Ağustos ayı transfer olacaklar

Canım bende 23 Ağustos transferi olmuştum, bugün senin gibi karın ağrısı ile kimyasal oldu diye düşünüp korktum hastaneye gittim kan verdim sonucum geldi seninle yerleşmedir herhalde.
Regli olacak gibi ağrım vardı karnımda belime de vuruyordu çok üzülmüştüm Buda kimyasal diye ama sonuç güzel çıktı şükürler olsun. Sende içini ferah tut istersen ben 9. Günde kan vermiş oldum doktorum 2 gün sonra yenile dedi.
Ben ovitrel kullanmadım yalnız *

Ben de ovitrelle kullandım ve 25inde transfer oldum 5.günün gecesinden beri var bugün bi tık azaldı ama ara ara devam ediyor

Hayırlı olsun canım gözün aydın ilk kanını 9.günde mi verdin ve değerin kaç çıktı?

Hayırlı olsun canım gözün aydın ilk kanını 9.günde mi verdin ve değerin kaç çıktı?
Evet ağrı çok olunca kan verdim bugün sonuç 368 geldi. maşallah katlanarak artsın: ama sonuçtan çok umutsuzdum bak ağrı ile resmen yıkılmıştım

Evet ağrı çok olunca kan verdim bugün sonuç 368 geldi. maşallah katlanarak artsın: ama sonuçtan çok umutsuzdum bak ağrı ile resmen yıkılmıştım
Ohh maşallah çok sevindimm süper bir değer çift embriyo muydu acaba? Evet insan o ağrıyı yaşayınca korkuyor ama çok şükür

Merhaba cnm benim şuan tam 6 haftalık.. 5+4 te keseyi gördük kalp için erken 10 gün sonra gel dedi. Ayın 10unda iğnem bitiyor onu yazdırmaya gittiğimde inşallah görürüm.. aşırı iştahlandım ve halsizlik uyku hali çok var. Ruh halimde dalgalanmalar oluyor. Sen nasılsın?

Bizde keseyi 5+4 de gördük o günden hesaplanama göre bugun 6+2 yiz bizde banada iki hafta sonrasına gel demişti ama şehir değiştirdiğim için mecbur doktor değiştircem burdan hayata salı için randevu aldım bakalım inşallah kalp atışlarını duyarız ikimizde daha rahat oluruz benim bu haftam biraz tempolu gectıgı için baya kasık ağrılarım oldu özellikle bugun çok ağrı çektim 10 bin adımdan fazla atmışım belki ondan yolculuk yaptım belkı ondan bilmiyorum ama baya ağrım var şuan. Bende çok fazla iştahlandım sanki sürekli açım bir haftad abir kilo net alıyorum şimdiden 4 kilo aldım nasıl olcak bilmiyorum

yokya ben gündüz gittin önce yapılmıyor dedi bende tedavi gördüm hemen bi bakılması gerekiyormuş dedim geri seslenmedi bakti

Hayırlı olsun canım bol bol katlanarak artsın inşallah kaç çıktı sonucun

Merhaba! Bende 25inde transfer oldum belimde ve kasıklarımda ağrı olduğum günden beri var bana cuma günü kan ver dediler test yapmadım bekliyorum test yaptınız mı siz
Benim de bel ağrısı transferden beri var ama kasıklarımda ağrı dün akşamdan beri. Ben transfer sonrasında 3. Gün ovitrelle iğne yarım doz kullandım. Çarşamba günü kan tahlili vereceğim.

Çok sevindim senin adına tebrik ederim. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Benim ovitrelle iğne yarım doz kullandım ondan sebep çarşamba günü etkisi geçmiş olur dedi doktorum. Çarşamba günü kan vereceğim. Test bile yapamadım bu sebepten.

Ben de ovitrelle kullandım ve 25inde transfer oldum 5.günün gecesinden beri var bugün bi tık azaldı ama ara ara devam ediyor
Aynen benim de ovitrelle iğne olduğu için test bile yapamadım etkisi çarşamba günü anca geçer dedi doktorum. Kasıklarım ağrıyor ama ara ara benim de. Dün çok fazlaydı ağrısı ayrıca bende aşırı derecede gaz var karnımda yani baya gaz kaçırıyorum desem afedersiniz ama öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…