Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Ben kullandım geçen ay . yalnız test insanın iyice psikolojisini bozuyor söyleyeyim. Bu ay kendi haline bıraktım ve gün aşırı ilişki yaşadık şimdilik böyle devam ediyoruz. ayrıca doktorumda bu testi kullanmamı önermedi. çünkü iyice strese sokuyor bu test. kafamın rahat olması açısından uğraşma hiç testle gün aşırı ilişki yaşa dedi. çünkü şimdilik bi anormallik yok. biz geçen ay denemelere başladık 1. ayda tutturamadık bakalım artık bu aya kısmet. BANA DA DUA EDİN KIZLAR :)

pardon canım sen zaten negatif yazmışsın ben o kısmı görmedim

4gun gecikti canim,cok umutlamistim bu sefer yaa..ilk defa gecikti adetim hic böyle olmamistim.bide bikac kisi sende bi güzellik var hamile misin dedi filan iyice sevinmistim..gitgide umudum azalıyor artik..
canım üzülme bazen böyle olabiliyor kafandan atmaya çalış yoksa adetin daha çok gecikir ben de çok defa senin gibi hayal kırıklığı yaşadım ama sonra alıştım zamanı var mutlaka zamanından önce olmuyor

Canım ben de çok beğendiğim için koydum durmadan ona bakıyorum zaten aminn inşallah hepimize nasip olsun. sağlıklı olsun da kız da erkek de kabulüm canım benim sağ olasın
Senin profilindeki fotoğraf benimde tlfnumda kayıtlı canım. Çocuğum kız olursa bakar dururum diye kaydetmiştim

Hayırlı olsun ovulasyon ile hamile kaldım demişsiniz ya çift çizgiyi gördüğünüz saatlerde mi değerlendirdiniz

Arkadaşlar zaten düzenli bir şekilde gün aşırı 2 günde bir (adet bitiminden , bir dahaki adet başlangıcına kadar ) ilişkiyi öneriyor doktorlar. Akışına bırakmak en iyisi :) Ve tabii ki DUA... Kün Fe Yekün...

Ne biliyim esim de üzülüyor bnde mi sorun var diye hem onu teselli etmeye çalışıyorum hem kndimi. 3aydir negatif..6aydan sonra olmazsa doktora gidiliyor sanirim.herşeyin hayirlisi canim rabbim hayırlı zamanda versin hepimize meleklerimizi inss..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…