Ben kullandım geçen ay . yalnız test insanın iyice psikolojisini bozuyor söyleyeyim. Bu ay kendi haline bıraktım ve gün aşırı ilişki yaşadık şimdilik böyle devam ediyoruz. ayrıca doktorumda bu testi kullanmamı önermedi. çünkü iyice strese sokuyor bu test. kafamın rahat olması açısından uğraşma hiç testle gün aşırı ilişki yaşa dedi. çünkü şimdilik bi anormallik yok. biz geçen ay denemelere başladık 1. ayda tutturamadık bakalım artık bu aya kısmet. BANA DA DUA EDİN KIZLAR :)Kızlar ya ovulasyon testi kullananlar bana bir yardım edin. Ben hiç kullanmamıştı. Bu ay ballı kür yapıyorum doktorda yumurtaların büyümüş dedi ne zaman kullanmalıyım testi. Kızlar dün sordum cevap vermedinizhiç kimse kullanmadı mı bana da bir anlatın bakıyım ya
Gittin mi hastaneye cnmAmin canim insallah ben yarin gideyim bi sorun yok desin onada raziyim gectim bebegi su an :)
Bu gun gidicem canim 16:30 da hastanede olucam 45 gecede jinekologdaGittin mi hastaneye cnm
negatif sanırım canım kaç gün gecikmişti adetinKizlarr negatiff..
negatif sanırım canım kaç gün gecikmişti adetin
canım üzülme bazen böyle olabiliyor kafandan atmaya çalış yoksa adetin daha çok gecikir ben de çok defa senin gibi hayal kırıklığı yaşadım ama sonra alıştım zamanı var mutlaka zamanından önce olmuyor4gun gecikti canim,cok umutlamistim bu sefer yaa..ilk defa gecikti adetim hic böyle olmamistim.bide bikac kisi sende bi güzellik var hamile misin dedi filan iyice sevinmistim..gitgide umudum azalıyor artik..
4gun gecikti canim,cok umutlamistim bu sefer yaa..ilk defa gecikti adetim hic böyle olmamistim.bide bikac kisi sende bi güzellik var hamile misin dedi filan iyice sevinmistim..gitgide umudum azalıyor artik..
Muhakkak haber ver cnm.Gittin mi hastaneye cnm
Senin profilindeki fotoğraf benimde tlfnumda kayıtlı canım. Çocuğum kız olursa bakar dururum diye kaydetmiştimCanım ben de çok beğendiğim için koydum durmadan ona bakıyorum zaten aminn inşallah hepimize nasip olsun.sağlıklı olsun da kız da erkek de kabulüm canım benim sağ olasın
Böyle bir güzelliğe bakılmaz mi zaten canım yaSenin profilindeki fotoğraf benimde tlfnumda kayıtlı canım. Çocuğum kız olursa bakar dururum diye kaydetmiştim
Allah 'ım bize de lütfeeeennnn :)Böyle bir güzelliğe bakılmaz mi zaten canım yamaşallah ne güzel yaratmış Rabbim
Hayırlı olsun ovulasyon ile hamile kaldım demişsiniz ya çift çizgiyi gördüğünüz saatlerde mi değerlendirdinizKızlar ben hamileyim bu ay öğrendim. 5aylık evliyim. Kistlerin var vs demişlerdi bende olmayacak korkusuyla korunmayı bıraktım ve ovaliasyon testi yardımıyla ilk ay hamile kaldım. Aslında öyle bir durum olmasaydı beklerdim erkendi daha ama doktorun gazabına uğradım malesefinşallah Rabbim isteyen herkese versin
Aminnnnnn canim hayırlısıyla inşallahAllah 'ım bize de lütfeeeennnn :)
Canim aynisini bende yasadim otanimiz bile aynii bendeki tuhaflik idrar testimde silik cikmistiii ikinci cizgii neyse nasip degilmis bende cok umutlanmistm seni anliyorumKizlarr negatiff..
Oran ayni 1.2Canim aynisini bende yasadim otanimiz bile aynii bendeki tuhaflik idrar testimde silik cikmistiii ikinci cizgii neyse nasip degilmis bende cok umutlanmistm seni anliyorum
canım üzülme bazen böyle olabiliyor kafandan atmaya çalış yoksa adetin daha çok gecikir ben de çok defa senin gibi hayal kırıklığı yaşadım ama sonra alıştım zamanı var mutlaka zamanından önce olmuyor
kac yillik evliydin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?