Ağustos ayı transfer olacaklar

Merhaba canım benimde 3.gün 7 ve 8 hücreli embriyolarım transfer oldum bugün 8.gün.. Benimde başka embriyom oluşmadı 20 yumurtadan kalanlar bunlardı. Başta üzüldüm senin gibi ama sonradan şükür ettim. Hiç olmayadabilirdi. Vardır bir hayır bundada. Olmazsa baştan başlayacaz mecbur napalm bizler zaten kolaylıkla hamile kalsaydık şuan bu süreçlerde olmazdık..

Hayırlı uğurlu olsun inşallah nerede tedavi gördünüz ve transfer sonrası tutması için ekstra bir şey yaptınız mı
Ben istanbul sultan seren karakusda oldum
Hayir yapmadim sadece hareketlerimi daha yavas yaptim o kadar
Ki benim üçüz oldu 2 tanesi alindi tekle.devam.ediyorum

İnsallah hayirlisi olsun hepimiz icin. Sizin durum ne su an. 3. Gun embriyosu mu oluyordu sizin. Yumurta numaralandirmalarini pek anlayamiyorum.

3-4-5 dedikleri embriyonun büyüklüğü benim ki 5. Gün embriyosu ama 3 tü küçüktü yani. Aa ab şeklinde de kalitesi dedi bana doktorum.Ama embriyolog kalite önemli değil dedi.Pozitifi gördüm cumartesi günü çok şükür ama kese ve kalp atışı duymadım henüz inşallah on gün sonra görmek nasip olur

Geçmiş olsuun millet antibiyotik alkol kullanırken hamile kaldığını öğreniyormuş bence hiç buna takılmayın inşallah geçer ağrınız

Ben de aynı şeyi düşünüyorum sadece tüp bebek yapınca insan ekstra korkuyor sanırım.Yoksa dediğiniz gibi haberleri olmadan alkol ilaç alıyorlar biz önden biliyoruz diye böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…