Ağustos ayı transfer olacaklar

ayy evet o yanlarin agrimasi bnde de var bel agrimda cok

Ay geçer inş korktum bu akşam kramp gibi eşim sakinleştiriyor Allahtan.Bugün anneme söyledim ilk kez çok sevindi inş kalp atışını da duyar tüm aileme söylerim o günü iple çekiyorum.Burada isteyen herkese Allah nasip etsin sürekli dua ediyorum

Masallah insallah saglicakla kucaginiza alirsiniz bebisinizi insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin. Bana sadece bc dedi 5. Gun embriyosu icin. Baska yorum yapmadi. 3. Gun embriyosu iyi mi kaliteli mi dedim evet dedi o kadar. İnsallah herkese nasip etsin icinde de bize

Kızlar sivilcelendiniz mi hiç mayın, tarlasına döndü yüzüm ya heryer de çıktı

Tarihlerimiz çok yakınmış inşallah ogullarimiza birer kardeş nasip olur hayirlisyla

Kızlar transefee giderken nekadar su içtiniz ben önceki transferimde çok abartmisim işlem anında cok zor durmustum yapivermiyun iyim diye korkumda

Kızlar transefee giderken nekadar su içtiniz ben önceki transferimde çok abartmisim işlem anında cok zor durmustum yapivermiyun iyim diye korkumda
Ben orta düzey içmiştim hatta bana çok sıkılıknolmsm gerektiği söylendi ama ben orta düzeyde tuttum transferden 1saat sonraya kadar tutabilecek kadar içtim bunda da aynısını yapmayı planlıyorum

Günaydın hanımlar benim dün gece midem çok bulandı bu sabah uyandım yine aynı bulantıyı yaşıyorum şuan böyle bişey olmaması gerektiğini biliyorum hiç böyle bişey yaşayan var mı transferin 9. Günündeyim benim genelde regli zamanlarımda midem bulandırdı ve reglime bir gün var

Benim transferin 5. Ve 6. Günü çok midem yanmış bulanmıştı. Ama bunlar bence psikolojik. Bulantılar çok sonra başlıyor diye biliyorum. Bebişleri çok istediğimiz için vücudumuz bizimle oyun oynuyor diye düşünüyorum artık.

Aynı gündeyiz. Ne zaman test yapacaksınız?

U

Umarım öyledir çünkü regli olucam tutmayanlar diye çok korkuyorum ve aşırı stres yaptım

Ben orta düzey içmiştim hatta bana çok sıkılıknolmsm gerektiği söylendi ama ben orta düzeyde tuttum transferden 1saat sonraya kadar tutabilecek kadar içtim bunda da aynısını yapmayı planlıyorum
Bende öyle yapayım bu defa ilkinde çok abartmistim birde biraz beklettiler o sekildetransfer anında aglayacaktim duramiyordum

Bugün transfer hariç 9.günüm. evde bir tane testim vardı eskiden kalan daha önce bu markayla tek çizgi görmüştüm. Şimdi 5dakika içerisinde böyle oldu. Evde başka testte yok yapacak. Alıp Tekrarlayacağım tabiki ama çok heyecanlandımmmmm

Eklentiler

• 1000026860.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000026865.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…