- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
Dualarimiz seninle guzel haberlerle gel insallahSu an kan vermeye gidiyorum kızlar, 4gun gecikti adetim. Ozele gidiyorum 2,3saate çıkar sonuçlar dedi .dua edin banaaaa
Hadi bakalım canım hayırlı haberlerle gel inşallah dualarımız seninleSu an kan vermeye gidiyorum kızlar, 4gun gecikti adetim. Ozele gidiyorum 2,3saate çıkar sonuçlar dedi .dua edin banaaaa
inşallah hamilesindir canım güzel haberlerini burdan ver bizeSu an kan vermeye gidiyorum kızlar, 4gun gecikti adetim. Ozele gidiyorum 2,3saate çıkar sonuçlar dedi .dua edin banaaaa
inşallah canım benim herşeyin başı sağlık sağlık olsunda çocukta olur inşallah kötü birşeyin çıkmayacak merak etmeBanada dua edin kizlar cocuktan gectim hastalik cikmasin gidiyorum bu gun doktora 16.30 randevu hayirlisi olsun
Canım ben de çok beğendiğim için koydum durmadan ona bakıyorum zaten aminn inşallah hepimize nasip olsun.sukrancemal ya canım senin profilindeki kız çocuğu çok çok çok güzel ya inşallah öyle bir kız çocuğun olur
sürekli gözü gidiyo insanın valla ben de farketmez diyorum ama fotoyu görünce aklımdan da geçmiyor değilCanım ben de çok beğendiğim için koydum durmadan ona bakıyorum zaten aminn inşallah hepimize nasip olsun.sağlıklı olsun da kız da erkek de kabulüm canım benim sağ olasın
ben de bundan birkaç ay önce rüyamda ikiz çocuk görmüştüm birini eşim kucağına almıştı birini de ben eşime diyordum ben de bizim de olsun mu böyle diye sonra birbirimize bakıp gülümsemiştik aaah ah rüyada olsa çok güzeldi kimbilir gerçeği nasıldırruyamda kocamin kucaginda erkek 1 2 yaslarinda cocuk bende istiyom diyodu
Öyle oluyor canım yasürekli gözü gidiyo insanın valla ben de farketmez diyorum ama fotoyu görünce aklımdan da geçmiyor değil
Bak şimdi koyduğum da ayrı bir fotoğrafı bu kızın maşallahı var vallasürekli gözü gidiyo insanın valla ben de farketmez diyorum ama fotoyu görünce aklımdan da geçmiyor değil
benimde gönlümden hep ikiz geçiyordu bi kız bi erkek bakalım kısmet ne olcakÖyle oluyor canım yagörümcemin kızı var abimin de oğlu var ikisine de aşığım resmen ya öyle çok seviyorum diyorum benim ikiz olur belki Ama nasıl bakarım onu bilmiyorum
aynen canım çok yerde gördüm bu kızı her fotosu ayrı güzel porselen bebek gibi maşallah Allahım nazarlardan korusunBak şimdi koyduğum da ayrı bir fotoğrafı bu kızın maşallahı var valla
Benim anne tarafında da baba tarafında da var hatta benim ikizim düşmüş olma ihtimali var tabi en iyisini rabbim bilir nasip etsin inşallah bizlere de sağlıklı sıhhatlibenimde gönlümden hep ikiz geçiyordu bi kız bi erkek bakalım kısmet ne olcak
amin canım amin Rabbim gönlümüzdekini en hayırlı en kısa zamanda nasip etsin inşallahBenim anne tarafında da baba tarafında da var hatta benim ikizim düşmüş olma ihtimali var tabi en iyisini rabbim bilir nasip etsin inşallah bizlere de sağlıklı sıhhatli
aynen canım aminnnaynen canım çok yerde gördüm bu kızı her fotosu ayrı güzel porselen bebek gibi maşallah Allahım nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?