- 18 Şubat 2025
- 317
- 172
- 18
- 29
Hayırlı olsun evet anlıyorum ben de buradaki yazıları okuyordum hep mesela göğüs hassasiyetim olmadı hala yok, normalde regl döngülerinde çook olurdu. Herkeste aynı olmuyor yani. Senin test günün ne zaman canım?Maşallah, benim daha 2. Günüm ama insan merak ediyor işte
Tebrikler canım benim katlanarak artsın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Ayni durumu bende suan transfer günü haric 5 günü ve altinci günü öyle yşadim yaşiyorum bacağima kadar insallah rabbim nasip eder sana da tebrik ederim masallah sana kandilinde mubarek olsunAmiin inşallah canım isteyen burada bekleyen herkese nasip etsin hepimiz sağlıkla kavuşalımbelirtim transfer günü ve sonraki gün çooook hafif kasık ağrısı. Onun dışında baya bi süre hiç belirti yoktu nerdeyse. Transfer+5in gecesi ve özellikle transfer+6da baya şiddetli kasık ve bel ağrısı oldu. 7. gün de azalarak devam etti. Dün ve bugün ara ara giriyor sadece
Amiin canım inşallah. Senin ve tüm bekleyenlerin de sonuçları pozitif çıksınTebrikler canım benim katlanarak artsın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah
İnşallah tutunuyordur size de bebişinizAyni durumu bende suan transfer günü haric 5 günü ve altinci günü öyle yşadim yaşiyorum bacağima kadar insallah rabbim nasip eder sana da tebrik ederim masallah sana kandilinde mubarek olsun
Evet evet biliyorum bu 2. TransferimHayırlı olsun evet anlıyorum ben de buradaki yazıları okuyordum hep mesela göğüs hassasiyetim olmadı hala yok, normalde regl döngülerinde çook olurdu. Herkeste aynı olmuyor yani. Senin test günün ne zaman canım?
İnşallah sağlıkla pozitifi görürsünEvet evet biliyorum bu 2. TransferimBenim göğüs hassasiyetim byrda yazışanlar kadar hiç olmadı şimdiye kadar olmaz da mesela. Ohooo daha çok var, 13ünde
Amin canım çok teşekkür ederimTebrik ederim cnm güzel katlanarak ilerlesin inşallah çok sevindim.maşallah
Canım merhaba lekelenme geçti mi ya da bunun için doktor bir yönlendirme yaptı mı? Dün transfer+9du ve benim de aynen bahsettiğin gibi fitilin akıntısıyla gelmişti. Ama bu sabah peçeteye de geldi hafifKızlar iyi akşamlar. Bugün 8. Günümdü. 5. Günden itibaren çift çizgi her gün belirginleşti. Bugün lekelenme yaşadım. Peçeteye silince gelmiyor. Fitilin akıntısıyla çamaşırıma geldi. Yaşayan oldu mı acaba?
Çok teşekkür ederim, inşallahİnşallah sağlıkla pozitifi görürsün
Evet geçti lekelenmem. Zaten 1 gün sürdü sadece. Pazara denk geldiği için doktoruma sormak istemedim. Pazartesi de devamı gelmeyince haber vermedim. Miktarı nasıl? Birde rengi nasıl? Benim çok azdı. Ve pembe kahverengiydi. Artıyorsa doktora haber ver benceCanım merhaba lekelenme geçti mi ya da bunun için doktor bir yönlendirme yaptı mı? Dün transfer+9du ve benim de aynen bahsettiğin gibi fitilin akıntısıyla gelmişti. Ama bu sabah peçeteye de geldi hafif
Amin inşallah canım benim sağolAmiin canım inşallah. Senin ve tüm bekleyenlerin de sonuçları pozitif çıksın
Amin canımm hepimiz inşallahAyyy hayırlı olsuuuunngüzelce artsın değerin sağlıkla kucağına al inşallah
Dün gece sadece fitil akıntısında vardı bu sabah peçeteye de biraz geldi yine akıntı da oldu. Rengi kahverengi pembelik yok. Hemşire hattıma yazdım progestan dex yazdı fitile ek olarak sabah akşamEvet geçti lekelenmem. Zaten 1 gün sürdü sadece. Pazara denk geldiği için doktoruma sormak istemedim. Pazartesi de devamı gelmeyince haber vermedim. Miktarı nasıl? Birde rengi nasıl? Benim çok azdı. Ve pembe kahverengiydi. Artıyorsa doktora haber ver bence
Evet bende o gün biraz endişelendim açıkçası. Ama geçti seninkide progestan dex ile geçer muhtemelen. Dinlenme imkanın varsa dinlen ve bol bol su içDün gece sadece fitil akıntısında vardı bu sabah peçeteye de biraz geldi yine akıntı da oldu. Rengi kahverengi pembelik yok. Hemşire hattıma yazdım progestan dex yazdı fitile ek olarak sabah akşaminşallah yerleşme lekelenmesidir ve bir an önce yerleşir de lekelenme gider. İnsan endişe ediyor
Çok teşekkür ederim. Bugün kız kardeşimin kınası var dinlenmek ne kadar mümkün olur bilmiyorum amaEvet bende o gün biraz endişelendim açıkçası. Ama geçti seninkide progestan dex ile geçer muhtemelen. Dinlenme imkanın varsa dinlen ve bol bol su iç
Aaaa harikaCanlar merhaba sonucum çıktı... veee 291.73 çıkmış. Sizce nasıl değerim transfer sonrası 10. Gün bugün. Ellerim titriyor heyecandan. Çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?