- 18 Şubat 2025
- 321
- 173
- 18
- 29
Ovitrelle iğnesini ayın kaçında vurulmuştunuz? 10 günde etkisinin geçtiğini söyledi chat gptAynen benim de ovitrelle iğne olduğu için test bile yapamadım etkisi çarşamba günü anca geçer dedi doktorum. Kasıklarım ağrıyor ama ara ara benim de. Dün çok fazlaydı ağrısı ayrıca bende aşırı derecede gaz var karnımda yani baya gaz kaçırıyorum desem afedersiniz ama öyle işte
28 ağustosta vurdum ama doktorum yarına kan vermemi istediOvitrelle iğnesini ayın kaçında vurulmuştunuz? 10 günde etkisinin geçtiğini söyledi chat gptah ah o gaz bende de var aynı söylediğiniz gibi
Bizde keseyi 5+4 de gördük o günden hesaplanama göre bugun 6+2 yiz bizdebanada iki hafta sonrasına gel demişti ama şehir değiştirdiğim için mecbur doktor değiştircem burdan hayata salı için randevu aldım bakalım inşallah kalp atışlarını duyarız ikimizde daha rahat oluruz benim bu haftam biraz tempolu gectıgı için baya kasık ağrılarım oldu özellikle bugun çok ağrı çektim 10 bin adımdan fazla atmışım belki ondan yolculuk yaptım belkı ondan bilmiyorum ama baya ağrım var şuan. Bende çok fazla iştahlandım sanki sürekli açım bir haftad abir kilo net alıyorum şimdiden 4 kilo aldım nasıl olcak bilmiyorum
Evet ağrı çok olunca kan verdim bugün sonuç 368 geldi.maşallah katlanarak artsın: ama sonuçtan çok umutsuzdum bak ağrı ile resmen yıkılmıştım
Bn çok korkuyorum boyle devam edersem kilo açısından doktorun verdıgı limiti net aşarım aşmamam lazım napcam bilmiyorum kendımıde durduramıyorum kiYaaa sen bensin gerçekten çok üzülüyordum nie daha başından şiştim diye bende 2 kilo net aldım şaka gibiikendini de çok yorma cnm. Şu kalp sesini duyp doktor hersey yolunda diyene kdr rahat yok valla inşallah herşey yolunda gider sağlıkla alırız kucağımıza
Amin inşallah kuzum hepimizinki öyle olsun sağlıcakla alalım kucaklarımızaSağlıkla artarak devam etsin
Evet sizin iğneden daha o kadar gün geçmemiş doktor ne diyorsa öyle yapın bence de :)28 ağustosta vurdum ama doktorum yarına kan vermemi istedi
Amin amin inşallah canım rabbim hiçbirinizin kucağını boş bırakmasınYaaa çok sevindim senin adına hayırlı olsun. Bende çarşamba gününü iple çekiyorum inşallah Rabbim bizim de yüzümüzü güldürür amiiinn
Amin inşallah hepimizinMaşallah canım Allah tamamına erdirsin
Bn çok korkuyorum boyle devam edersem kilo açısından doktorun verdıgı limiti net aşarım aşmamam lazım napcam bilmiyorum kendımıde durduramıyorum kiokul başladı ya benim yorgunluk başladı keşke direk hamilelik izni olsa bütün çalışan kadınların aşırı yorucu oluyor bide bnde kontrolde doktor kesenin birini gördü diğeri net değil dedi şuan iki mi bir mi oda kafamda sürekli bu kontrole gittimde hem o netleşir hem kalp atışları inşallah yoksa stresten orta yerimden çatlıycam
Kızlar kanımda 3.49 çıktı erkenmi yaptırdım acaba normalde başka zaman yaptırdım zaman 1.20 çıkardı şimdi 3.49 çıktı acaba biraz daha bekleyim tekrarmı yaptırsam
8Kaçıncı gündü bugün cnm
Hcg mı buKızlar kanımda 3.49 çıktı erkenmi yaptırdım acaba normalde başka zaman yaptırdım zaman 1.20 çıkardı şimdi 3.49 çıktı acaba biraz daha bekleyim tekrarmı yaptırsam
Dün yaptım ama
beta hcg aynen dün yaptımHcg mı bu
Ama senin çizgilerin çok netti. Ovitrel mi olmuştun. Taze transfer miydiDün yaptım ama
beta hcg aynen dün yaptım
1 ay dondurdu 5. Gün embriyosu direk yerleştirdiAma senin çizgilerin çok netti. Ovitrel mi olmuştun. Taze transfer miydi
Bilemedim ki. Testlerin çok koyuydu 2 gün sonra tekrar et tabi. Bugün 8. Gün. İdrar testinle kan uyuşmuyor1 ay dondurdu 5. Gün embriyosu direk yerleştirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?