Super insallah hayirlisi olsunYok henüz hiç transfer olmadım, nasipse bu ay olacağım ama tek transfer yapılacakmış
Amin inşallah pozitifi görelim sağlıkla da devam etsinSuper insallah hayirlisi olsun
benim nasil goguslerim agriyo şistiler senin nasillar bi tuhaf oldu boyle sorarkendeSağol canım deniyorum
benim nasil goguslerim agriyo şistiler senin nasillar bi tuhaf oldu boyle sorarkende
ayy evet o yanlarin agrimasi bnde de var bel agrimda cokHahaha benim 3 gündür başladı bugün uzanırken falan bariz çok ağrıyor.bir de sağ boşluk böbrek kasık neresi bilmiyorum yana vuran bi ağrım var
ayy evet o yanlarin agrimasi bnde de var bel agrimda cok
Masallah insallah saglicakla kucaginiza alirsiniz bebisinizi insallah Allahim isteyen herkese nasip etsin. Bana sadece bc dedi 5. Gun embriyosu icin. Baska yorum yapmadi. 3. Gun embriyosu iyi mi kaliteli mi dedim evet dedi o kadar. İnsallah herkese nasip etsin icinde de bize3-4-5 dedikleri embriyonun büyüklüğü benim ki 5. Gün embriyosu ama 3 tü küçüktü yani. Aa ab şeklinde de kalitesi dedi bana doktorum.Ama embriyolog kalite önemli değil dedi.Pozitifi gördüm cumartesi günü çok şükür ama kese ve kalp atışı duymadım henüz inşallah on gün sonra görmek nasip olur
Tarihlerimiz çok yakınmış inşallah ogullarimiza birer kardeş nasip olur hayirlisylaHayırlı olsun benimde dondurulmuş embriyo ile z3 yaşın da oğlum var aynı zamanda dondurlaan embriyolar ile şimdi yeniden deneyeceğim 18 ağustosta olacak transferim inşllah güzel sonuçlar alırız
18 Ağustos canım
Biraz fazla gibi ama her doktorun her hasta için uygulam şekilleri farklı ne desem yanlış olur
Evet ama ilk çocuğunda gördüm ikinci daha transferi olmadım
Ben orta düzey içmiştim hatta bana çok sıkılıknolmsm gerektiği söylendi ama ben orta düzeyde tuttum transferden 1saat sonraya kadar tutabilecek kadar içtim bunda da aynısını yapmayı planlıyorumKızlar transefee giderken nekadar su içtiniz ben önceki transferimde çok abartmisim işlem anında cok zor durmustum yapivermiyun iyim diye korkumda
Benim transferin 5. Ve 6. Günü çok midem yanmış bulanmıştı. Ama bunlar bence psikolojik. Bulantılar çok sonra başlıyor diye biliyorum. Bebişleri çok istediğimiz için vücudumuz bizimle oyun oynuyor diye düşünüyorum artık.Günaydın hanımlar benim dün gece midem çok bulandı bu sabah uyandım yine aynı bulantıyı yaşıyorum şuan böyle bişey olmaması gerektiğini biliyorum hiç böyle bişey yaşayan var mı transferin 9. Günündeyim benim genelde regli zamanlarımda midem bulandırdı ve reglime bir gün var
Aynı gündeyiz. Ne zaman test yapacaksınız?Günaydın hanımlar benim dün gece midem çok bulandı bu sabah uyandım yine aynı bulantıyı yaşıyorum şuan böyle bişey olmaması gerektiğini biliyorum hiç böyle bişey yaşayan var mı transferin 9. Günündeyim benim genelde regli zamanlarımda midem bulandırdı ve reglime bir gün var
Benim transferin 5. Ve 6. Günü çok midem yanmış bulanmıştı. Ama bunlar bence psikolojik. Bulantılar çok sonra başlıyor diye biliyorum. Bebişleri çok istediğimiz için vücudumuz bizimle oyun oynuyor diye düşünüyorum
Umarım öyledir çünkü regli olucam tutmayanlar diye çok korkuyorum ve aşırı stres yaptımBenim transferin 5. Ve 6. Günü çok midem yanmış bulanmıştı. Ama bunlar bence psikolojik. Bulantılar çok sonra başlıyor diye biliyorum. Bebişleri çok istediğimiz için vücudumuz bizimle oyun oynuyor diye düşünüyorum artık.
Pardon siz 9. Gündesiniz. Ben 8. Gün. Siz test yapsanız çıkar. Ben de 9. Gün yapacağım testi.
Bende öyle yapayım bu defa ilkinde çok abartmistim birde biraz beklettiler o sekildetransfer anında aglayacaktim duramiyordumBen orta düzey içmiştim hatta bana çok sıkılıknolmsm gerektiği söylendi ama ben orta düzeyde tuttum transferden 1saat sonraya kadar tutabilecek kadar içtim bunda da aynısını yapmayı planlıyorum
Anammmmmm anammmmGünaydınn ben bi çılgınlık yaptım test vardı evdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?