Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Tamam canim tesekkur ediyorum cevap vetifign icin bekleyeyim en iyisi rabbim hayirlisini versinhakkimizda

Bende geçen gün clearblue testi yapyım ama anlamadım sanki çok silik + vardı.. zar zor bekliyorum 2.testi yapmamak için.. eşim bilse ayda 2 kere test yapıyorum bana kızcak.. kafana takma diyo olmazsa olmaz ama işte elimde dğil

Valla su testlerden vazgecemiyoruz canim,ypmiyim dedim gene dayanamadım bi de kaset testlerden var elimde yarin onu yapicam bidaha 4,5gun test ypma imkanim olmiycak ypiyim gitsin diyorum bide onun stresink cekmiyim. Ins dedigin.gibi gec döllenme olmuştur yada testte çıkmamıştır, hayırlı haber alalim ins hepimiz, suan memlekette ailemin yanindayim burdayken güzel haber vermek istiyorum onlara.

Hahaha caktirma ikincisini kullanmadim saniyo benimkide ya ilginc olan gecen aykilerde bembeyazdi o arti olacak yer isiga soktum icini actim yine cizgi mizgi falan yoktu bu ay tam tersi ikisindede hayalet cizgi cikti hemde ilk 1-2 dk da ama hasta oldugum icin kan aldilar varsa bebek ilac vermesinler diye hamile cikmadim oda cok garip :) bidaha almicam bide burda cok pahali ya ben trye geldigimde bi 15-20 gebelik testi bi 40-50 ovu testi almayi dusunuyorum

Aminn canim insallah verirsin guzel haberleri hepimize.. Ben adete birkac gun kala almiyim diye kendimi zor tuttum iki aydir ama dayanamadim :) cok istiyoruz ne yapalim elimizde degil

Hayırlısı olsun cnım..
Sen de mi almanyadasın yoksa.. aynen burda baya pahalı bendemi senin gibi yapsam türkiyeden alsam

Hayırlısı olsun cnım..
Sen de mi almanyadasın yoksa.. aynen burda baya pahalı bendemi senin gibi yapsam türkiyeden alsam
Isvicredeyim ben burda almanyanin iki kati fiyatina baktim dun netten. Ovulation clearblue dm de buldum 25.90 euro mu ne burda 48-56 frank arasi yani almanyadan alayim dedim orada pahali geldi zaten bu ay tatile gidiyorum ondan en iyisi turkiyeden almak. Burda iki tane clearblue test parasina trde en az 40 tane aliriz

kızlar günaydınlarrrr hepimizin için güzel bir gün olsun inşallah Sup3risi naptın canım en son kadın doğuma gidecektin sanırım bugünmüydü

kızlar günaydınlarrrr hepimizin için güzel bir gün olsun inşallah Sup3risi naptın canım en son kadın doğuma gidecektin sanırım bugünmüydü
Günaydin canim amin hayirli günler sanada. Doktor yarin ama isin ilginc yani agrilarimi dunden beri hissetmiyorum fazla :) yarin gidince mecbur dicem cok agriyo iyice baksin bakalim. Bir aydan fazla cektim o agriyi allah kimseye vermesin. En azindan bastan önlem olmus olur bir sorun varmi ögrenirim yoksa iyice hasta olmadan canim cikmadan doktora gitmeyen bi insanim.

merhabalar bi sorum olacak.. adetim 13 gün gecikti tüm testler negatif
adet tarihimden önce 2 tane test yapmıstım onlarda pozitifti..öf nasl bişeyse artık. hafif batmalarım var gerildigimde kasıklarım ağrıyor göğüs uclarımda kabarcıklar falan var sizce bi umut gec döllenme olabilir mi? normalde 30-32 gün arası adet olurum hic böle gecikmedi. artık eşimde bıktı test yapmamdan

Kan testi yaptirdin mı canim,13gun baya gec bi süre. Benim 3gun oldu gecikeli kan verme imkanim olsa vericem ben de.

aynen canım eğer geçtiğini söylersen bakmayabilir malesef öyle yapıyor çoğu doktor inşallah güzel sonuçlar alırsın canım bizide haberdar et mutlaka

yok tatlım henuz yaptırmadım korkuyorum sonuc negatif cıkacak diye
Korkunun ecele faydası yok canım , 13 günden bahsediyorsun Allah korusun ya başka bişey varsa. Biran önce önlem almanda fayda var. Belki de bebş vardır ama idrarda çıkmıordur kanda çıkar, sevinirsin. Her ihtimale kendini hazırla ve bir an önce kan testi yaptır canım

Kizlarrr doktordan geliyorum şimdi. Sağ tarafımda güzel güzel yumoslar oluşmuş olmaya da devam ediyor doktor şaşırdı erken olmuş diye ağrılarım da i yüzdenmiş. Erken adet olduğum için ve az geldiği için her ihtimale karşı test istedi bakalım ne çıkacak. Ballı corekotu kürü kullandığımı söylemedim tabi ki

gözünaydın canım inşallah güzel sonuçlanır güzel devam eder eğer adet olursam gönlüm olmamaktan yana ama eğer olursam ben de kullancam kesin

gözünaydın canım inşallah güzel sonuçlanır güzel devam eder eğer adet olursam gönlüm olmamaktan yana ama eğer olursam ben de kullancam kesin
Sağ ol canim amin inşallah inşallah olmazsın canım. Ama olursan da üzülme kürü kullan

Sağ ol canim amin inşallah inşallah olmazsın canım. Ama olursan da üzülme kürü kullan
inşallah canım ama dediğin gibi olursamda üzülmiycem kendimi çok yıprattım ilk zamanlarda ama anladımki ben kendimide parçalasam zamanından önce olmuyor sonuçta içim rahat elimden geleni yapıyorum bir de bunu denerim belki vesile olur

kasik agrilarin mi vardi

cok sevindimmm gozun aydin olsun bebis haberini tez zamanda al emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…