Çok teşekkür ederim canım sağolHayırlı olsun canım katlanarak artsın inşallah
Çok teşekkür ederim canım sağol. Lekelenme arada geliyor devam ediyor ama doktor kan olmadığı sürece sıkıntı yok dedi ama kan gelmeye başlarsa hemen bize haber ver ve coraspin kullanmayı bırak dedi.Maşallah canım hep böyle devam edelim inşallahsenin lekelenmen geçti mi ve doktor bi yorum yaptı mı acaba?
Çok teşekkür ederim sağol canım. Rabbim sizlere de nasip etsinYaaaaa maşallah, çok güzel değer. Tebrik ederimSağlıkla ilerlesin inşallah, Rabbim bize de nasip etsin
Tebrikler canım benim. Senin çift embriyo muyduKızlar bende haber vermemişim galiba Salı günü 10. Günümde kan vermiştim 395 gelmişti değerimbugün yine kan verdim 1114 geldi
Teşekkür ederimTebrikler canım benim. Senin çift embriyo muydu
sedasyon alıyorsun oda uyku hali yapar. Risk almamak için arabayı kullanmasan iyi olur .Kizlar merhaba birkaç aydır benimde sürecim devam ediyor. İnşallah toplama yaklaştı size birşey sormak istiyorum.l saçma olabilir ama .
Toplamadan sonra araba kullanabildiniz mı ya da çok acı oldu mu . ?
merhaba ben ayıldıktan sonra yani opudan 2 saat sonra falan kullandım. Tamamen sedasyon etkisi geçmişti. Acı da olmadı OPu olmadan önce de araç kullanıyordum sürekli o zaman daha cok rahatsız ediyordu.Kizlar merhaba birkaç aydır benimde sürecim devam ediyor. İnşallah toplama yaklaştı size birşey sormak istiyorum.l saçma olabilir ama .
Toplamadan sonra araba kullanabildiniz mı ya da çok acı oldu mu . ?
Canım gördün mü keseyi16 agustodta mi transferdi? Ayni gün o zaman :) ben daha yarin gitcem keseye
Anladım canım teşekkür ederimÇok teşekkür ederim canım sağol. Lekelenme arada geliyor devam ediyor ama doktor kan olmadığı sürece sıkıntı yok dedi ama kan gelmeye başlarsa hemen bize haber ver ve coraspin kullanmayı bırak dedi.
Eveettt gördükkkCanım gördün mü keseyi
Allah razı olsun canım geride yok sürece en baştan başlamakta korkutuyor beni hayırlısı olsunHayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır, inşallah geride embriyonuz varsa belki hemen yaparlar transfer. rabbim en güzel zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallah. Ama yine de kan testi verin bence belki de yeni yeni yükseliyordur
MaşallahEveettt gördükkk
Benimde öyle canım ilk deneme negatif. Sürece en baştan başlıcaz benide korkutuyor sıfırdan başlamakAllah razı olsun canım geride yok sürece en baştan başlamakta korkutuyor beni hayırlısı olsun
sedasyon alıyorsun oda uyku hali yapar. Risk almamak için arabayı kullanmasan iyi olur .
Acı olmuyor ama kimisi tabi daha hassas olabilir işleme bağlı kasıklarında batma şişlik hissedebilirsin. O yüzden sen temkinli davran.
Teşekkürler kizlar 2 saat kadar tutarlar hastanede muhtemelen sonra salarlar saniekm. Sabah erken gideceğiz de taksi bulmak zor oluyor eşim kullanamiyor araba işi bende çünkümerhaba ben ayıldıktan sonra yani opudan 2 saat sonra falan kullandım. Tamamen sedasyon etkisi geçmişti. Acı da olmadı OPu olmadan önce de araç kullanıyordum sürekli o zaman daha cok rahatsız ediyordu.
Anladım canım belki de bu süreçte çok daha kaliteli ve fazla sayıda embriyolar oluşur hiç korkma çok daha güzeli nasip olsun inşallahAllah razı olsun canım geride yok sürece en baştan başlamakta korkutuyor beni hayırlısı olsun
İlaçları iğneler bütün hormon dengemiz bozuluyor ara versek psikolojikmen geç kalıyoruz diye rahat değilsin bilmiyorum hayırlısı sen hemen başlayacakmısınBenimde öyle canım ilk deneme negatif. Sürece en baştan başlıcaz benide korkutuyor sıfırdan başlamak
Amin canım inşallah sende sağ Salim kucağına alırsın inşallahAnladım canım belki de bu süreçte çok daha kaliteli ve fazla sayıda embriyolar oluşur hiç korkma çok daha güzeli nasip olsun inşallah
Benim embriyo gelişmesinde sorun oldu canım. 15 yumurtadan sadece bir embriyo oluştu. O yüzden doktorumuz sperm dna hasar testi ve ikimizden de kromozom analizi testi istedi sonuçların çıkmasını bekliyoruz ona göre belli olacak süreç. Sana doktorun bir şey dedi mi. Neden tek embriyo oluşmuştuİlaçları iğneler bütün hormon dengemiz bozuluyor ara versek psikolojikmen geç kalıyoruz diye rahat değilsin bilmiyorum hayırlısı sen hemen başlayacakmısın
Selamlar ben de 28 Ağustosta transfer oldum, dün idrar testi yaptım negatifti dayanamayıp kan verdim.Kan testinde de negatif çıktı.Doktorum ilaçları kestirdi.Maalesf olumsuz sonuçlandı.2 transferimdi benimIyi aksamlar kizlar her kese,
28 agustos transfer oldum, bugun transfer gunu haric 7. Gunum. Test yaptim evde negatif cikti. Buyuk ihtimal kanda da negatif oluyor bu durumda , bazi yorumlarda gordum. 28 agustos olup bu gunlerde test yapan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?