Ağustos ayı transfer olacaklar

Maşallah canım hep böyle devam edelim inşallah senin lekelenmen geçti mi ve doktor bi yorum yaptı mı acaba?
Çok teşekkür ederim canım sağol. Lekelenme arada geliyor devam ediyor ama doktor kan olmadığı sürece sıkıntı yok dedi ama kan gelmeye başlarsa hemen bize haber ver ve coraspin kullanmayı bırak dedi.

Kizlar merhaba birkaç aydır benimde sürecim devam ediyor. İnşallah toplama yaklaştı size birşey sormak istiyorum.l saçma olabilir ama .

Toplamadan sonra araba kullanabildiniz mı ya da çok acı oldu mu . ?
sedasyon alıyorsun oda uyku hali yapar. Risk almamak için arabayı kullanmasan iyi olur .
Acı olmuyor ama kimisi tabi daha hassas olabilir işleme bağlı kasıklarında batma şişlik hissedebilirsin. O yüzden sen temkinli davran.

Kizlar merhaba birkaç aydır benimde sürecim devam ediyor. İnşallah toplama yaklaştı size birşey sormak istiyorum.l saçma olabilir ama .

Toplamadan sonra araba kullanabildiniz mı ya da çok acı oldu mu . ?
merhaba ben ayıldıktan sonra yani opudan 2 saat sonra falan kullandım. Tamamen sedasyon etkisi geçmişti. Acı da olmadı OPu olmadan önce de araç kullanıyordum sürekli o zaman daha cok rahatsız ediyordu.

Allah razı olsun canım geride yok sürece en baştan başlamakta korkutuyor beni hayırlısı olsun

Iyi aksamlar kizlar her kese,
28 agustos transfer oldum, bugun transfer gunu haric 7. Gunum. Test yaptim evde negatif cikti. Buyuk ihtimal kanda da negatif oluyor bu durumda , bazi yorumlarda gordum. 28 agustos olup bu gunlerde test yapan var mi?

merhaba ben ayıldıktan sonra yani opudan 2 saat sonra falan kullandım. Tamamen sedasyon etkisi geçmişti. Acı da olmadı OPu olmadan önce de araç kullanıyordum sürekli o zaman daha cok rahatsız ediyordu.
Teşekkürler kizlar 2 saat kadar tutarlar hastanede muhtemelen sonra salarlar saniekm. Sabah erken gideceğiz de taksi bulmak zor oluyor eşim kullanamiyor araba işi bende çünkü

İlaçları iğneler bütün hormon dengemiz bozuluyor ara versek psikolojikmen geç kalıyoruz diye rahat değilsin bilmiyorum hayırlısı sen hemen başlayacakmısın
Benim embriyo gelişmesinde sorun oldu canım. 15 yumurtadan sadece bir embriyo oluştu. O yüzden doktorumuz sperm dna hasar testi ve ikimizden de kromozom analizi testi istedi sonuçların çıkmasını bekliyoruz ona göre belli olacak süreç. Sana doktorun bir şey dedi mi. Neden tek embriyo oluşmuştu

Iyi aksamlar kizlar her kese,
28 agustos transfer oldum, bugun transfer gunu haric 7. Gunum. Test yaptim evde negatif cikti. Buyuk ihtimal kanda da negatif oluyor bu durumda , bazi yorumlarda gordum. 28 agustos olup bu gunlerde test yapan var mi?
Selamlar ben de 28 Ağustosta transfer oldum, dün idrar testi yaptım negatifti dayanamayıp kan verdim.Kan testinde de negatif çıktı.Doktorum ilaçları kestirdi.Maalesf olumsuz sonuçlandı.2 transferimdi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…