- 18 Şubat 2025
- 96
- 37
- 3
- 29
Hayırlı uğurlu olsun Allah hayırla, sağlıkla ve kolaylıkla nasip etsinMerhaba 11 agustos itibariyle 5.gün embriyolarım transfer edildi dualarınıza ihtiyacım var
Amiiin insalllah Allah razı olsun Rabbim hepimize pozitifi sağlıcakla kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin insaalllhhHayırlı uğurlu olsun Allah hayırla, sağlıkla ve kolaylıkla nasip etsinpozitif düşünün hep
Evet benimki kalçadan yapılıyorİğneleri hastanede mi vuruluyorsunuz?
Aa anladım ben daha iğnelere başlamadım da kalçadan yapılanları evde yapamıyor muyuz peki?Evet benimki kalçadan yapılıyor
Hayırlı uğurlu olsun inşallahHaziranda transferim oldu gebeyim ilk tup bebek denemem
Allahim hepinizin hayirli saglikli ilerletmeyi nasip etsin
Merhabalar hanimlar. Pazartesi gunu 3. Gun iki tane embriyo transfer oldu. Yumurta sayim iyiydi ama kalite sorunum varmiş. Bir tane 5. Gune ulasan embriyom vardi ama bc oldugu icin 3. Gun embriyolari transfer yapalim dedi doktorum. Aslinda herhangi bir sorunumuz yoktu ama bebis olmayinca tup bebege basladik ve yumurtalar toplandiktan sonra 24 taneden geriye ,5. Gun bu sekilde kalitesiz kaldi. Bilmiyorum hayirlisi tabi. Ama ,3. Gun embriyolari olmasi uzuldum
Bilmiyorum ki benim vuracak kimsem yok o yüzden hastaneye gidiyorumAa anladım ben daha iğnelere başlamadım da kalçadan yapılanları evde yapamıyor muyuz peki?
Kızlar sabahtan beri berbat başım ağrıyor hemşire parol içebilirsin 3 taneye kadar dedi ilk kez 1 tane sabah içtim
Ben istanbul sultan seren karakusda oldumHayırlı uğurlu olsun inşallahnerede tedavi gördünüz ve transfer sonrası tutması için ekstra bir şey yaptınız mı
Öyle mii sağlıkla dünyaya gelsin inşallah, 3 tane mi transfer edilmiştiBen istanbul sultan seren karakusda oldum
Hayir yapmadim sadece hareketlerimi daha yavas yaptim o kadar
Ki benim üçüz oldu 2 tanesi alindi tekle.devam.ediyorum
Kaşlarının başlangıç yerine bastırınca acıyorsa iyice bastır dayanabildiğin yere kadar.
İnsallah hayirlisi olsun hepimiz icin. Sizin durum ne su an. 3. Gun embriyosu mu oluyordu sizin. Yumurta numaralandirmalarini pek anlayamiyorum.
Tabikiinşallah pozitiftir sabah çok silik gördüm ama emin değilim
Geçmiş olsuun millet antibiyotik alkol kullanırken hamile kaldığını öğreniyormuş bence hiç buna takılmayın inşallah geçer ağrınız
Hayir 2 ama 3 olmustu :)Öyle mii sağlıkla dünyaya gelsin inşallah, 3 tane mi transfer edilmişti
Ben de aynı şeyi düşünüyorum sadece tüp bebek yapınca insan ekstra korkuyor sanırım.Yoksa dediğiniz gibi haberleri olmadan alkol ilaç alıyorlar biz önden biliyoruz diye böyle oluyor
Aa öyle bir ihtimal olduğunu bilmiyordumHayir 2 ama 3 olmustu :)
Cok nadirde olsa varAa öyle bir ihtimal olduğunu bilmiyordum
Yok henüz hiç transfer olmadım, nasipse bu ay olacağım ama tek transfer yapılacakmışCok nadirde olsa varama siz cift yaptiysaniz sakin bunun panigine kapilmayin
Kotu bise degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?