Ağustos ayı transfer olacaklar

O zaman kan olmadığı sürece korkmayacağım çünkü açık kahverengi iki damla leke geldi sadece
Devamı gelmedi.

Kasık ağrısı bende de oluyor özellikle yorulunca.. benim göğüs hassasiyeti başladı ama geç başlayanlarda var endişe etmee.. kalp sesini duyana kadar telaşlı olucaz sanırım
Evet ya bi ara vardı sonra birden kesildi o yüzden korkmadım değil cumartesi gelse de görsem kaç haftalık sizinki

Kızlar acil bilginize ihtiyacım var. Az önce lavaboya girdim ve peçeteye silince kahverengi leke geldi. Çok moralim bozuldu. Transfer sonrası 8. Gün bugün ve inşallah regl değildir.
Tam 8. Günde bende aynısını yaşadım. Benim peçeteye silince gelmiyordu ama çamaşırıma leke olarak 3 kere geldi. Korkma canım yerleşme diye okudum internette zaten ilaçlar çdan dolayı regl olamayız

Tam 8. Günde bende aynısını yaşadım. Benim peçeteye silince gelmiyordu ama çamaşırıma leke olarak 3 kere geldi. Korkma canım yerleşme diye okudum internette zaten ilaçlar çdan dolayı regl olamayız
Anladım canım sağol benim yine gelmiş az önce de yarın doktorum da muayene edecek ya içim de iyice rahat eder en azından. Siz bunları söyledikçe de biraz rahat ediyorum. Korkum azalıyor sağolun.

Benim de vardı hep ara ara kasıklarımda ağrı ve belimde ağrı, dün gece de kahverengi lekelenmem oldu ama iki damla ve şimdi herhangi bir şey yok. Yarına kan vereceğim bakalım hayırlısı olsun.
Kacinci gün senin ben affedersin altimda ip gibi cekme agri var bu ne oluyor .yani sanki rahimden asaga bisey cekiliyor ve kasik agrisi bel agrisi ara da bir biraz hassasiydt gögüslerde ama bakalim bugün benim transfer haric 6 ci gündür

Anladım canım sağol benim yine gelmiş az önce de yarın doktorum da muayene edecek ya içim de iyice rahat eder en azından. Siz bunları söyledikçe de biraz rahat ediyorum. Korkum azalıyor sağolun.
Kırmızı pıhtılı değilse korkma canın içini ferah tut kanı yarın mı vereceksin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…