- 18 Şubat 2025
- 316
- 172
- 18
- 29
Ayyyyy maşallah canım benim çok sevindiiim sağlıkla artsın inşallahCanlar merhaba sonucum çıktı... veee 291.73 çıkmış. Sizce nasıl değerim transfer sonrası 10. Gün bugün. Ellerim titriyor heyecandan. Çok mutluyum.
Çok teşekkür ederim canım sağol.Aaaa harikahayırlı olsunnn sağlıkla kucağına al inşallah çok güzel gelmiş değerin maşallah
Çok teşekkür ederim canım benim sağol canım çok mutluyumAyyyyy maşallah canım benim çok sevindiiim sağlıkla artsın inşallahdeğer çok güzeel
Yaaaaa maşallah, çok güzel değer. Tebrik ederimCanlar merhaba sonucum çıktı... veee 291.73 çıkmış. Sizce nasıl değerim transfer sonrası 10. Gün bugün. Ellerim titriyor heyecandan. Çok mutluyum.
Ooooo yağıyor mübarek maşallahKızlar bende haber vermemişim galiba Salı günü 10. Günümde kan vermiştim 395 gelmişti değerimbugün yine kan verdim 1114 geldi
AmiiiinOoooo yağıyor mübarek maşallahSağlıkla ilerlesin, Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
Aaaamiiinnn aaamiiinn, inşallaaahhAmiiiinhayırlısıyla sizde görün inşallah pozitifi
Bu topik çok şanslı geldi bana da . Çok pozitif var maşallahOoooo yağıyor mübarek maşallahSağlıkla ilerlesin, Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
Maşallah canım hep böyle devam edelim inşallahÇok teşekkür ederim canım benim sağol canım çok mutluyum
Hadi gözün aydın olsunkizlar benim de bugün 19.gün ultrasonda iki kese görüldü biri 5+3 gününe göre yoll da oluşmuş elhamdülillah biri de beklendigi gibi degil gelismeyebilir dedi doktor rabbime ükür bir tabe saglikli kese 10 gün sonra rabbim nasip ederse kalp azisi
Bugün test yaptım maalesef negatif benimkisiAmin canım çok teşekkür ederim senin kan günün ne zaman
Yaaa idrar mı yaptınız kan mı eğer idrarsa belki henüz yansımamıştırBugün test yaptım maalesef negatif benimkisi
Maşallah gözünüz aydın sağlıkla ilersin bebişlerkizlar benim de bugün 19.gün ultrasonda iki kese görüldü biri 5+3 gününe göre yoll da oluşmuş elhamdülillah biri de beklendigi gibi degil gelismeyebilir dedi doktor rabbime ükür bir tabe saglikli kese 10 gün sonra rabbim nasip ederse kalp azisi
Hayırlı olsun canım katlanarak artsın inşallahCanlar merhaba sonucum çıktı... veee 291.73 çıkmış. Sizce nasıl değerim transfer sonrası 10. Gün bugün. Ellerim titriyor heyecandan. Çok mutluyum.
İdrar testi yaptımda 10. Gün olsa kesin çıkardı bize nasip olmadıYaaa idrar mı yaptınız kan mı eğer idrarsa belki henüz yansımamıştır
Hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır, inşallah geride embriyonuz varsa belki hemen yaparlar transfer. rabbim en güzel zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallah. Ama yine de kan testi verin bence belki de yeni yeni yükseliyordurİdrar testi yaptımda 10. Gün olsa kesin çıkardı bize nasip olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?