Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Kızlar dün bi.arkadaşım rüyasında görmüş beni. Umreye gidiyorduk birlikte dedi.hayir olsun acaba hamilelik mi var güzel haber mi vercen bana dedi.ayy hayır olsun dedim ins öyledir ayrıca bugun iki tane test aldim biri erken gebelik testi clearblue,bi de kaset testlerden. Suan kararsizim dayanamayip aksam yapabilirim

Adetin geciktimi canım ? Geciktiyse hemen yap

Kizlarr sol kasigimda cok agrii ve batma var duydunuz mu boyle biseyy belirti olabilir mi ? Adetim 5 gun gecti ama bende pko oldugu icin zaten duzensiz adetim o yuzden test yapmadim

Kizlarr sol kasigimda cok agrii ve batma var duydunuz mu boyle biseyy belirti olabilir mi ? Adetim 5 gun gecti ama bende pko oldugu icin zaten duzensiz adetim o yuzden test yapmadim

brnde de ara ara geliyo agri sonra geciyo ama bnm 4 gun var dahaa. insallah bebistir ben kasik agrisini dollenme oldugundan diye biliyorum

brnde de ara ara geliyo agri sonra geciyo ama bnm 4 gun var dahaa. insallah bebistir ben kasik agrisini dollenme oldugundan diye biliyorum
Dun aksam sadece batiyoduu bugun sabahtan berii batma ve agri seklinde devam ediyor insallah umdugumuz gibii bebislerimizden dolayidir hepsi

Dun aksam sadece batiyoduu bugun sabahtan berii batma ve agri seklinde devam ediyor insallah umdugumuz gibii bebislerimizden dolayidir hepsi
Her belirti belirti olmayabiliyo kendinizi fazla umutlandirmayin testlerde cift cizgiyi görene kadar.. Ben hayal kirikligi yasamadim uzuntuden yatagada dusmedim ama butun belirtilerim olmasina ragmen hamile degilim, baska birsey var oda daha ortaya cikmadi. Vucudumuz bizi cok yaniltabiliyomus demekki böyle konularda.. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun insallah

İnsallah canim sagolasin zaten dedigim gibi adetim gecmesine ragmen yapmadim test hayal kirikligi yasamamak icin

Buna benzer bi rüya da ben gördüm . Şuan çok şaşırdım. Aynı benimki gibi

Kızlar ben hamileyim bu ay öğrendim. 5aylık evliyim. Kistlerin var vs demişlerdi bende olmayacak korkusuyla korunmayı bıraktım ve ovaliasyon testi yardımıyla ilk ay hamile kaldım. Aslında öyle bir durum olmasaydı beklerdim erkendi daha ama doktorun gazabına uğradım malesef inşallah Rabbim isteyen herkese versin

hayirli olsun cnm . belirtilerin nelerdi anlatabilirmjsin bizede.

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

Buna benzer bi rüya da ben gördüm . Şuan çok şaşırdım. Aynı benimki gibi
Allah allah hayir olsun insallah ilginc mis :) rüyalar bilincalti derler bende persembe kasik agrisindan falan doktora gidicem ondan diyo agrinin sebebi hamilelik diye :) allah yüzümüze gülsün :)

Amin bizim icinde dua et hayirlu ugurlu olsun bebisin insallah.. Bosver canim iyi ettin yaptin güzel olmus, biz bekledikte ne oldu sanki.. Nede olsa olur diyip bir yil bekliyosun sonra birsuru sey cikiyo oyuzden hayirlisi böylemis saglikla kucagina almak nasip olsun insallah

Tatlim yardimci olayim dicem 2 aydir cocuk yapmaya karar verdim adetim cok dengesiz 5 gün geliyo yine ama diger zamanlar oldugu gibi degil. Yani benden adetten iki gun oncesinden az az pembe akinti geliyo buda adet belirtisi bircok yerdede yazar o yuzden umut vermis olmayayim adet olmazsan zaten biliriz ki yerlesme kanamasi bizede haber et.

cevabin icin tesekkur ediyorum :)
Bende bu ay denemeye basladim canim en fazla 4 kere korunmasiz olmustur o yuzden cok umutlandim adetim duzenlidir ayda bir mutlaka olurum yarin adet gunum ama bugunden boyle bisey olmasi ve beklenen lekelenme ardindan az da olsa kan olurdu hic olmayinca bu pembe su damlasi olandan sonra kanin gelmemesi umutlandirdi ama yarın adet tarihim dmekki adet olacagim :/ yebi yeni korunmadigim icin vucudum sasirmis olabilir

Ben korunmasiz iliskiden bi hafta sonra rahatsiz oldum halada devam ediyor canim demekki vucut alisik olmadigi seyleri yasayinca dengesi sasiyo. Mesela bu ay adetin ikinci gunu butun gun normal kan geldi aksama baktim kahverengi ertesi gun pembe sonra yine normal, gecen ayda sadece iki gun oda dogru duzgun kan gelmedi hep lekelenme oncesi ve sonrasi yani cok farkli oldu o yuzden sabretmek en guzeli. Adetin 1-2 gun gecerse test yaparsin bende dayanamayip erken yapanlardanim normal hayattada sabirsiz bi insanim ama bu beni yipratmiyo olmamis bidahaki aya diyorum yapcak birsey yok. Icin rahat olsun 2 gun bekle

Iki gun gecikti canim, bugun yptim clearblue testini,maalesef tek cizgi sanirim stresten gecikti benim. Bu ay da yok cift cizgi..
canim clearblue guya erken gebelik testi ve beni cok yaniltti bu ay hayalet cizgi cikti ikili test almistim ikisindede ama hamile degilim. bebis olunca cikacagi varsa cikiyo testlerin hepsinde zaten. Hamile olursam bi gun insallah basit testlerden alicam esime kizdim niye bunu aldirdin ben arti degil iki cizgi görmek istiyorum diye hayirlisi olsun umarim gec döllenme falandir ve adet olmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…