Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

kızlar değerim 423 çıktı sizce nasıl ? birde kaç haftalıktır acaba nasıl hesaplayabilirim yarın gidicem doktora merak ediyorum :) ilk heycanım

SIKMA CANINI ALLAHIN İZNİYLE DUAN KABUL OLUR.
ya ondan ziyade faceden hamilelikle ilgili bir grupta bugün tutmadı dediğim de daha 2 aylık evlisin ben bugün düşük yaptım dedi ve kısırlık bedduası etti. deli mi bu insanlar

ya ondan ziyade faceden hamilelikle ilgili bir grupta bugün tutmadı dediğim de daha 2 aylık evlisin ben bugün düşük yaptım dedi ve kısırlık bedduası etti. deli mi bu insanlar
Yokkk artıkkk ciddimisin bu kadar bencillik olmaz ki ya o şu an acı çekiyo olabilir ama beddua etmek ne demek ya bende kaç gündür düşük yapıyorum ama yinede Allah herkeze nasip etsin hamile olmayı beddua etmek ne demektir ya

bende anlamadım. şımarıklıkla suçladı beni. tamam haklısınız gerçekten çok üzgünüm.
hepimiz için her gece dua ediyorum her ezanda.
neden bana beddua ediyor?
benim şimdi çocuğum olmazsa ben naparım?
delirmek üzereyim artık. içim ciğerim yandı.
evlat hasreti evlenmeden önce başladı dedim o gün girseydin ilişkiye dedi böyle ayıp bir şey olabilir mi?
anne olmak imza ile mi oluyormuş?
ağlamaktan mahvoldum.

Üzülme canım fesatlıktan yapmış o.. senin bir kabahatin yok..var böyleleri maalesef heryerde..insan olmakta doğmakla olmuyor. .Allah görüyor herşeyi üzme kendini

Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Aman canim bosver sen ne üzüyorsun kendini ben canimda yansa, cokta kizsam asla beddua etmem döner dolasir beni bulur diye, allaha birakirim. Yani döner dolanir onu bulur o beddua allah yukarda sen korkma üzülme bosver hic olumadin say o kisiyide engelle facede görme

yuh ne alakasi var be nasil beddua o. bende 3 aylik evliyim ama cok istiyorum yas 26 ne yani illa zaman mi gecmesi gerek millete ne. insaallah hamile kalirsin da cnm o da catlasinn

kizlarrr rahmin ustunde sizi mi agrimi var cozemiyorum ama sag kasikabaski yapiyo ayaklarim usuho varmi bole belirti yasayan

yuh ne alakasi var be nasil beddua o. bende 3 aylik evliyim ama cok istiyorum yas 26 ne yani illa zaman mi gecmesi gerek millete ne. insaallah hamile kalirsin da cnm o da catlasinn
canım çok üzüldüm bende öyle söylemiştim halbuki. evlenmeden önce girseydin o zaman ilişkiye dedi.
moralman çöktüm. allah ıslah etsin.

O kişinin psikolojisi bozulmuş o acıyla sana saymış O tanımadığı bir kişiyi yanı senin bugün kalbini kırdı Allah gönlüne göre versin ama bu kalp pasayla giderse çoçuk sahibi olamayada bilir ki inşallah Allah obada nasip eder.Hem çoçuk istememin yaşla ayla ne alakası var insanız ya Tabiki evlat isteme Hakkı'mız her zaman olacak ...

çok iyi geldiniz hepiniz.
ben ona da üzüldüm muhtemelen o acıdan bana döndü diye.
hiç kavga etmeden anlıyorum seni dedim sustum.
inş bedduası tutmaz.
ben hiçbir şey yapmadım.
sadece evlat istedim
ağlamaktan gözlerim şişti allaha havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…