Merhaba herkese, bende aranıza yeni katıldım. Yazdıklarınızı okudum ve inşallah ben de sizin gibi pozitif sonuç alırım. Benim ilk defa tüp bebek denemesi oldu. Transfer olacağım daha günü belli değil. Perşembe günü rahim kalınlığı ve herhangi bir sorun var mı diye bakılacak. Sonrası inşallah transferi beklemek olacak nasipse. Yaş 38 benim ve över rezervi az olduğu için 5 yıldır normal yollardan hamile kalamadım. Darısı benim de başıma inşallah.
benim mide de masallah surekli acikma pesindeBenim mide yanmam var 2 gündür sabahtan akşama kadar sinir oldum
benim mide de masallah surekli acikma pesinde
tabi yaaa bu konusmalara sizde dahil olucaksiniz insallah hamile kalirsinda sende bnden fazla acikirsinYaa ne güzel sohbetiniz özendimmmminşallah bizlerede nasip olurr bunları konuşabilmek
kacinci gun bgnYaa ne güzel sohbetiniz özendimmmminşallah bizlerede nasip olurr bunları konuşabilmek
sizin nasil gidiyor kacinci gun bgnBende şuana kadar hiç göğüs ağrısı olmadı. Normalde de adet öncesi olmaz ama.
Transfer günü hariç 5. Gün bugün. Ben kötüyüm ya baya. Dün kasık ağrım vardı bugün daha da arttı. Belimden bacaklarıma doğru iniyor. Midem yanıyor sürekli gaz çıkarma isteğim var. İshal oldum. Şimdi de ateşim çıktı gibi. Doktor nexium içebilirsin dedi. Bilmiyorum üşüttüm mü yoksa hamilelik belirtisi mi.. bilemiyorum. Halsizim sadece uzanmak istiyorum. Klimalar falan mı çarptı acaba.sizin nasil gidiyor kacinci gun bgn
tabi yaaa bu konusmalara sizde dahil olucaksiniz insallah hamile kalirsinda sende bnden fazla acikirsingoruruz o zmn kim daha cok yiyoor
Transfer günü hariç 5. Gün bugün. Ben kötüyüm ya baya. Dün kasık ağrım vardı bugün daha da arttı. Belimden bacaklarıma doğru iniyor. Midem yanıyor sürekli gaz çıkarma isteğim var. İshal oldum. Şimdi de ateşim çıktı gibi. Doktor nexium içebilirsin dedi. Bilmiyorum üşüttüm mü yoksa hamilelik belirtisi mi.. bilemiyorum. Halsizim sadece uzanmak istiyorum. Klimalar falan mı çarptı acaba.
Çok geçmiş olsun canım ya doktorun ne diyor peki bu duruma gebelikle alakalı olabilir miymiş ishal de varsa üşütme olma ihtimali Yüksek. Benim hiçbir şeyim yok hatta kasık ağrım da azaldı. İnşallah geçer senin de bir an önceTransfer günü hariç 5. Gün bugün. Ben kötüyüm ya baya. Dün kasık ağrım vardı bugün daha da arttı. Belimden bacaklarıma doğru iniyor. Midem yanıyor sürekli gaz çıkarma isteğim var. İshal oldum. Şimdi de ateşim çıktı gibi. Doktor nexium içebilirsin dedi. Bilmiyorum üşüttüm mü yoksa hamilelik belirtisi mi.. bilemiyorum. Halsizim sadece uzanmak istiyorum. Klimalar falan mı çarptı acaba.
Sağ olun kızlarvalla belirti mi diye sormadım doktora. Test gününe de az kaldı zaten. Adet olacakmışım gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun cidden. Bugün okula gittim 1 saat durdum döndüm. Uzanmak iyi geliyor. Muhtemelen üşüttüm çünkü ishal hiç benlik bir durum değil normalde
Canım az önce açık kahverelekelenme oldu. Sende de olmuş muydu? Umutlanmak istemiyorum belki fitillerden kaynaklıdır.sizin nasil gidiyor kacinci gun bgn
yaa az önce açık kahverengi bir lekelenmem oldu. Normalde bu ilaçları kullanırken adet olmayız değil mi? Adet olacaksak normal kendi günümüzde mi oluyoruz acaba? Erkenden olurum diye bir tık korkuyorum. Yerleşme lekesi ise de nasıl bir renkte oluyor onu bilmiyorum. Belki tamamen fitillerden kaynaklı bir şeydir. Her şeyde belirti aramayacağım diyorum aklım benle oyunlar oynuyor. Çok umut etmemek çok da negatif düşünmemek lazım biliyorum ama bazen istemsiz oluyor. Sizler de böyle misiniz?Uzan canım dinlen ve bol su iç haşlanmış patates ye veya suya biraz nişasta atıp iç ishalin kesilsin önce. Ateşine dikkat et artarsa mutlaka bildir doktora. İlaçları kullanırken adet olamayacağımız için yanlış hissediyorsun bence olumlu düşünmeyi bırakmaa şuan bebeğin belki sıkı sıkı tutunmaya çalışıyor
İnşallahMerhaba çok heyecanlı bir süreç gerçekten. Hele transfer sonrasında zaman hiç geçmiyor.. İnşallah perşembe rahim kalınlığı uygusa hafta sende transfer olmuş olursun
Canım az önce açık kahverelekelenme oldu. Sende de olmuş muydu? Umutlanmak istemiyorum belki fitillerden kaynaklıdır.
yaa az önce açık kahverengi bir lekelenmem oldu. Normalde bu ilaçları kullanırken adet olmayız değil mi? Adet olacaksak normal kendi günümüzde mi oluyoruz acaba? Erkenden olurum diye bir tık korkuyorum. Yerleşme lekesi ise de nasıl bir renkte oluyor onu bilmiyorum. Belki tamamen fitillerden kaynaklı bir şeydir. Her şeyde belirti aramayacağım diyorum aklım benle oyunlar oynuyor. Çok umut etmemek çok da negatif düşünmemek lazım biliyorum ama bazen istemsiz oluyor. Sizler de böyle misiniz?
Merhaba çok heyecanlı bir süreç gerçekten. Hele transfer sonrasında zaman hiç geçmiyor.. İnşallah perşembe rahim kalınlığı uygusa hafta sende transfer olmuş olursun
benim mide de masallah surekli acikma pesinde
İnşallah çok teşekkür ederim. Şimdiden heyecan var bir de transferi hiç düşünemiyorum zaten. Dua edin benim için de canlarMerhaba çok heyecanlı bir süreç gerçekten. Hele transfer sonrasında zaman hiç geçmiyor.. İnşallah perşembe rahim kalınlığı uygusa hafta sende transfer olmuş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?