Ağustos ayı transfer olacaklar

Bende ilk günden beri vardı canım bel ve kaşık ağrısı çok kötü olduğumda hemen yatıyordum kalkmıyorum dinlen sende ne zaman test yapacan

Bende yerleşme kanaması felan olmadı ama olmaması da normal değil mi

Arkadaşlar acil fikre ihtiyacım var. iki defa kan verdim, pozitif çıktı çok şükür. Dün transferin 15. Günüydü. Dinlenirken sadece sağ kasığımda bir ağrı vardı bir süre sonra birden mide bulantısı ve ateş basması eklendi alnım terledi falan. Ağrım da özel bölge ve sağ bacağın birleştiği eklem yerinde yani. Orası tam kaşık mı bilmiyorum. Daha önce orası ağrıdığında ertesi gün kanamam olmuştu ve 11. Haftamda bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Ağrı şiddetli değil ama tanıdık bir nokta olduğu için çok stres yaptım. Doktor adet kanaması gibi kanama olmadığı sürece korkma istiyorsan hastaneye git dedi. Belki de önceki kaybımdan dolayı birden stresten bulantı terleme başladı. Bugün bulantı ve terleme yok ama aynı yerde hafif bir ağrı var. Böyle bir şey yaşayan var mı

Önceki kaybın için çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın kanama yoksa Bencede içini ferah tut. Ama önce ki kaybından dolayı bu stres çok normal. Bence içini rahatlatmak için hastaneye git. En azından sorun olmadığını gördüğünde için daha rahat olur umarım sağlıkla kucağına alırsın

Hastaneye gitmeye cesaret edemedim ya yine korktuğum başıma gelirse diye sanki gitmeyince kaçabilcem gerçeklerden bugün bir sıkıntım yok hafif ağrı dışında cumartesi randevu günümü bekliyorum teşekkür ederim

Benim adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor hep hala da aynı şekilde ara ara devam ediyor. Göğüs uçları hafif sızlama oldu ama şu an çok yok. Benim bugün test günümdü transfer sonrası 9. Gün bugün ama eşimle birlikte gitmek için kan tahlili vermeye yarın gideceğiz.

Kırmızı pıhtılı değilse korkma canın içini ferah tut kanı yarın mı vereceksin ?
Yani kahverengi lekelenme şeklinde günlük ped koydum bir iki damla şeklinde. Şimdilik gelmiyor bakalım yarına kan vereceğim. Herseyin hayırlısı olsun inşallah bebeklerim tutunmuş olur inşallah.

Kese gördün mü

bende bugün kese gördüm küçük bir alanda kanama var dedi doktor adet olacakmışım gibi ara ara ağrı oluyordu sebebi buymus demekki

Yok hayır sadece iki defa kan verdim artış gördük cumartesi gidicem doktora, normal hamile kalıp iki kaybım olduğu için bu defa pozitif görünce içimde en ufak bir sevinç heyevan yok hep korku endişe
Benimde öyle pozitifi gördüm ama hep bi korku bugün kese gördüm küçük bir alanda kanama var dedi iyice düştü modum 4+5 olmus 2 hafta sonra kalp atışı duymak icin gideceğim inşallah

Benimde öyle pozitifi gördüm ama hep bi korku bugün kese gördüm küçük bir alanda kanama var dedi iyice düştü modum 4+5 olmus 2 hafta sonra kalp atışı duymak icin gideceğim inşallah
Ayy inşallah güzel haberler alırsınız bir an önce kalp atışını duyup 12. Haftayı da sapa sağlam görürsünüz belki bir nebze ondan sonra rahatlar insan devamı da kolaylıkla olsun inşallah

Gülşen hanım benim 2. Transferim 4. Ve 5. Gün negatif gördüm siz bana biraz umut oldunuz ne zaman pozitif gördünüz idrarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…