Şuan kaçıncı gününüzdesiniz degeriniz kaç hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler süreçlerimizVallahi öyle. Bence ilaçlar bize böyle yapıyor. Ben her tedavimde şiştim sonra hemen zayıfladım. Ödem oluyor çoğu zaten. Ben iyice tutunsın değerim artsın kese felan göreyim yürüyüşlere çıkarım diye plan yapıyorum
Bugün transfer hariç 10. Gün testimi 9. Gün yaptırdım 368 geldi.Şuan kaçıncı gününüzdesiniz degeriniz kaç hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler süreçlerimizbn şuan mecburiyetten hergun 1 saat yuruyorum ama ilk zamanlar diyemi bilmiyorum aşırı yoruluyorum hiç halim kalmıyor ve kasıklarım çok çok fazla agrıyor evimde yatarken bukadar cok ağrım olmazdı haftaya salı doktora gidicem bi gitsemde rahatlasam konuşup
Çok güzel çıkmış değeriniz maşallah katlanarak artsın inşallahBugün transfer hariç 10. Gün testimi 9. Gün yaptırdım 368 geldi.
İnşallah sağlıkla ilerlesin. Sizin kaç hafta oldu şimdi kese gördünüz mü.Çok güzel çıkmış değeriniz maşallah katlanarak artsın inşallah
Transferiniz hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsünüz. Hayır öyle bir şey olmamıştır katateri çıkardıktan sonra kontrol ediyorlar içinde bi şey var mı diyeMerhaba bugün transfer oldum ama stresim şu idrara çok sıkısık değildim doktor transferden sonra alttan baktı embriyolar yerinde mi diye ya o çubuk gibi şeye yapısıpcıktıysaböyle olan var mı
6+3 olduk bugun evet kese gördük kalp atışı için iki hafta sonra dediler beklıyoruzİnşallah sağlıkla ilerlesin. Sizin kaç hafta oldu şimdi kese gördünüz mü.
Benimde göbekten kendimi yapıyorum her akşam. Keşke yanımda abideleri olsa eşim geldi bırakmak için ama onunda işi memlekette olduğu için mecbur dönecek bir kaç güne tek başıma kalıcamçok zor bir süreç beni bekliyor korkuyorum ama elimizden bişey gelmiyor inşallah hamileliğimiz çok rahat geçer dua edelim birbirimize
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla geçerde kolay atlatırımAllah yardım etsin canım yaa eşinle ayrı kalmana çok üzüldüm birde yanlız başına.. Rabbim kolaylıklar versin inşallah
kaçıncı gün embriyosuydu ,yerleşme olabilir bence.Kızlar acil bilginize ihtiyacım var. Az önce lavaboya girdim ve peçeteye silince kahverengi leke geldi. Çok moralim bozuldu. Transfer sonrası 8. Gün bugün ve inşallah regl değildir.
5. Gün embriyosu canımkaçıncı gün embriyosuydu ,yerleşme olabilir bence.
Korkma cok okumusum yerlesme lekesi de ola bilir moralini bozma moralini düz tut hayirlisiylan insallah tutunur vümlemizlenKızlar acil bilginize ihtiyacım var. Az önce lavaboya girdim ve peçeteye silince kahverengi leke geldi. Çok moralim bozuldu. Transfer sonrası 8. Gün bugün ve inşallah regl değildir.
İnşallah canım İnşallah. Sabah olsun hastaneyi arayacağım zaten mesaj attım hastaneye de bir de telefon acarım. Belim çok ağrıyor ya onun için korkuyorum.Korkma cok okumusum yerlesme lekesi de ola bilir moralini bozma moralini düz tut hayirlisiylan insallah tutunur vümlemizlen
Benim bugün transfer günü haric 5 günüm ve benim Asiri kasik agrilarim var belimde ara da bir. Ve sivilcelerim cikti bugün adetime de 3 güne kalmis takvime baktim. Anlayamadim bu agrilR normalmi adetmi degilmi bilemedim vok insanin kafasi karisiyor umutlanayimi umutlanmimiİnşallah canım İnşallah. Sabah olsun hastaneyi arayacağım zaten mesaj attım hastaneye de bir de telefon acarım. Belim çok ağrıyor ya onun için korkuyorum.
Kızlar benim 1hafta önce, kese görüldü cumartesi için kalp atışına gidicem ama gögüs hassasiyeti hiç yok bide az önce birden kasığıma keskin ağrı girdi kısa süreliğine normal mi acaba sizde nasıl, durumlar
Kızlar acil bilginize ihtiyacım var. Az önce lavaboya girdim ve peçeteye silince kahverengi leke geldi. Çok moralim bozuldu. Transfer sonrası 8. Gün bugün ve inşallah regl değildir.
Benim de vardı hep ara ara kasıklarımda ağrı ve belimde ağrı, dün gece de kahverengi lekelenmem oldu ama iki damla ve şimdi herhangi bir şey yok. Yarına kan vereceğim bakalım hayırlısı olsun.Benim bugün transfer günü haric 5 günüm ve benim Asiri kasik agrilarim var belimde ara da bir. Ve sivilcelerim cikti bugün adetime de 3 güne kalmis takvime baktim. Anlayamadim bu agrilR normalmi adetmi degilmi bilemedim vok insanin kafasi karisiyor umutlanayimi umutlanmimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?