Canım ya benim yarın transfer sonrası 5.gün oluyor yolculukta falan sıkıntı olur mu bi de ben bugün dayanamadım ev işi yaptım süpürge vileda falan yat yatta nereye kadar dedim sonuca kadar hiç bi şey yapmadan beklemekte zorBenim de öyle göğüslerim hassaslaştı alt karnın kasık bölgesi ağrıyor.oturuyorum diyelim mutfağa kalkıcam ağrı giriyor 2 gündür sürekli mide yanmam var bide. Siz de pozitifi almıştınız dimi
Hmm bilmiyorum valla bana dondurduk, demediler ne yaptılar haberim yokSanırım iğneleri genelde dondurulmuş embriyoda veriyorlar:
Aynı gündeyiz biz. Ben de bugün arkadaşımın çocuğunu kucağıma falan aldım 2 yaşında. Onla ilgilendim hep hareket halindeydim. İlk iki gün dikkat et sonra normal hayatına dön demişti bana doktor. Ev işi de yapabilirsin demişti .Canım ya benim yarın transfer sonrası 5.gün oluyor yolculukta falan sıkıntı olur mu bi de ben bugün dayanamadım ev işi yaptım süpürge vileda falan yat yatta nereye kadar dedim sonuca kadar hiç bi şey yapmadan beklemekte zor
Banada öyle dediler canım 2-3 gün dinlen sonra normal hayatına dön dediler. Bende bugün daha rahat davrandım ağır kaldırma konusunda ama dikkat etmek gerekir canım ya bende yarın ailemin yanına gitmek istiyorum benimde yeğenim 2 yaşına yakın dalgınlığıma gelir kucağıma alırım diye korkuyorum birazAynı gündeyiz biz. Ben de bugün arkadaşımın çocuğunu kucağıma falan aldım 2 yaşında. Onla ilgilendim hep hareket halindeydim. İlk iki gün dikkat et sonra normal hayatına dön demişti bana doktor. Ev işi de yapabilirsin demişti .
Yaa işte bebişimizin tutunacağı varsa tutacak. Yine de dikkat etmek lazım tabi. 16’sı test günümüz. 15’inde erken gebelik testi yapsam varsa çıkar mı acaba ?Banada öyle dediler canım 2-3 gün dinlen sonra normal hayatına dön dediler. Bende bugün daha rahat davrandım ağır kaldırma konusunda ama dikkat etmek gerekir canım ya bende yarın ailemin yanına gitmek istiyorum benimde yeğenim 2 yaşına yakın dalgınlığıma gelir kucağıma alırım diye korkuyorum biraz
Bence çıkar bende 7.gün yapmak istiyorum ama kararsızım korkuyorum daYaa işte bebişimizin tutunacağı varsa tutacak. Yine de dikkat etmek lazım tabi. 16’sı test günümüz. 15’inde erken gebelik testi yapsam varsa çıkar mı acaba ?
Benim arkadaşım 5. Günde erken gebelik testi ile öğrenmişti. Doktoru şey demiş, transfer günü tutunmuş demek ki.Bence çıkar bende 7.gün yapmak istiyorum ama kararsızım korkuyorum da
Baya erken öğrenmiş darısı başımızaBenim arkadaşım 5. Günde erken gebelik testi ile öğrenmişti. Doktoru şey demiş, transfer günü tutunmuş demek ki.
Ya haberiniz, var mı transfer sonrası havuza denize giriliyor mu acaba
Göğüs hassasiyeti yaşayanlar sürekli devam mı etti benim bir artıyor bir azalıyor çözemedim çok afaki ağrılı da değil
Ben bir yandan da test yapmaya korkuyorum. Negatif olurda üzülürüm şuan en azından gebe kalmış olma ihtimali bile mutlu ediyor. Öğrenip bu bozulacak diye de korkuyorum.
Ben de sırf bu yüzden tatil planımı iptal ettim. İnsan tedirgin oluyor.Bana girme demişlerdi transfer öncesi on gün tatildeydim her gün denize gittim ama havuza asla girmedim.havuzdan normalde de korkuyorum. bir de kendi doktoruma sormuştum denizden bişey olmaz dedi tabi gideceğin yere de bağlı canım.için rahat etsin gitme bence şimdilik . Ben de bir hafta sabredip yine gitmek istiyorum
Aynennnn. Ben de iki gündür sabahları mide bulantısı oluyor daha çok yanma gibi. Bir de bugün ishal oldum. Normalde sürekli kabız olan biriyim. Sanırım üşüttüm. Ayaklarımı da hep sıcak tutmaya çalışıyorum aslında. Bu sıcaklarda bile evde çorapla gezdim yaniBen de öyleydim o yüzden yapmadım sonra son gün bana geç döndüler ya orda sinirlendim keşke testi verseydim önce ilaçları boşa kullandım kendimi şişirdim diye sinirlendimpsikolojimiz hergün baska işte
Canım ya benim yarın transfer sonrası 5.gün oluyor yolculukta falan sıkıntı olur mu bi de ben bugün dayanamadım ev işi yaptım süpürge vileda falan yat yatta nereye kadar dedim sonuca kadar hiç bi şey yapmadan beklemekte zor
Aynennnn. Ben de iki gündür sabahları mide bulantısı oluyor daha çok yanma gibi. Bir de bugün ishal oldum. Normalde sürekli kabız olan biriyim. Sanırım üşüttüm. Ayaklarımı da hep sıcak tutmaya çalışıyorum aslında. Bu sıcaklarda bile evde çorapla gezdim yani
Göğüs hassasiyeti yaşayanlar sürekli devam mı etti benim bir artıyor bir azalıyor çözemedim çok afaki ağrılı da değil
Bende ondan soruyorum bazıları dokunamıyorum bile diyorlar ama öyle değil benimki çok değilBenim hiç yoktu pozitifi gördükten sonra şişlik ve sızı başladı ondan önce yok diye üzülüp herkese soruyodum.
Yok dondurulmuş transfer oldumÇatlatma iğnesi yaptıysan onun etkisi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?