Ağustos ayı transfer olacaklar

Ovitrelle iğnesini ayın kaçında vurulmuştunuz? 10 günde etkisinin geçtiğini söyledi chat gpt ah ah o gaz bende de var aynı söylediğiniz gibi

Kızlar kanımda 3.49 çıktı erkenmi yaptırdım acaba normalde başka zaman yaptırdım zaman 1.20 çıkardı şimdi 3.49 çıktı acaba biraz daha bekleyim tekrarmı yaptırsam

Yaaa sen bensin gerçekten çok üzülüyordum nie daha başından şiştim diye bende 2 kilo net aldım şaka gibii kendini de çok yorma cnm. Şu kalp sesini duyp doktor hersey yolunda diyene kdr rahat yok valla inşallah herşey yolunda gider sağlıkla alırız kucağımızaa

Bn çok korkuyorum boyle devam edersem kilo açısından doktorun verdıgı limiti net aşarım aşmamam lazım napcam bilmiyorum kendımıde durduramıyorum ki okul başladı ya benim yorgunluk başladı keşke direk hamilelik izni olsa bütün çalışan kadınların aşırı yorucu oluyor bide bnde kontrolde doktor kesenin birini gördü diğeri net değil dedi şuan iki mi bir mi oda kafamda sürekli bu kontrole gittimde hem o netleşir hem kalp atışları inşallah yoksa stresten orta yerimden çatlıycam

Ayy inşallah ikiside netleşir kalp atışlarını da duyarız cnm beklemek çok zor yaa... şu progesteronu kesince belki kilo alımı düzene girer.. 4.aya girince bi enerji geliyor diyorlar inşallah geçer o zamana halsizlik bu sürede idare etmemiz gerekecek.. Ben doğumdan sonra çalışmayacağım için 6aylık fln olunca çıkarım son ana kadar çalışmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…