- 20 Temmuz 2024
- 538
- 343
- 23
- 32
Ayyy var yaBugün transfer hariç 9.günüm. evde bir tane testim vardı eskiden kalan daha önce bu markayla tek çizgi görmüştüm. Şimdi 5dakika içerisinde böyle oldu. Evde başka testte yok yapacak. Alıp Tekrarlayacağım tabiki ama çok heyecanlandımmmmm
Ayyy var yanet belli yani görünüyor. Teste güvenmiyorsan prodictor ile dene canım
Ne zaman kan vereceksin ?Resimde bide netleyemedim gözle bakınca direk var bir umut oldu benim için tabi. Hiç pişman değilim test yaptığıma bunu şuan yaşamak bile çok başka duyguymuş yaa.. evet bugün yeni yeni testler alacağım artık
Ne zaman kan vereceksin ?
Ne zaman kan vereceksin ?
Yarın sabah inşallah. Bugün de bi kan verme perilerim geldi de, direniyorumSen ne zaman test yapıcan
Yarın sabah inşallah. Bugün de bi kan verme perilerim geldi de, direniyorum
Birazdan kan vermeye gidecekAynı gündeyiz. Ne zaman test yapacaksınız?
Kan vermeye hastaneye geldim şuanPardon siz 9. Gündesiniz. Ben 8. Gün. Siz test yapsanız çıkar. Ben de 9. Gün yapacağım testi.
Hayırlı olsun çizgi çok net belli çok sevindimmBugün transfer hariç 9.günüm. evde bir tane testim vardı eskiden kalan daha önce bu markayla tek çizgi görmüştüm. Şimdi 5dakika içerisinde böyle oldu. Evde başka testte yok yapacak. Alıp Tekrarlayacağım tabiki ama çok heyecanlandımmmmm
Hayırlı olsun çizgi çok net belli çok sevindimm
Ayyy inşallah benimledir miniklerim ya
İnşallahhAyyy inşallah benimledir miniklerim ya
Bnde hep reglı olacakmışım gibi hissettim özellikle son 3 gündürSelamlar cuma günü transfer oldum 3. Gün embriyosu bugün sanki regli olucakmisim gibi ağrım var ya bunu yaşayan oldu mu. Progesteron kullanmaktan olabilir mi
Selamlar cuma günü transfer oldum 3. Gün embriyosu bugün sanki regli olucakmisim gibi ağrım var ya bunu yaşayan oldu mu. Progesteron kullanmaktan olabilir mi
Bana bu ilacı vermediler bu ne için acaba ben göbekten vurulan progestandex ilacını kullanıyorumSelam cnm bende 3.gün embriyoları transfer oldum. Promester 2 kapsül kalçadan hergün vuruluyorum. Ve iğneye başladığım günden beri kasık ağrısı var
Bana bu ilacı vermediler bu ne için acaba ben göbekten vurulan progestandex ilacını kullanıyorum
Ay çok stresli bir süreç insan anlamadığı için canını sıkıyor hiç belirtide yok yalnizca progestan i kullandığım için gogus agrisi varBnde hep reglı olacakmışım gibi hissettim özellikle son 3 gündür
Anladım bnde birde Fitil var ikisini kullanıyorumOda progesteron iğne. Bana da ne fitil verdi ne göbekten sadece bu var
Sizin süreciniz nasılsın gidiyor peki testiniz ne zamanSelam cnm bende 3.gün embriyoları transfer oldum. Promester 2 kapsül kalçadan hergün vuruluyorum. Ve iğneye başladığım günden beri kasık ağrısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?