- 18 Şubat 2025
- 320
- 172
- 18
- 29
Yaa inşallah güzel haberle döneceğimAy hadi güzel haberi bekliyorumhaber ver
Bende ilk günden beri vardı canım bel ve kaşık ağrısı çok kötü olduğumda hemen yatıyordum kalkmıyorum dinlen sende ne zaman test yapacanKizlarrr ben hic iyi degilim bugün benim 5 günüm transfer günü haric. Benim karin altim ve kasik agrim cok var bel agrisi ara da bir var bilemedim bu simdi adet sancisimi haplar mi ama bu kadar siddetli olmasi beni tedirgin ediyor adet takvime bakarsam adetime 3 Gün var.
Hayırlı haberler alırsın inşallah öncesinde test yaptın mı biz aynı gün transfer planlarızMerhaba canım, bugün transfer+9dayım akşam iş çıkışı kan vericem inşallah acilden
Önceki kaybın için çok üzüldümArkadaşlar acil fikre ihtiyacım var. iki defa kan verdim, pozitif çıktı çok şükür. Dün transferin 15. Günüydü. Dinlenirken sadece sağ kasığımda bir ağrı vardı bir süre sonra birden mide bulantısı ve ateş basması eklendi alnım terledi falan. Ağrım da özel bölge ve sağ bacağın birleştiği eklem yerinde yani. Orası tam kaşık mı bilmiyorum. Daha önce orası ağrıdığında ertesi gün kanamam olmuştu ve 11. Haftamda bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Ağrı şiddetli değil ama tanıdık bir nokta olduğu için çok stres yaptım. Doktor adet kanaması gibi kanama olmadığı sürece korkma istiyorsan hastaneye git dedi. Belki de önceki kaybımdan dolayı birden stresten bulantı terleme başladı. Bugün bulantı ve terleme yok ama aynı yerde hafif bir ağrı var. Böyle bir şey yaşayan var mı
Herkeste olmuyormuş canım. Zaten pozitifi gördün hiç endişelenmeeeBende yerleşme kanaması felan olmadı ama olmaması da normal değil mi
Herkes yazıyor bende olmayınca aHerkeste olmuyormuş canım. Zaten pozitifi gördün hiç endişelenmeee
Hastaneye gitmeye cesaret edemedim ya yine korktuğum başıma gelirse diye sanki gitmeyince kaçabilcem gerçeklerdenÖnceki kaybın için çok üzüldümAllah bir daha yaşatmasın kanama yoksa Bencede içini ferah tut. Ama önce ki kaybından dolayı bu stres çok normal. Bence içini rahatlatmak için hastaneye git. En azından sorun olmadığını gördüğünde için daha rahat olur umarım sağlıkla kucağına alırsın
Canım sen ikinci kan tahlilini yaptırdın miHerkes yazıyor bende olmayınca a
Benim adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor hep hala da aynı şekilde ara ara devam ediyor. Göğüs uçları hafif sızlama oldu ama şu an çok yok. Benim bugün test günümdü transfer sonrası 9. Gün bugün ama eşimle birlikte gitmek için kan tahlili vermeye yarın gideceğiz.Kacinci gün senin ben affedersin altimda ip gibi cekme agri var bu ne oluyor .yani sanki rahimden asaga bisey cekiliyor ve kasik agrisi bel agrisi ara da bir biraz hassasiydt gögüslerde ama bakalim bugün benim transfer haric 6 ci gündür
Yani kahverengi lekelenme şeklinde günlük ped koydum bir iki damla şeklinde. Şimdilik gelmiyor bakalım yarına kan vereceğim. Herseyin hayırlısı olsun inşallah bebeklerim tutunmuş olur inşallah.Kırmızı pıhtılı değilse korkma canın içini ferah tutkanı yarın mı vereceksin ?
Kese gördün müArkadaşlar acil fikre ihtiyacım var. iki defa kan verdim, pozitif çıktı çok şükür. Dün transferin 15. Günüydü. Dinlenirken sadece sağ kasığımda bir ağrı vardı bir süre sonra birden mide bulantısı ve ateş basması eklendi alnım terledi falan. Ağrım da özel bölge ve sağ bacağın birleştiği eklem yerinde yani. Orası tam kaşık mı bilmiyorum. Daha önce orası ağrıdığında ertesi gün kanamam olmuştu ve 11. Haftamda bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Ağrı şiddetli değil ama tanıdık bir nokta olduğu için çok stres yaptım. Doktor adet kanaması gibi kanama olmadığı sürece korkma istiyorsan hastaneye git dedi. Belki de önceki kaybımdan dolayı birden stresten bulantı terleme başladı. Bugün bulantı ve terleme yok ama aynı yerde hafif bir ağrı var. Böyle bir şey yaşayan var mı
bende bugün kese gördüm küçük bir alanda kanama var dedi doktor adet olacakmışım gibi ara ara ağrı oluyordu sebebi buymus demekkiKızlar benim 1hafta önce, kese görüldü cumartesi için kalp atışına gidicem ama gögüs hassasiyeti hiç yok bide az önce birden kasığıma keskin ağrı girdi kısa süreliğine normal mi acaba sizde nasıl, durumlar
Yok hayır sadece iki defa kan verdim artış gördük cumartesi gidicem doktora, normal hamile kalıp iki kaybım olduğu için bu defa pozitif görünce içimde en ufak bir sevinç heyevan yok hep korku endişeKese gördün mü
Benimde öyle pozitifi gördüm ama hep bi korku bugün kese gördüm küçük bir alanda kanama var dedi iyice düştü modum 4+5 olmus 2 hafta sonra kalp atışı duymak icin gideceğim inşallahYok hayır sadece iki defa kan verdim artış gördük cumartesi gidicem doktora, normal hamile kalıp iki kaybım olduğu için bu defa pozitif görünce içimde en ufak bir sevinç heyevan yok hep korku endişe
Ayy inşallah güzel haberler alırsınız bir an önce kalp atışını duyup 12. Haftayı da sapa sağlam görürsünüz belki bir nebze ondan sonra rahatlar insan devamı da kolaylıkla olsun inşallahBenimde öyle pozitifi gördüm ama hep bi korku bugün kese gördüm küçük bir alanda kanama var dedi iyice düştü modum 4+5 olmus 2 hafta sonra kalp atışı duymak icin gideceğim inşallah
Yaptırdım 1060 geldiCanım sen ikinci kan tahlilini yaptırdın mi
Gülşen hanım benim 2. Transferim 4. Ve 5. Gün negatif gördüm siz bana biraz umut oldunuz ne zaman pozitif gördünüz idrardaİlla bir yerde merak sarıyor insanı. Ben de kan gününe kadar hiçbir testi yapmayacağım diyordum. 5 gün yapınca tüm dünya başıma yıkıldı 6 gün ve 7 gün yaptıklarım beni ayakta tuttu. Adet döneminde de de zaten göğüslerimde şişkinlikler olurdu ama bir ay olursa 3 ay olmazdı, 3 ay olursa bir ay olmazdı. Ben daha sancıları transferin 10 gününde hissetmeye başladım. O da çok ufak belirli belirsiz. Demem o ki yaşadığım tüm semptomların hepsini adet döneminde de yaşadım.
İnşallah canım burdaki herkes güzel pozitif haberler alsınAyy inşallah güzel haberler alırsınız bir an önce kalp atışını duyup 12. Haftayı da sapa sağlam görürsünüz belki bir nebze ondan sonra rahatlar insan devamı da kolaylıkla olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?