Canım bende 23 Ağustos transferi olmuştum, bugün senin gibi karın ağrısı ile kimyasal oldu diye düşünüp korktum hastaneye gittim kan verdim sonucum geldiCanlar benim dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi ağrılar var. Sanki kasıklarımda baskı var gibi hissediyorum. Belim yine aynı şekilde çok şiddetli değil ama ağrıyor. Hiç belirti aramak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ama korkuyorum da kan testi çarşamba günü sabırsızlıkla bekliyorum. Var mı benim gibi 25inde transfer olup transfer sonrasında ovitrelle iğne kullanıp bu belirtileri yaşayan???
Ben de ovitrelle kullandım ve 25inde transfer oldum 5.günün gecesinden beri var bugün bi tık azaldı ama ara ara devam ediyorCanlar benim dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi ağrılar var. Sanki kasıklarımda baskı var gibi hissediyorum. Belim yine aynı şekilde çok şiddetli değil ama ağrıyor. Hiç belirti aramak istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ama korkuyorum da kan testi çarşamba günü sabırsızlıkla bekliyorum. Var mı benim gibi 25inde transfer olup transfer sonrasında ovitrelle iğne kullanıp bu belirtileri yaşayan???
Hayırlı olsun canım gözün aydınCanım bende 23 Ağustos transferi olmuştum, bugün senin gibi karın ağrısı ile kimyasal oldu diye düşünüp korktum hastaneye gittim kan verdim sonucum geldiseninle yerleşmedir herhalde.
Regli olacak gibi ağrım vardı karnımda belime de vuruyordu çok üzülmüştüm Buda kimyasal diye ama sonuç güzel çıktı şükürler olsun. Sende içini ferah tut istersen ben 9. Günde kan vermiş oldum doktorum 2 gün sonra yenile dedi.
Ben ovitrel kullanmadım yalnız *
Evet ağrı çok olunca kan verdim bugün sonuç 368 geldi.Hayırlı olsun canım gözün aydınilk kanını 9.günde mi verdin ve değerin kaç çıktı?
Ohh maşallah çok sevindimm süper bir değer çift embriyo muydu acaba? Evet insan o ağrıyı yaşayınca korkuyor ama çok şükürEvet ağrı çok olunca kan verdim bugün sonuç 368 geldi.maşallah katlanarak artsın: ama sonuçtan çok umutsuzdum bak ağrı ile resmen yıkılmıştım
Evet çift embOhh maşallah çok sevindimm süper bir değer çift embriyo muydu acaba? Evet insan o ağrıyı yaşayınca korkuyor ama çok şükür
Calisananneadayi merhaba süreciniz nasıl gidiyor biz bugün 6+2 olduk sizinle aynıydı sanırım okul dönemim il değişikliğim olduğu için burayı takip edemedim bebeğinizin kalp atışlarını duydunuz mu nasılsınız
Bizde keseyi 5+4 de gördük o günden hesaplanama göre bugun 6+2 yiz bizdeMerhaba cnm benim şuan tam 6 haftalık.. 5+4 te keseyi gördük kalp için erken 10 gün sonra gel dedi. Ayın 10unda iğnem bitiyor onu yazdırmaya gittiğimde inşallah görürüm.. aşırı iştahlandım ve halsizlik uyku hali çok var. Ruh halimde dalgalanmalar oluyor. Sen nasılsın?
Oyy süper değer yüksek olduğu için belki de tutmuştur ikisi de inşallah diyelim :)Evet çift embikisi de tuttu mu acaba. Merak içindeyim bende
Aynen öyle söyle bence de canım ama akşam üstü gidersen iyi olur yoksa poliklinik sırası alın derler. 4ten sonra gitme imkanı varsa öyle
Bence de akşam git. Bende bu gece gideceğim. Test günüm aslında yarın ama gece gideyim dedim. Karnım ağrıyor tüp bebek transferi doktorum bir hcg baktır dedi o yüzden geldim diyeceğim yoksa sövmesinler bize bunun için acili meşgul ediyor diye ama benim ilçe küçük bakarlar
Ne çıktı sonucunuz inşallah pozitiftiryokya ben gündüz gittin önce yapılmıyor dedi bende tedavi gördüm hemen bi bakılması gerekiyormuş dedim geri seslenmedi bakti
Hayırlı olsun canım bol bol katlanarak artsın inşallah kaç çıktı sonucunCanım bende 23 Ağustos transferi olmuştum, bugün senin gibi karın ağrısı ile kimyasal oldu diye düşünüp korktum hastaneye gittim kan verdim sonucum geldiseninle yerleşmedir herhalde.
Regli olacak gibi ağrım vardı karnımda belime de vuruyordu çok üzülmüştüm Buda kimyasal diye ama sonuç güzel çıktı şükürler olsun. Sende içini ferah tut istersen ben 9. Günde kan vermiş oldum doktorum 2 gün sonra yenile dedi.
Çok şükür pozitifNe çıktı sonucunuz inşallah pozitiftir
Sağlıkla artarak devam etsinÇok şükür pozitif
Benim de bel ağrısı transferden beri var ama kasıklarımda ağrı dün akşamdan beri. Ben transfer sonrasında 3. Gün ovitrelle iğne yarım doz kullandım. Çarşamba günü kan tahlili vereceğim.Merhaba! Bende 25inde transfer oldum belimde ve kasıklarımda ağrı olduğum günden beri var bana cuma günü kan ver dediler test yapmadım bekliyorum test yaptınız mı siz
Çok sevindim senin adına tebrik ederim. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Benim ovitrelle iğne yarım doz kullandım ondan sebep çarşamba günü etkisi geçmiş olur dedi doktorum. Çarşamba günü kan vereceğim. Test bile yapamadım bu sebepten.Canım bende 23 Ağustos transferi olmuştum, bugün senin gibi karın ağrısı ile kimyasal oldu diye düşünüp korktum hastaneye gittim kan verdim sonucum geldiseninle yerleşmedir herhalde.
Aynen benim de ovitrelle iğne olduğu için test bile yapamadım etkisi çarşamba günü anca geçer dedi doktorum. Kasıklarım ağrıyor ama ara ara benim de. Dün çok fazlaydı ağrısı ayrıca bende aşırı derecede gaz var karnımda yani baya gaz kaçırıyorum desem afedersiniz ama öyle işteBen de ovitrelle kullandım ve 25inde transfer oldum 5.günün gecesinden beri var bugün bi tık azaldı ama ara ara devam ediyor
Yaaa çok sevindim senin adına hayırlı olsun. Bende çarşamba gününü iple çekiyorum inşallah Rabbim bizim de yüzümüzü güldürür amiiinnÇok şükür pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?