Kaçıncı gününde kese için gittiniz. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Dinlenin ilaçlarınızı aksatmayın.bende bugün kese gördüm küçük bir alanda kanama var dedi doktor adet olacakmışım gibi ara ara ağrı oluyordu sebebi buymus demekki
Bugün 19. GünKaçıncı gününde kese için gittiniz. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Dinlenin ilaçlarınızı aksatmayın.
Maşallah sağlıkla ilerlesin. Dinlenmeye bak bol bol ayaklarını uzat.Bugün 19. Gün
Amin canım hepimizinki sağlıkla ilerler inşallah öyle yapcaz bakalım rabbimden ümit kesilmezMaşallah sağlıkla ilerlesin. Dinlenmeye bak bol bol ayaklarını uzat.
Estrofem var mı sizde
İdrarda pozitivi 7. Gün çok silik çizgi gördüm.umutsuzluga kapılmayın.bazi kızlar da erken bazı kızlarda embriyo geçit tutunabiliyormuş. Hatta bazı kızlar 9 gün Kan tahlilinde üç yüzü görmesine rağmen aynı gün idrar testi yapıp yine çizgi çok çok silik görebiliyormuş.Gülşen hanım benim 2. Transferim 4. Ve 5. Gün negatif gördüm siz bana biraz umut oldunuz ne zaman pozitif gördünüz idrarda
16 agustodta mi transferdi? Ayni gün o zaman :) ben daha yarin gitcem keseyeBugün 19. Gün
Ben de başka marka kullandım silik çizgi çıktı bariz belli kırmızı silik çizgi. Bir saat sonra Prodoctor test yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadıCanım ben de prodoctor yapmıştım hatta senden daha silik bir çizgi vardı. Sonuç ruzenli artarsa pozitif gibi
Bence senin de pozitif. Üst üste bir kaç test hatalı olmaz zaten.
15 agustos transferim canım bende sana yazacaktım keseyi gördün mü diye16 agustodta mi transferdi? Ayni gün o zaman :) ben daha yarin gitcem keseye
Masallah canim ikizim acaba yaYaptırdım 1060 geldi
9.gün 368
11. Gün 1060
Ben pazar veya pazartesi dedi doktorum pazar almanyada doktorlar kapali o yüzden pazartesi gidecegim. Transferim 28.08 gerceklesmistiBende ilk günden beri vardı canım bel ve kaşık ağrısı çok kötü olduğumda hemen yatıyordum kalkmıyorum dinlen sende ne zaman test yapacan
Çift emb transferiydi ama ikiside tutmuşmudur acaba bu değerler ileMasallah canim ikizim acaba ya
İkimizin 9.gün sonuçları neredeyse aynı, benim 361 çıktı, benimde çift embriyo, 25.08 transferi, inşaAllah cuma günü bende güzel artış görürümÇift emb transferiydi ama ikiside tutmuşmudur acaba bu değerler ile
Duam seninle hayirlisiylan insallah bizi müjdelendirsin allah da bana sav. peygamber Yusufun sabrini bana versin insallahBenim adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor hep hala da aynı şekilde ara ara devam ediyor. Göğüs uçları hafif sızlama oldu ama şu an çok yok. Benim bugün test günümdü transfer sonrası 9. Gün bugün ama eşimle birlikte gitmek için kan tahlili vermeye yarın gideceğiz.
Bilmiyorum kız belki olmuyormuş tek gebelikte de yüksek oluyormuş iki de olabilir bence bir kaç gün sonra sadece keseyi görebilirsinÇift emb transferiydi ama ikiside tutmuşmudur acaba bu değerler ile
Hayırlı olsun canımMerhaba hanımlar benim bugün 9.günüm, test verdim sonucum 361 çıktı, cuma günü tekrar vereceğim, çift embriyo transferiydi, ikiz olma ihtimalını düşünüp duruyorum
İnşallah cnm. Benimde 368 idi ilk gün inşallah şeninde katlanarak artar değerinİkimizin 9.gün sonuçları neredeyse aynı, benim 361 çıktı, benimde çift embriyo, 25.08 transferi, inşaAllah cuma günü bende güzel artış görürüm
Pzt gel dedi doktorum. Aslında cmt çağırdı ama şehir dışındayım diye pzt ye aldık. Tekrar kanda istemedi usg ile görürüz dediBilmiyorum kız belki olmuyormuş tek gebelikte de yüksek oluyormuş iki de olabilir bence bir kaç gün sonra sadece keseyi görebilirsin
Tebrik ederiimm, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinÇift emb transferiydi ama ikiside tutmuşmudur acaba bu değerler ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?