Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Kizlar bi bakin bugun yaptim testii silik goruyorum ben sizce varmi
Tebrikler canım silikte olsa gebelik gözüküyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, acilde kan testide yatırabilirsin 1 saat içinde sonuç çıkıyor ne mutlu sana darısı benim başıma olsun inşallah

İnsallah caniim ya hayirlisi bi netleşsin de rabbim en kisa surede sana da nasip etsin insallahh

Kızlar ya ovulasyon testi kullananlar bana bir yardım edin. Ben hiç kullanmamıştı. Bu ay ballı kür yapıyorum doktorda yumurtaların büyümüş dedi ne zaman kullanmalıyım testi

Malesef canim kan testi negatif cikti degerim 1.20 hamile degilim
Bendede gecen hastanede ilac vermek icin baktilar 2.0 di herhalde yani hemsire pc den bakip 2 dedi ama acaba niye negatif degerler farkli cikiyor dikkatimi cekti su an

Bendede gecen hastanede ilac vermek icin baktilar 2.0 di herhalde yani hemsire pc den bakip 2 dedi ama acaba niye negatif degerler farkli cikiyor dikkatimi cekti su an
Bende anlam veremedim hele su idrar testi pozitif cikip kan testi negatif cikmiyormu sinir oluyorum

Devlet hastanesini aradim bugün gebelij testi yapmıyoruz dogumevinde yapılıyor dedi.anlamadım yani acilde filan yapılmıyor mu kan testi?

Işte böyle olduğu için idrar testleriyle uğraşmayın kızlar kötü oluyor insan sonra adetiniz geçerse şüpheniz varsa kan testi yaptırın direk
Haklisin canim ama cocuk istedigiz icin o ihtimal hep var ama biryandan da pko oldugu icin hepp gecikiyor adetim hep bir muallak

Devlet hastanesini aradim bugün gebelij testi yapmıyoruz dogumevinde yapılıyor dedi.anlamadım yani acilde filan yapılmıyor mu kan testi?
Canım ordakiler de yapar da savusturuyorlar işte onlar çok acil durumlarda şüpheli ilaç falan verilmesi gerektiği zamanda emin olmak için yapıyorlar sağlık ocakları da yapıyor yakınında varsa devlet hastanesiyle uğraşma

Haklisin canim ama cocuk istedigiz icin o ihtimal hep var ama biryandan da pko oldugu icin hepp gecikiyor adetim hep bir muallak
Öyle canım ama böyle de çok üzülüyoruz. Onun için bitkisel kür falan yaptın ki canım. Ya da ilaç falan kullandın mi doğum kontrol hapı dışında

Öyle canım ama böyle de çok üzülüyoruz. Onun için bitkisel kür falan yaptın ki canım. Ya da ilaç falan kullandın mi doğum kontrol hapı dışında
Canim prolaktinim birazcik yuksektii onu dusurduk folik asitte kullaniyorum. Bitkisel kur olarak corek otu bali yapmistim bende bir ay

Canim prolaktinim birazcik yuksektii onu dusurduk folik asitte kullaniyorum. Bitkisel kur olarak corek otu bali yapmistim bende bir ay
Folik asit bağımlısı gibi olduk zaten:) canım başka seylerde var dene istersen bir araştır çok güzel tavsiyeleri olanlar forumda bir incele imkansız fenomenler şifa bulmuş bizlerde neden olmasın.

Folik asit bağımlısı gibi olduk zaten:) canım başka seylerde var dene istersen bir araştır çok güzel tavsiyeleri olanlar forumda bir incele imkansız fenomenler şifa bulmuş bizlerde neden olmasın.
Haklisin canim bi goz atmak lazim ayrica bu ay yumurtlama takibi yapacak dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…