O zaman kan olmadığı sürece korkmayacağım çünkü açık kahverengi iki damla leke geldi sadeceBen keseyi görmeden bir gün önce de geldi kese gördüğüm gün sabahta gelmişti. Bende endişe ettim gider gitmez sordum asla sorun yapma dediler kırmızı yoğun kanama harici beklenen şeylermiş...daha öncedende gelmişti transfer sonrası 5. Gün filan.
Evet ya bi ara vardı sonra birden kesildi o yüzden korkmadım değil cumartesi gelse de görsem kaç haftalık sizinkiKasık ağrısı bende de oluyor özellikle yorulunca.. benim göğüs hassasiyeti başladı ama geç başlayanlarda var endişe etmee.. kalp sesini duyana kadar telaşlı olucaz sanırım
O zaman kan olmadığı sürece korkmayacağım çünkü açık kahverengi iki damla leke geldi sadece
Devamı gelmedi.
Evet ya bi ara vardı sonra birden kesildi o yüzden korkmadım değil cumartesi gelse de görsem kaç haftalık sizinki
Yaa benimde 6+4 bugün aslında kalp, sesi, suyla biliyormuş bu dönemler ama doktor cumartesiyi verdiBenim bugğn 6+2 haftaya gideceğim hem iğnem bitiyor onu yazdırcam hemde inşallah kalp
Yaptırdın mı canım testO zaman kan olmadığı sürece korkmayacağım çünkü açık kahverengi iki damla leke geldi sadece
Devamı gelmedi.
Sağol canım iyi oldu rahat ettim çok teşekkür ederimAynen canım hiç korkma ondan benim 1bucuk Gün boyunca geldi peçeteye az az.. kesildi sonra doktor endişe etme normal dedi
Yok canım yarın gideceğim kan vereceğim hemde doktorum da muayene edecek nasipseYaptırdın mı canım test
Tam 8. Günde bende aynısını yaşadım. Benim peçeteye silince gelmiyordu ama çamaşırıma leke olarak 3 kere geldi. Korkma canım yerleşme diye okudum internetteKızlar acil bilginize ihtiyacım var. Az önce lavaboya girdim ve peçeteye silince kahverengi leke geldi. Çok moralim bozuldu. Transfer sonrası 8. Gün bugün ve inşallah regl değildir.
Merhaba canım, bugün transfer+9dayım akşam iş çıkışı kan vericem inşallah acildenI iwhashhbwhp canım ne yaptın ? Kaçıncı günündesin ? Kan verdin mi ?
İğneler ne zaman bitiyor sizin ben hep kuşlanıyprum progestan çok ağırlık yapıyor yaBenim bugğn 6+2 haftaya gideceğim hem iğnem bitiyor onu yazdırcam hemde inşallah kalp
Yaa benimde 6+4 bugün aslında kalp, sesi, suyla biliyormuş bu dönemler ama doktor cumartesiyi verdi
İğneler ne zaman bitiyor sizin ben hep kuşlanıyprum progestan çok ağırlık yapıyor ya
Evet ya onu dursakta rahatlasakEvet bu hafta duyulabilir ama geç olsun kesin olsun ya gidip duyamamak ve 3 4 gün sonra gel demelerini hiç istemiyorum artık beklemek zor geliyor ilk günden beri bekliyoruz
Estrofem var mı sizde10.haftaya kadar kullanacağım. 30 eylülde birak dediler. İğnelerin etkisi gerçekten çok biyandan alıştı vücut ama özellikle akşamları davul gibi şişiyorum
Ay hadi güzel haberi bekliyorumMerhaba canım, bugün transfer+9dayım akşam iş çıkışı kan vericem inşallah acilden
Anladım canım sağol benim yine gelmiş az önce de yarın doktorum da muayene edecek ya içim de iyice rahat eder en azından. Siz bunları söyledikçe de biraz rahat ediyorum. Korkum azalıyor sağolun.Tam 8. Günde bende aynısını yaşadım. Benim peçeteye silince gelmiyordu ama çamaşırıma leke olarak 3 kere geldi. Korkma canım yerleşme diye okudum internettezaten ilaçlar çdan dolayı regl olamayız
Kacinci gün senin ben affedersin altimda ip gibi cekme agri var bu ne oluyor .yani sanki rahimden asaga bisey cekiliyor ve kasik agrisi bel agrisi ara da bir biraz hassasiydt gögüslerde ama bakalim bugün benim transfer haric 6 ci gündürBenim de vardı hep ara ara kasıklarımda ağrı ve belimde ağrı, dün gece de kahverengi lekelenmem oldu ama iki damla ve şimdi herhangi bir şey yok. Yarına kan vereceğim bakalım hayırlısı olsun.
Kırmızı pıhtılı değilse korkma canın içini ferah tutAnladım canım sağol benim yine gelmiş az önce de yarın doktorum da muayene edecek ya içim de iyice rahat eder en azından. Siz bunları söyledikçe de biraz rahat ediyorum. Korkum azalıyor sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?