Ağustos ayı transfer olacaklar

Bende ondan soruyorum bazıları dokunamıyorum bile diyorlar ama öyle değil benimki çok değil

Benim hiç yoktu dondurulmuş transfer oldum ara ara kalkarken otururken kasık ağrım vardı . Herkes göğüs ağrım oldu diyince ben dedim kesin negatif olcak ama alakası yokmuş şimdi basladı hafiften ağrı 13. Gün

Yok dondurulmuş transfer oldum

Bence o yüzden ağrı yok canım benim de öyleydi o kadar çok okudum buna karar verdim herkese soruyordum iğneyi olanın memeleri ağrıyo bence.opu öncesi aynı iğneyi ben de olmuştum benim de berbat ağrımıstı.transfer sonrası gram ağrım yoktu

Leke olmadığı için yaparsın tabi bn biraz ayakta fazla kalıyım ertesi gün lekelenmem oluyor

Aynen canım, hiç riske atmıyım ben teşekkür ederim

Evet o iğneler gerçekten çok ağrılı yapıyor şu an yaşadığım omun gibi değil transferin 4. Günü başladı hafif alt kısım ağıryor

Yaa işte bebişimizin tutunacağı varsa tutacak. Yine de dikkat etmek lazım tabi. 16’sı test günümüz. 15’inde erken gebelik testi yapsam varsa çıkar mı acaba ?
muhtemelen varsa çıkacaktır canım ama bence yapma. Bende mesela o tek çizgiyi görmekten fobi oluştu resmen o yüzden hiç yapmayı düşünmüyorum. 18i benim test günüm o günü beklicem ve kandan baktırıcam

Aa sen benden daha çok akışına bırakmışsın canım Şuan senden cesaret aldım banada öyle dediler canım 2-3 gün dinlen sonra normal yaşantına dönebilirsin dediler. Kahve çay kısıtlı dediler ama ben kahveyi bıraktım açık çay bi iki bardak içiyorum sadece günlük. Bugün ailemin yanına gitmek istiyodum yeğenimi falan da görürüm moral olur diye kucağıma falan alırım diye çekinmiştim annemde ısrarla gelme dedi ama sanırım gidicem

Göğüs hassasiyeti yaşayanlar sürekli devam mı etti benim bir artıyor bir azalıyor çözemedim çok afaki ağrılı da değil
Benimde transfer sonrası 5.günüm bugün başladı hafif ağrıyor. Benimde dondurulmuş transfer ama ovitrelle oldum olalı 10 gün geçti şimdiye kadar hiç göğüs ağrısı olmamıştı ondan olamaz o yüzden. Ama ben göğüs ağrısından çok tedirgin oluyorum ya ne zaman ağrısa hep adet oldum diye

Benimde aynı şekil regli belirtim ama sonuçta ilaç kullanıyoruz regliyi bastırıyor o yüzden belirti olsa progestana başladığımızda başlardı diye düşündüm

Benimde aynı şekil regli belirtim ama sonuçta ilaç kullanıyoruz regliyi bastırıyor o yüzden belirti olsa progestana başladığımızda başlardı diye düşündüm
Bilmiyorum ki canım ya ben sadece progestan fitil kullanıyorum günde iki kez başka ilacım yok ama progestanda yapabiliyormuş göğüs ağrısı

Ya napim olacaksa olur dedim ben kız ben 4. Gün anneme gitmiştim yeğenim üzerime bir atladı ödüm koptu ama doktor şey demişti zıplasan bile öyle kolay kolay gidecek bir şey değil normal her gün ne yapıyosan onu yap demişti bir de çok öksürüyordum transfer sonrası alerji ilacımı bıraktığın için. Git ailene hiç bişey olmaz ben her gün çıktım dışarı evde duramam 3 gün evde kaldım o kadar

Bilmiyorum ki canım ya ben sadece progestan fitil kullanıyorum günde iki kez başka ilacım yok ama progestanda yapabiliyormuş göğüs ağrısı
Bende kullanıyorum günde üç kez bir de iğnesini vuruluyorum ama ilaçları alalı 11 gün oldu bilemedim beklemekten başla bir şey gelmiyor

Ahahah canım ya çok tatlısın Vallahi bana cesaret verdin şuanda hiç takmıyorum

Bende kullanıyorum günde üç kez bir de iğnesini vuruluyorum ama ilaçları alalı 11 gün oldu bilemedim beklemekten başla bir şey gelmiyor
Benimde öyle 11 gün oldu ilaç yan etkisi olsa bugün başlar mıydı ki daha önce başlaması gerekmez miydi saçma geliyor o yüzden

seninde cnm biseyler istiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…