Tebrikler canım silikte olsa gebelik gözüküyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, acilde kan testide yatırabilirsin 1 saat içinde sonuç çıkıyor ne mutlu sanaKizlar bi bakin bugun yaptim testii silik goruyorum ben sizce varmi
İnsallah caniim ya hayirlisi bi netleşsin de rabbim en kisa surede sana da nasip etsin insallahhTebrikler canım silikte olsa gebelik gözüküyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, acilde kan testide yatırabilirsin 1 saat içinde sonuç çıkıyor ne mutlu sanadarısı benim başıma olsun inşallah
İnşallah amin canım benimİnsallah caniim ya hayirlisi bi netleşsin de rabbim en kisa surede sana da nasip etsin insallahh
Malesef canim kan testi negatif cikti degerim 1.20Tebrikler hamilesin esra daha yeni olduğu için silik en fazlav3 buçuk 4 galiba
Bendede gecen hastanede ilac vermek icin baktilar 2.0 di herhalde yani hemsire pc den bakip 2 dedi ama acaba niye negatif degerler farkli cikiyor dikkatimi cekti su anMalesef canim kan testi negatif cikti degerim 1.20hamile degilim
Bende anlam veremedim hele su idrar testi pozitif cikip kan testi negatif cikmiyormu sinir oluyorumBendede gecen hastanede ilac vermek icin baktilar 2.0 di herhalde yani hemsire pc den bakip 2 dedi ama acaba niye negatif degerler farkli cikiyor dikkatimi cekti su an
Işte böyle olduğu için idrar testleriyle uğraşmayın kızlar kötü oluyor insan sonra adetiniz geçerse şüpheniz varsa kan testi yaptırın direkBende anlam veremedim hele su idrar testi pozitif cikip kan testi negatif cikmiyormu sinir oluyorum
Bilgim yok canim ben ozelde yaptirdimDevlet hastanesini aradim bugün gebelij testi yapmıyoruz dogumevinde yapılıyor dedi.anlamadım yani acilde filan yapılmıyor mu kan testi?
Haklisin canim ama cocuk istedigiz icin o ihtimal hep var ama biryandan da pko oldugu icin hepp gecikiyor adetim hep bir muallakIşte böyle olduğu için idrar testleriyle uğraşmayın kızlar kötü oluyor insan sonra adetiniz geçerse şüpheniz varsa kan testi yaptırın direk
Canım ordakiler de yapar da savusturuyorlar işte onlar çok acil durumlarda şüpheli ilaç falan verilmesi gerektiği zamanda emin olmak için yapıyorlar sağlık ocakları da yapıyor yakınında varsa devlet hastanesiyle uğraşmaDevlet hastanesini aradim bugün gebelij testi yapmıyoruz dogumevinde yapılıyor dedi.anlamadım yani acilde filan yapılmıyor mu kan testi?
Öyle canım ama böyle de çok üzülüyoruz. Onun için bitkisel kür falan yaptın ki canım. Ya da ilaç falan kullandın mi doğum kontrol hapı dışındaHaklisin canim ama cocuk istedigiz icin o ihtimal hep var ama biryandan da pko oldugu icin hepp gecikiyor adetim hep bir muallak
Canim prolaktinim birazcik yuksektii onu dusurduk folik asitte kullaniyorum. Bitkisel kur olarak corek otu bali yapmistim bende bir ayÖyle canım ama böyle de çok üzülüyoruz. Onun için bitkisel kür falan yaptın ki canım. Ya da ilaç falan kullandın mi doğum kontrol hapı dışında
Folik asit bağımlısı gibi olduk zaten:) canım başka seylerde var dene istersen bir araştır çok güzel tavsiyeleri olanlar forumda bir incele imkansız fenomenler şifa bulmuş bizlerde neden olmasın.Canim prolaktinim birazcik yuksektii onu dusurduk folik asitte kullaniyorum. Bitkisel kur olarak corek otu bali yapmistim bende bir ay
Haklisin canim bi goz atmak lazim ayrica bu ay yumurtlama takibi yapacak drFolik asit bağımlısı gibi olduk zaten:) canım başka seylerde var dene istersen bir araştır çok güzel tavsiyeleri olanlar forumda bir incele imkansız fenomenler şifa bulmuş bizlerde neden olmasın.
Hayırlısı olur inşallah canim güzel haberler alalım hepimiz inşallahHaklisin canim bi goz atmak lazim ayrica bu ay yumurtlama takibi yapacak dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?