Ağustos ayı transfer olacaklar

Selam hayırlı uğurlu olsun kaliteye fazla takılma demişti doktorum bence haklı.Genetiğe mi baktılar ilk deneme mi yaşınız kaç ? Benim 36 ilk deneme olduğu için genetik yapmadılar 3aa transferi oldum

Bence iyi yapıyosun bana da 12. Gün yap dediler ısrarla 11. Gün verdim çıkacaksa 9. Gün kanda çıkar canım stresin biter en azından

Selam hayırlı uğurlu olsun kaliteye fazla takılma demişti doktorum bence haklı.Genetiğe mi baktılar ilk deneme mi yaşınız kaç ? Benim 36 ilk deneme olduğu için genetik yapmadılar 3aa transferi oldum
Benim ilk deneme yasim 34 . Gecen sene dogal sekilde gebe kaldim ama dusuk oldu kalp atisi duymamistim. Genetik yapmadilar bana da insallah gerek kalmaz.

Benim ilk deneme yasim 34 . Gecen sene dogal sekilde gebe kaldim ama dusuk oldu kalp atisi duymamistim. Genetik yapmadilar bana da insallah gerek kalmaz.

İnşallah ilk deneme olunca yapmıyorlar bizim de açıklanamayandı sebepsiz olmuyordu bende çikolata kisti vardı 5 yumurta toplandı sadece

Bence iyi yapıyosun bana da 12. Gün yap dediler ısrarla 11. Gün verdim çıkacaksa 9. Gün kanda çıkar canım stresin biter en azından
Ama idrarda yapacağım şu erken gebelik testlerinden. Onlar düşük beta değerini daha iyi algılıyormuş . Cumartesi zaten kan vereceğim.

İnşallah ilk deneme olunca yapmıyorlar bizim de açıklanamayandı sebepsiz olmuyordu bende çikolata kisti vardı 5 yumurta toplandı sadece
İnsallah hayirlisi olsun hepimiz icin. Sizin durum ne su an. 3. Gun embriyosu mu oluyordu sizin. Yumurta numaralandirmalarini pek anlayamiyorum.

en son belki 6-7 ay önce gittiğimde direk vezneden kesip yolluyorlardı acilde özelde teste ama bilemedim gidip sorayım
Ben en son nisanda gittiğimde acilden direkt veremiyoruz nöbetçi kadın doğum doktoruna yönlendiriyoruz dediler yani nöbetçi varsa yine de veriliyor özellerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…