- 15 Kasım 2023
- 668
- 354
- 23
İnşallah canım benimEvet bendede dün leke geldi çok çok az sürüntü şeklinde pembe renk valla sevindimne hissetmemiz gerekiyorsa o yaa. Birde duygularımızı bastırıp strese girmeyelim... ilaçları bırakmadan adet gelmiyor. Yani hiç adet gününü düşünme öncesinde olma ihtimal yok. Test negatif gelir ilaçlar bırakılır adet o zaman gelir. Allah korusun inşallah hiç bunları tecrübe etmeyizzz
Hayırlı olsun sürecinizİnşallah çok teşekkür ederim. Şimdiden heyecan var bir de transferi hiç düşünemiyorum zaten. Dua edin benim için de canlar
iyi iyi cnm gayet normal bnde yarin vericemBende acıkıyorum çok ama ben zaten tombik biriyim bir de takarsam ona 120 ile doğururumdeğerim 694 çıktı ilki 393 dü iki katı olmadı yani çarşamba tekrar sence nasıl cmm
test falan yapma sabret az dahaTransfer hariç 6.gün
İnşallah çok teşekkür ederim. Şimdiden heyecan var bir de transferi hiç düşünemiyorum zaten. Dua edin benim için de canlar
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz buraya yazarız pozitif sonuçlarımızı ve gebeliğin yolunda gidip bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızıHayırlı olsun süreciniz
bu saydiklarin ara ara bende de olmustu cnm surekli gaz vardi ve ishal olmustu bir kereligine insallah gebeliktendirTransfer günü hariç 5. Gün bugün. Ben kötüyüm ya baya. Dün kasık ağrım vardı bugün daha da arttı. Belimden bacaklarıma doğru iniyor. Midem yanıyor sürekli gaz çıkarma isteğim var. İshal oldum. Şimdi de ateşim çıktı gibi. Doktor nexium içebilirsin dedi. Bilmiyorum üşüttüm mü yoksa hamilelik belirtisi mi.. bilemiyorum. Halsizim sadece uzanmak istiyorum. Klimalar falan mı çarptı acaba.
test falan yapma sabret az daha
Kızlar ben transfer olmadım daha öğlen içmem gereken estrofemş unuttum bu saatte içtim birşey olur mu ya
5.gün embriyoysa eğer 8.günde çıkar benim 8.günde kan verdim ardından test yaptım çıkmıştı ve çok su içmeme rağmenÇıkacağını bilsem hemen yaparım da imkansız o yüzden duruyorum
Hanımlar size birsey sormak istedim, rahim kalınlığı iyi olunca yine de hap yada iğne yazıyor mu doktorlar? Yoksa sadece fitil ile mi devam ediyor?
Erken gebelik testi miydi?5.gün embriyoysa eğer 8.günde çıkar benim 8.günde kan verdim ardından test yaptım çıkmıştı ve çok su içmeme rağmen
5.gün embriyoysa eğer 8.günde çıkar benim 8.günde kan verdim ardından test yaptım çıkmıştı ve çok su içmeme rağmen
Evet erken gebelik testiydi cnmErken gebelik testi miydi?
O zmn sen bekleyecen cnmYok bacım 3.gün benimkiler
Peki sende şiddetli bel ağrısı oldu mu?Evet erken gebelik testiydi cnm
6.gün ve sonrası başladı bel ağrısı benim cnmPeki sende şiddetli bel ağrısı oldu mu?
İçtim canım geç oldu 4 saat kadar benim de ama hemen içtim aklıma gelir gelmez yarın kontrolüm var rahim kalınlaşması iyi ise pazartesi transferim olacak nasipseBen de geçen gün 4 saat geç içmek zorunda kaldım yanımda olmadığı için . Bence iç hemen içmemekten iyidir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?