Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

kORKMA CANIM HER SEFERİNDE AYNI ŞEYLER OLACAK DİYE BİR ŞEY YOK NİCE İNSANLAR DÜŞÜK KÜRTAJ SONRASI SAĞLIKLI HAMİLELİK GEÇİRMİŞLER. dARISI BAŞIMIZA OLSUN İNŞALLAH

kız dua ediyomda heralde yanlış ediyom ben 3 aydın meryem suresini okuyorum dünya tesbihler var onları okuyom her namazın arkasından gene ediyom olmuyo. acaba benmı yanlıs okuyom ki diyom şaka tabi ha bunlar vardın rabbımın bi bildiği mutlaka hayırlısını versin inşallah

inşallah canım Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın duaya devam en kısa zamanda en hayırlısıyla olacak eminim

kORKMA CANIM HER SEFERİNDE AYNI ŞEYLER OLACAK DİYE BİR ŞEY YOK NİCE İNSANLAR DÜŞÜK KÜRTAJ SONRASI SAĞLIKLI HAMİLELİK GEÇİRMİŞLER. dARISI BAŞIMIZA OLSUN İNŞALLAH
kürtajdan dolayı değil de yine geç döllenme olur da aynı şeyi yaşarsam diye düşünmeye başladım açıkçası

inşallah canımm kaç günün kaldı benim 1 hafta kadar var daha
İnşallah bi hafta sonra yüzün güler canım... bu perşembe yumurtalarıma bakcak dktr adetimin 11. Günündeyim daha yumurtlamamsmdr ama sancım var iki gündr.. Allah yardımcımız olsun

Kizlar bundan birkac gün önce rüyamda doktora gitmistim bana agrilarinin sebebi hastalik degil hamilesin hemde ikiz bebeklere diyo sonra annemlere haber veriyorum ben daha eve varmadan annem tanidigi ne kadar kadin varsa eve cagiriyo yerlerde sofralar uzun uzun tabaklarda börek ve sarma ev dolu ikizleri kutluyo annem. Millet gidince kapida diyorum anne niye hemen söyledin daha 1 ayliklar cok kücükler nazar degecek. Sonra uyandim :) iki gunum kaldi doktora dua edin hersey temiz ciksin.

Ay ne güzel rüya.. hayrola inşallah güzel haberler alırsın

:Hayırlara getirsin Allah tatlım Ben de ilk hamileliğimi rüyamda görmüştüm misafir geliyordu evime güzel mi güzel bir kız çocuğu görmüştüm benim kızımmış öyle mutlu uyanmıştım ki bir hafta sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim. İnşallah senin de öyle olur tatlım

Bugün 4 saat sıvı tüketme hamileysen idrar testinde çıkar . Öyle yazmışlar genelde

İnşallah bi hafta sonra yüzün güler canım... bu perşembe yumurtalarıma bakcak dktr adetimin 11. Günündeyim daha yumurtlamamsmdr ama sancım var iki gündr.. Allah yardımcımız olsun
amiiin canım inşallah bu ay bu sene dolmadan hepimizin yüzü güler inşallah.. ağrın varsa yumurtlaman yakındır canım akıntını takip et yumurtalama akıntısı geldi diyip ilişkiyi bırakma sakın ben yumurtlama akıntısı geldi kesin yumurtladım dedim doktora gittim daha yumurtlamamışsın dedi bana

amiiin canım inşallah bu ay bu sene dolmadan hepimizin yüzü güler inşallah.. ağrın varsa yumurtlaman yakındır canım akıntını takip et yumurtalama akıntısı geldi diyip ilişkiyi bırakma sakın ben yumurtlama akıntısı geldi kesin yumurtladım dedim doktora gittim daha yumurtlamamışsın dedi bana

Amin tatlim herseyin hayirlisi olsun insallah hamile olmasamda olur bu ay baska birsey cikmasinda birkac ay sonra olsada olur.. Yeterki olsun zamani gelince.

hayır olsun canım umarım sevinçli haberler alırsın doktordan da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…