Ağustos ayı transfer olacaklar

Tebrikler canım benim katlanarak artsın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah

Ayni durumu bende suan transfer günü haric 5 günü ve altinci günü öyle yşadim yaşiyorum bacağima kadar insallah rabbim nasip eder sana da tebrik ederim masallah sana kandilinde mubarek olsun

Ayni durumu bende suan transfer günü haric 5 günü ve altinci günü öyle yşadim yaşiyorum bacağima kadar insallah rabbim nasip eder sana da tebrik ederim masallah sana kandilinde mubarek olsun
İnşallah tutunuyordur size de bebişiniz amin çok teşekkür ederim, az önce ilk kez kahverengi lekelenme gördüm bu fazlası çıkan progestan fitilin içinde. Sizin de kandiliniz mübarek olsun

Evet evet biliyorum bu 2. Transferim Benim göğüs hassasiyetim byrda yazışanlar kadar hiç olmadı şimdiye kadar olmaz da mesela. Ohooo daha çok var, 13ünde

Tebrik ederim cnm güzel katlanarak ilerlesin inşallah çok sevindim. maşallah

Canım merhaba lekelenme geçti mi ya da bunun için doktor bir yönlendirme yaptı mı? Dün transfer+9du ve benim de aynen bahsettiğin gibi fitilin akıntısıyla gelmişti. Ama bu sabah peçeteye de geldi hafif

Ayyy hayırlı olsuuuunn güzelce artsın değerin sağlıkla kucağına al inşallah

Canım merhaba lekelenme geçti mi ya da bunun için doktor bir yönlendirme yaptı mı? Dün transfer+9du ve benim de aynen bahsettiğin gibi fitilin akıntısıyla gelmişti. Ama bu sabah peçeteye de geldi hafif
Evet geçti lekelenmem. Zaten 1 gün sürdü sadece. Pazara denk geldiği için doktoruma sormak istemedim. Pazartesi de devamı gelmeyince haber vermedim. Miktarı nasıl? Birde rengi nasıl? Benim çok azdı. Ve pembe kahverengiydi. Artıyorsa doktora haber ver bence

Dün gece sadece fitil akıntısında vardı bu sabah peçeteye de biraz geldi yine akıntı da oldu. Rengi kahverengi pembelik yok. Hemşire hattıma yazdım progestan dex yazdı fitile ek olarak sabah akşam inşallah yerleşme lekelenmesidir ve bir an önce yerleşir de lekelenme gider. İnsan endişe ediyor

Evet bende o gün biraz endişelendim açıkçası. Ama geçti seninkide progestan dex ile geçer muhtemelen. Dinlenme imkanın varsa dinlen ve bol bol su iç

Evet bende o gün biraz endişelendim açıkçası. Ama geçti seninkide progestan dex ile geçer muhtemelen. Dinlenme imkanın varsa dinlen ve bol bol su iç
Çok teşekkür ederim. Bugün kız kardeşimin kınası var dinlenmek ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama elimden geldiğince oturcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…