Ağustos ayı transfer olacaklar

Canım ya benim yarın transfer sonrası 5.gün oluyor yolculukta falan sıkıntı olur mu bi de ben bugün dayanamadım ev işi yaptım süpürge vileda falan yat yatta nereye kadar dedim sonuca kadar hiç bi şey yapmadan beklemekte zor

Aynı gündeyiz biz. Ben de bugün arkadaşımın çocuğunu kucağıma falan aldım 2 yaşında. Onla ilgilendim hep hareket halindeydim. İlk iki gün dikkat et sonra normal hayatına dön demişti bana doktor. Ev işi de yapabilirsin demişti .

Banada öyle dediler canım 2-3 gün dinlen sonra normal hayatına dön dediler. Bende bugün daha rahat davrandım ağır kaldırma konusunda ama dikkat etmek gerekir canım ya bende yarın ailemin yanına gitmek istiyorum benimde yeğenim 2 yaşına yakın dalgınlığıma gelir kucağıma alırım diye korkuyorum biraz

Yaa işte bebişimizin tutunacağı varsa tutacak. Yine de dikkat etmek lazım tabi. 16’sı test günümüz. 15’inde erken gebelik testi yapsam varsa çıkar mı acaba ?

Ben bir yandan da test yapmaya korkuyorum. Negatif olurda üzülürüm şuan en azından gebe kalmış olma ihtimali bile mutlu ediyor. Öğrenip bu bozulacak diye de korkuyorum.

Göğüs hassasiyeti yaşayanlar sürekli devam mı etti benim bir artıyor bir azalıyor çözemedim çok afaki ağrılı da değil

Ya haberiniz, var mı transfer sonrası havuza denize giriliyor mu acaba

Bana girme demişlerdi transfer öncesi on gün tatildeydim her gün denize gittim ama havuza asla girmedim.havuzdan normalde de korkuyorum. bir de kendi doktoruma sormuştum denizden bişey olmaz dedi tabi gideceğin yere de bağlı canım.için rahat etsin gitme bence şimdilik . Ben de bir hafta sabredip yine gitmek istiyorum

Ben bir yandan da test yapmaya korkuyorum. Negatif olurda üzülürüm şuan en azından gebe kalmış olma ihtimali bile mutlu ediyor. Öğrenip bu bozulacak diye de korkuyorum.

Ben de öyleydim o yüzden yapmadım sonra son gün bana geç döndüler ya orda sinirlendim keşke testi verseydim önce ilaçları boşa kullandım kendimi şişirdim diye sinirlendim psikolojimiz hergün baska işte

Ben de sırf bu yüzden tatil planımı iptal ettim. İnsan tedirgin oluyor.

Aynennnn. Ben de iki gündür sabahları mide bulantısı oluyor daha çok yanma gibi. Bir de bugün ishal oldum. Normalde sürekli kabız olan biriyim. Sanırım üşüttüm. Ayaklarımı da hep sıcak tutmaya çalışıyorum aslında. Bu sıcaklarda bile evde çorapla gezdim yani

Bana normal yaşantına dön dediler bence bişey olmaz şöyle söylim
Market alışverişimi yaptım kendim 2-3 kg ya kadar
Onun dıısında her gün dusumu aldım her öğlen kahve içmeye dısarı çıktım
Her akşam yemek yaptım makine dizdim
Her gün dysonla yer süpürdüm
Bana normal yasantına dön dediler diye döndüm. bide olacağı varsa olacak ben hep böyle düşündüm canım Allah nasip edecekse sen de çok abartmadan normal yasantına dönersen sorun olmaz bence.doktorun ne dedi sana sonrası için?

Ben yerlere basıyorum ter içinde uyandım sabah bide depremi yaşadık dün korkusu daha yeni geçti benim dün midem çok yandı inş yine olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…