Merhaba hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba hanımlar benim bugün 9.günüm, test verdim sonucum 361 çıktı, cuma günü tekrar vereceğim, çift embriyo transferiydi, ikiz olma ihtimalını düşünüp duruyorum
Siz 15 ağustosta transfer olmamış mıydınız nasıl 4+5 oluyor normalde 5 gün embriyosu transferi edildiğinde 2+5 diye hesaplanmıyor muBenimde öyle pozitifi gördüm ama hep bi korku bugün kese gördüm küçük bir alanda kanama var dedi iyice düştü modum 4+5 olmus 2 hafta sonra kalp atışı duymak icin gideceğim inşallah
Teşekkür ederimTebrik ederiimm, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKaliteleri nasıldıı
2+5 i ilk defa duydum. Evet 15inde transfer oldum 5. Gün embriyosu.Siz 15 ağustosta transfer olmamış mıydınız nasıl 4+5 oluyor normalde 5 gün embriyosu transferi edildiğinde 2+5 diye hesaplanmıyor mu
İnşallah benimde öyledir 3. Ye test yapmaya da korkuyorumİdrarda pozitivi 7. Gün çok silik çizgi gördüm.umutsuzluga kapılmayın.bazi kızlar da erken bazı kızlarda embriyo geçit tutunabiliyormuş. Hatta bazı kızlar 9 gün Kan tahlilinde üç yüzü görmesine rağmen aynı gün idrar testi yapıp yine çizgi çok çok silik görebiliyormuş.
Benim 3bc ikisi de ondan merak ettimTeşekkür ederimamin inşallah isteyen herkesin vakti uzamadan kavuşsun. 4aa,4ab idi kaliteleri.
Evet internetten baktığımda da yapay zekaya sorduğumda da aynısını diyor ben öyle öğrendim doktora sormadım doktor daha iyi bilir tabii doktor mu söyledi size2+5 i ilk defa duydum. Evet 15inde transfer oldum 5. Gün embriyosu.
Çok teşekkür ederim sağol canım İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Mevlit kandiliniz mübarek olsun. Şu mübarek günde inşallah Rabbim hepimize güzel haber almayı nasip etsin.Duam seninle hayirlisiylan insallah bizi müjdelendirsin allah da bana sav. peygamber Yusufun sabrini bana versin insallah
Tebrikler canım katlanarak artsın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah RabbimMerhaba hanımlar benim bugün 9.günüm, test verdim sonucum 361 çıktı, cuma günü tekrar vereceğim, çift embriyo transferiydi, ikiz olma ihtimalını düşünüp duruyorum
Aynı günde transfer olmuşuz tebrik ederim. Benim de dondurulmuş 5. Gün çift embriyo transfer edildi ama ben daha yarın test yaptırmaya gideceğim. Katlanarak artsın inşallah canımİkimizin 9.gün sonuçları neredeyse aynı, benim 361 çıktı, benimde çift embriyo, 25.08 transferi, inşaAllah cuma günü bende güzel artış görürüm
Evet doktor söyledi keseyi ölçerek söylüyorEvet internetten baktığımda da yapay zekaya sorduğumda da aynısını diyor ben öyle öğrendim doktora sormadım doktor daha iyi bilir tabii doktor mu söyledi size
Hayırlı uğurlu olsun canım bana ikisi de tutmuş gibi geldiÇift emb transferiydi ama ikiside tutmuşmudur acaba bu değerler ile
Hayırlı olsun canım bende beklemedeyim aynı gün transfer olmusuz darısı başıma ve bekleyen herkeseİkimizin 9.gün sonuçları neredeyse aynı, benim 361 çıktı, benimde çift embriyo, 25.08 transferi, inşaAllah cuma günü bende güzel artış görürüm
Hayırlı olsun, sağlıkka gelsin inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim senin kan günün ne zamanHayırlı olsun canım darısı bekleyen herkese aynı gün transfer olmusuz sizlerden güzel haberler alınca bekleyemiyor insan
Amiin inşallah canım isteyen burada bekleyen herkese nasip etsin hepimiz sağlıkla kavuşalımHayırlı olsun, sağlıkka gelsin inşallahRabbim bizlere de nasip etsin Belirtileriniz nelerdii
Canım erken gebelikte silik çıkmıştı kaset testte çıkmadı ama o testin burada bozuk olduğunu söylediler. İlk çizgisi de çok soluktu chat gpt de bozuk dedi. Amin canım sağlıkla artsın inşallah darısı başınaHayırlı haberler alırsın inşallah öncesinde test yaptın mı biz aynı gün transfer planlarız
Maşallah, benim daha 2. Günüm ama insan merak ediyor işteAmiin inşallah canım isteyen burada bekleyen herkese nasip etsin hepimiz sağlıkla kavuşalımbelirtim transfer günü ve sonraki gün çooook hafif kasık ağrısı. Onun dışında baya bi süre hiç belirti yoktu nerdeyse. Transfer+5in gecesi ve özellikle transfer+6da baya şiddetli kasık ve bel ağrısı oldu. 7. gün de azalarak devam etti. Dün ve bugün ara ara giriyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?