Ağustos ayı transfer olacaklar

Gülşen hanım benim 2. Transferim 4. Ve 5. Gün negatif gördüm siz bana biraz umut oldunuz ne zaman pozitif gördünüz idrarda
İdrarda pozitivi 7. Gün çok silik çizgi gördüm.umutsuzluga kapılmayın.bazi kızlar da erken bazı kızlarda embriyo geçit tutunabiliyormuş. Hatta bazı kızlar 9 gün Kan tahlilinde üç yüzü görmesine rağmen aynı gün idrar testi yapıp yine çizgi çok çok silik görebiliyormuş.

Canım ben de prodoctor yapmıştım hatta senden daha silik bir çizgi vardı. Sonuç ruzenli artarsa pozitif gibi
Bence senin de pozitif. Üst üste bir kaç test hatalı olmaz zaten.
Ben de başka marka kullandım silik çizgi çıktı bariz belli kırmızı silik çizgi. Bir saat sonra Prodoctor test yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı

Bende ilk günden beri vardı canım bel ve kaşık ağrısı çok kötü olduğumda hemen yatıyordum kalkmıyorum dinlen sende ne zaman test yapacan
Ben pazar veya pazartesi dedi doktorum pazar almanyada doktorlar kapali o yüzden pazartesi gidecegim. Transferim 28.08 gerceklesmisti inallah umuta kavusacagiz her birlikte insallah

Duam seninle hayirlisiylan insallah bizi müjdelendirsin allah da bana sav. peygamber Yusufun sabrini bana versin insallah

İkimizin 9.gün sonuçları neredeyse aynı, benim 361 çıktı, benimde çift embriyo, 25.08 transferi, inşaAllah cuma günü bende güzel artış görürüm
İnşallah cnm. Benimde 368 idi ilk gün inşallah şeninde katlanarak artar değerin

Bilmiyorum kız belki olmuyormuş tek gebelikte de yüksek oluyormuş iki de olabilir bence bir kaç gün sonra sadece keseyi görebilirsin
Pzt gel dedi doktorum. Aslında cmt çağırdı ama şehir dışındayım diye pzt ye aldık. Tekrar kanda istemedi usg ile görürüz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…