasında rahmin daha uygun pozisyonda olması için istiyorlar ama benim doktorum da çok sıkışık yapmadı. RahattımMerhaba bugün transfer oldum ama stresim şu idrara çok sıkısık değildim doktor transferden sonra alttan baktı embriyolar yerinde mi diye ya o çubuk gibi şeye yapısıpcıktıysaböyle olan var mı
Evet. Benim ayaklarım löp löp yağlandı gibiAynen bende öyle yapıyorum iyi geliyor ama gün içindeki şişkinlik yine aynı. Sabır bakalım
Benimde göbekten kendimi yapıyorum her akşam. Keşke yanımda abideleri olsa eşim geldi bırakmak için ama onunda işi memlekette olduğu için mecbur dönecek bir kaç güne tek başıma kalıcamBenimki hep 2 ampuldü kalçadan. 10.hafta başında bırakmış olucam inşallah bir aksilik çıkmazsa. Progesteronun baya etkisi var.
Allah kolaylık versin cnm hem bebek hem iş zor çevremdekilerden biliyorum ama yardımcı olan birileri olacaksa kolaylaşır inşallah
Evet öyleymiş bnde bugün okula gidince sordum arkadaşa öyle dedi bn yanlış biliyormuşumKamudamısınız. 8 hafta da önden 8 hafta sondan diye biliyorum
Bnde bacaklarımdaki iyileşmeyi çok net fark ediyorum gercekten neden böyle oldu sanki çok erken başladı çoğu kişi 7. Aydan sonra böyle oluyor biz şimdiden böyleyse nasıl sonu getircez bilmiyorumProgestrron mu iştah açıyor ya. Bende kilo aldım ama tabi şiştim de sanırım Dekort kullanıyorum ben tuzsuz yemem lazım ama yemekler genelde tuzlu oluyor kendim yapmıyorum diye. Bacaklarım irileşti
Vallahi öyle. Bence ilaçlar bize böyle yapıyor. Ben her tedavimde şiştim sonra hemen zayıfladım. Ödem oluyor çoğu zaten. Ben iyice tutunsın değerim artsın kese felan göreyim yürüyüşlere çıkarım diye plan yapıyorumBnde bacaklarımdaki iyileşmeyi çok net fark ediyorum gercekten neden böyle oldu sanki çok erken başladı çoğu kişi 7. Aydan sonra böyle oluyor biz şimdiden böyleyse nasıl sonu getircez bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?