Amin canimm eylulde bebis haberi aliriz insaallahHayırlısı olur inşallah canim güzel haberler alalım hepimiz inşallah
Ayy aynen yaa inşallah benim 23 ünde evlilik yildonumum inşallah kocama evlilik yıldönümü olarak hediyem bebeğim olur. 19 u adet günümAllah allah hayir olsun insallah ilginc mis :) rüyalar bilincalti derler bende persembe kasik agrisindan falan doktora gidicem ondan diyo agrinin sebebi hamilelik diye :) allah yüzümüze gülsün :)
Ne zaman hamile kalacağını bilemiyorsun ki işte 3 ay önce başlıyorsun kalana kadar kullanıyorsun. 2015 eylül sonu kullanmaya başladım aralık ocak gibi hamilelik düşünüyorum diye nisan da hamile kaldım. Ama kalbi atmadığı için 22 haziranda kürtaj oldum doktor tekrar bebek istediğin için folikasiti kullanmaya devam et dedi. Nerdeyse 1 senedir folikasit kullanıyorum :) iyi depoladım vallaKizlar bu arada folik asiti benim bildigim hamilelikten önce 3 ay ve hamileligin ilk uc ayinda almak gerekiyor yani fazla icilmemeli :) doktorlariniza sorun onuda mutlaka.
Doktora gitmedin mi hiç bebek düşünüyorum diye kontrole ?biZDE BEBIS istiyok bizdemi kullanak
Devlet hastanesime mi gittin ? Ben çocuk düşünüyorum kontrol için geldim dedim. Yumurtalıklarıma baktı ultrasonla sonra smear testi yaptı rahim ağzı kanseri var mı diye. Gerçi bu 30 yaşından önce yapılmıyor sanırım. Sonra folikasite başla çocuk düşünüyorsan dedi. Aslında folikasit için gitmiştim doktora sormadan kullanmaya başlamıyayim diye. Ama kendisi hemen verdi folikasiti. Bence başka bi doktora daha git o da söylemezse sen sor folikasiticocuk istiyorum hevesli yim diye rssmen kucuk gordu aptal . ay sinirlendim
Amin canim insallah ben yarin gideyim bi sorun yok desin onada raziyim gectim bebegi su an :)Ayy aynen yaa inşallah benim 23 ünde evlilik yildonumum inşallah kocama evlilik yıldönümü olarak hediyem bebeğim olur. 19 u adet günüm
:) bende ciktida ne oldu ya diyorum bu ay yapmiyim iste trden testleride alirim kafam rahat olur bol bol kullanirimBen dayanamayıp bugün yine yaptım ama en ufak silik bi çizgi bile çıkmadıönümüzdeki aya inşallah..
Devlet hastanesime mi gittin ? Ben çocuk düşünüyorum kontrol için geldim dedim. Yumurtalıklarıma baktı ultrasonla sonra smear testi yaptı rahim ağzı kanseri var mı diye. Gerçi bu 30 yaşından önce yapılmıyor sanırım. Sonra folikasite başla çocuk düşünüyorsan dedi. Aslında folikasit için gitmiştim doktora sormadan kullanmaya başlamıyayim diye. Ama kendisi hemen verdi folikasiti. Bence başka bi doktora daha git o da söylemezse sen sor folikasiti
Canım ben düşük olunca ara vermiştim şimdi tekrar başladım bakalım :)Kizlar bu arada folik asiti benim bildigim hamilelikten önce 3 ay ve hamileligin ilk uc ayinda almak gerekiyor yani fazla icilmemeli :) doktorlariniza sorun onuda mutlaka.
Bende bu gun doktora sorucam onu iste basladim ama olmazsa kullanmaya devam ediyimmi 3 aydan fazla diye :) ben daha cocugumun olup olmayacigini bile bilmiyorumCanım ben düşük olunca ara vermiştim şimdi tekrar başladım bakalım :)
Uzulme canim hepimiz bekliyoruz rabbim nasip ettiginde olacak hayirlisiyla gelecek bebislerimiz insallah bidahaki aya denersin kader kismet bu isler skma canini moralini yuksek tut yansimasin hamile kalmanaGünaydın kızlar Ağustos ayına hamile girmeyi planlıyordum ama Eylül'e kaldı sanırımhayırlısı diyelim. Reglime dün 2 gün vardı öğleden sonra kahverengi akıntı geldiğini farkettim. Normal de regl başlangıcımda kahverengi akıntıyla başlıyor ama kanamam da oluyordu dün öyle olmadı 12 saat felan kahverengi akıntı oldu bu dikkatimi çekti ama sabah kanamamın başladığını da gördüm.Umarım en yakın zamanda bizde hamilelik duygusunu yaşarız.
canım zaten vücudumuzun folik asite ihtiyacı var kendisi üretemiyormuş vücut o yüzden kullanmak zorunda kalıyoruz bir zararı olacağını düşünmüyorum. Sen sıkıntı yapma kendine bir kontrol ol bakalım doktor ne diyecek üzme sen kendini bir şey çıkmayacak inşallah inanıyorum benBende bu gun doktora sorucam onu iste basladim ama olmazsa kullanmaya devam ediyimmi 3 aydan fazla diye :) ben daha cocugumun olup olmayacigini bile bilmiyorumduzenli adet oluyorum onun disinda hicbir fikrim yok bakalim artik..
Aynen canım üzülmememiz lazım ters etki yapıyor ama beklemek çok sabırsız oluyor ilk deneyimimdi bir daha ki ay yine aynı sabırsızlıkla bekleyeceğim.İnşallah en kısa zamanda beklediğimiz haberleri alırız.Uzulme canim hepimiz bekliyoruz rabbim nasip ettiginde olacak hayirlisiyla gelecek bebislerimiz insallah bidahaki aya denersin kader kismet bu isler skma canini moralini yuksek tut yansimasin hamile kalmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?