Merhabalar hanimlar. Pazartesi gunu 3. Gun iki tane embriyo transfer oldu. Yumurta sayim iyiydi ama kalite sorunum varmiş. Bir tane 5. Gune ulasan embriyom vardi ama bc oldugu icin 3. Gun embriyolari transfer yapalim dedi doktorum. Aslinda herhangi bir sorunumuz yoktu ama bebis olmayinca tup bebege basladik ve yumurtalar toplandiktan sonra 24 taneden geriye ,5. Gun bu sekilde kalitesiz kaldi. Bilmiyorum hayirlisi tabi. Ama ,3. Gun embriyolari olmasi uzuldum
Hee iyi bari, benim gittiklerim yapmıyoruz demişti.İstanbuldaysanız medicalpark floryada acil saatlerinde de kadın doğum doktoru bulunuyor ve acilden ona yönlendirerek beta yazdırabiliyorsunuz
Geçmiş olsuun millet antibiyotik alkol kullanırken hamile kaldığını öğreniyormuş bence hiç buna takılmayın inşallah geçer ağrınızKızlar sabahtan beri berbat başım ağrıyor hemşire parol içebilirsin 3 taneye kadar dedi ilk kez 1 tane sabah içtim
Bende öyle düşünüyorum akşam kanı vereceğim
Evet canım, ama cuma sabahı evde erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum.Senin de cumartesiydi dimi günün canım? Güzel haberlerini bekliyoruz
Yine de gitmeden bi arayın isterseniz bugün acilde kadın doğum doktoru var mı diye o şekilde daha garanti olurHee iyi bari, benim gittiklerim yapmıyoruz demişti.
Karar verdim cuma sabahı yapacağım erken gebelik testicumartesi 10. Gün zaten kan vereceğim. 9. Günde de varsa çıkar erken gebelik testinde diye düşünüyorum. Korkunun ecele faydası yok. Eğer negatifse de bir süre ara vermeyi düşünüyorum.
Benim ilk deneme yasim 34 . Gecen sene dogal sekilde gebe kaldim ama dusuk oldu kalp atisi duymamistim. Genetik yapmadilar bana da insallah gerek kalmaz.Selam hayırlı uğurlu olsun kaliteye fazla takılma demişti doktorum bence haklı.Genetiğe mi baktılar ilk deneme mi yaşınız kaç ? Benim 36 ilk deneme olduğu için genetik yapmadılar 3aa transferi oldum
Evet canım, ama cuma sabahı evde erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum.
Benim ilk deneme yasim 34 . Gecen sene dogal sekilde gebe kaldim ama dusuk oldu kalp atisi duymamistim. Genetik yapmadilar bana da insallah gerek kalmaz.
Ama idrarda yapacağım şu erken gebelik testlerinden. Onlar düşük beta değerini daha iyi algılıyormuş . Cumartesi zaten kan vereceğim.Bence iyi yapıyosun bana da 12. Gün yap dediler ısrarla 11. Gün verdim çıkacaksa 9. Gün kanda çıkar canım stresin biter en azından
Bakalımmmm düşüncemDirek cuma kan versen daha iyi değil mi testler hatalı çıkıyor diyorlar boşa stres olma bence kuzum kan ver için rahat etsin inş çok güzel gelecek değerin
TabikiMutlaka yaz güzel haberlerini bekliyoruz canım
en son belki 6-7 ay önce gittiğimde direk vezneden kesip yolluyorlardı acilde özelde teste ama bilemedim gidip sorayım
İnsallah hayirlisi olsun hepimiz icin. Sizin durum ne su an. 3. Gun embriyosu mu oluyordu sizin. Yumurta numaralandirmalarini pek anlayamiyorum.İnşallah ilk deneme olunca yapmıyorlar bizim de açıklanamayandı sebepsiz olmuyordu bende çikolata kisti vardı 5 yumurta toplandı sadece
Ben en son nisanda gittiğimde acilden direkt veremiyoruz nöbetçi kadın doğum doktoruna yönlendiriyoruz dediler yani nöbetçi varsa yine de veriliyor özellerdeen son belki 6-7 ay önce gittiğimde direk vezneden kesip yolluyorlardı acilde özelde teste ama bilemedim gidip sorayım
Teşekkür ederim sorarım gidince iğneye gideceğim mecburBen en son nisanda gittiğimde acilden direkt veremiyoruz nöbetçi kadın doğum doktoruna yönlendiriyoruz dediler yani nöbetçi varsa yine de veriliyor özellerde
Merhaba 11 agustos itibariyle 5.gün embriyolarım transfer edildi dualarınıza ihtiyacım varİyi aksamlarr,
Benim iki donmuş embriyom var ve transfer hazırlığına başladık. Benim gibi ağustos ayında transfer olscak car mı?
İğneleri hastanede mi vuruluyorsunuz?Teşekkür ederim sorarım gidince iğneye gideceğim mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?