Ağustos ayı transfer olacaklar

Şuan kaçıncı gününüzdesiniz degeriniz kaç hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler süreçlerimiz bn şuan mecburiyetten hergun 1 saat yuruyorum ama ilk zamanlar diyemi bilmiyorum aşırı yoruluyorum hiç halim kalmıyor ve kasıklarım çok çok fazla agrıyor evimde yatarken bukadar cok ağrım olmazdı haftaya salı doktora gidicem bi gitsemde rahatlasam konuşup

Bugün transfer hariç 10. Gün testimi 9. Gün yaptırdım 368 geldi.

Merhaba bugün transfer oldum ama stresim şu idrara çok sıkısık değildim doktor transferden sonra alttan baktı embriyolar yerinde mi diye ya o çubuk gibi şeye yapısıpcıktıysa böyle olan var mı
Transferiniz hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsünüz. Hayır öyle bir şey olmamıştır katateri çıkardıktan sonra kontrol ediyorlar içinde bi şey var mı diye

Allah yardım etsin canım yaa eşinle ayrı kalmana çok üzüldüm birde yanlız başına.. Rabbim kolaylıklar versin inşallah

Kizlarrr ben hic iyi degilim bugün benim 5 günüm transfer günü haric. Benim karin altim ve kasik agrim cok var bel agrisi ara da bir var bilemedim bu simdi adet sancisimi haplar mi ama bu kadar siddetli olmasi beni tedirgin ediyor adet takvime bakarsam adetime 3 Gün var.

Kızlar acil bilginize ihtiyacım var. Az önce lavaboya girdim ve peçeteye silince kahverengi leke geldi. Çok moralim bozuldu. Transfer sonrası 8. Gün bugün ve inşallah regl değildir.

Kızlar acil bilginize ihtiyacım var. Az önce lavaboya girdim ve peçeteye silince kahverengi leke geldi. Çok moralim bozuldu. Transfer sonrası 8. Gün bugün ve inşallah regl değildir.
Korkma cok okumusum yerlesme lekesi de ola bilir moralini bozma moralini düz tut hayirlisiylan insallah tutunur vümlemizlen

Korkma cok okumusum yerlesme lekesi de ola bilir moralini bozma moralini düz tut hayirlisiylan insallah tutunur vümlemizlen
İnşallah canım İnşallah. Sabah olsun hastaneyi arayacağım zaten mesaj attım hastaneye de bir de telefon acarım. Belim çok ağrıyor ya onun için korkuyorum.

İnşallah canım İnşallah. Sabah olsun hastaneyi arayacağım zaten mesaj attım hastaneye de bir de telefon acarım. Belim çok ağrıyor ya onun için korkuyorum.
Benim bugün transfer günü haric 5 günüm ve benim Asiri kasik agrilarim var belimde ara da bir. Ve sivilcelerim cikti bugün adetime de 3 güne kalmis takvime baktim. Anlayamadim bu agrilR normalmi adetmi degilmi bilemedim vok insanin kafasi karisiyor umutlanayimi umutlanmimi

Kızlar benim 1hafta önce, kese görüldü cumartesi için kalp atışına gidicem ama gögüs hassasiyeti hiç yok bide az önce birden kasığıma keskin ağrı girdi kısa süreliğine normal mi acaba sizde nasıl, durumlar

Kasık ağrısı bende de oluyor özellikle yorulunca.. benim göğüs hassasiyeti başladı ama geç başlayanlarda var endişe etmee.. kalp sesini duyana kadar telaşlı olucaz sanırım

Ben keseyi görmeden bir gün önce de geldi kese gördüğüm gün sabahta gelmişti. Bende endişe ettim gider gitmez sordum asla sorun yapma dediler kırmızı yoğun kanama harici beklenen şeylermiş...daha öncedende gelmişti transfer sonrası 5. Gün filan.

Benim de vardı hep ara ara kasıklarımda ağrı ve belimde ağrı, dün gece de kahverengi lekelenmem oldu ama iki damla ve şimdi herhangi bir şey yok. Yarına kan vereceğim bakalım hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…